rasaNori Chyt přimontovaný k destičce s nějakým nápisem????
Edit: Aha, jdu s křížkem po funuse.
rasaNori Chyt přimontovaný k destičce s nějakým nápisem????
Edit: Aha, jdu s křížkem po funuse.
brrr nejdes, taky nas to napadlo, jen nevim jestli to neni uplne blby:)
rasaNori no proč ne, tohle mi přijde jako ok, navíc takhle na poslední chvíli něco vymyslet a pořešit je vždycjy dost ošemetný. Já na to taky nemám buňky..
rasaNori chyt mě taky hned napadnul
stes Potrefenáhusa ok jdu hledat vrtacku :D
RoSa Moje mama prala vlnene saty jednou za cas v ruce, ale mela do nich takove ty polstarky do podpazi, ktere stridala a prala normalne v pracce. Jinak je vzdycky vyvesila na zahrade (hlavne v zime, ze vlne mraz prospiva) a jednou za cas nosila do cistirny.
Ginevra taky jsem se chtěla na paktofonika ptát.
Jiná Realita to s tím vymrznutím mě taky napadlo, v mrazivém sněhu jsme "prali" plyšové hračky a na mraze nechávali peřiny a právě vlněné svetry.
Jiná Realita tak mě napadá: a jak to dělaly naše babičky s vlněnejma věcma? čistírny nebyly...
Nejen vlněný věci nechávaly po nošení vyvětrat - pověšený na ramínku na skříni nebo venku v předsíni. Prostě na vzduchu (a čím chladnější, tím lepší). A to nebyly žádné deodoranty ani antiperspiranty (místo toho se používala potítka, která se čas od času vypárala a vyprala).
Jiná Realita tak mě napadá: a jak to dělaly naše babičky s vlněnejma věcma? čistírny nebyly...
Za našich babiček čistírny byly
https://cistirna-kvalitne.cz/cisteni-odevu-kdysi-dnes/
A taky profesionální pradleny!
barbucha no možná jo, ale babičky z vesnic do nich asi úplně nejezdily ![]()
mám takový "chlapský" dotaz (aneb sama žena si prostě musí nějak poradit, nemám to na koho hodit).
potřebuju nástroj, který by byl jednoruční a krátký (druhou rukou se budu držet žebříku), a ostrý a dal se s ním odsekávat led přesahující přes hranu střechy.
zatím to dělám malým kladivem, ale není to ono.
myslela jsem, že třeba cepín, ale prý ne, že ten mi v tom naopak zůstane trčet (což je logický, k tomu je určený, ale přece jen jsem myslela, že když zaseknu a zapáčím, odpadne kus ledu).
nemáte tip?
Jiná Realita Sekyrka? Taková ta malá štípačka? Nebo motyčka na krátké násadě?
brrr sekyrka ne, mohla bych poškodit podbití, rýnu nebo plechovou střechu, spíš něco jako špičatý trn, který se zasekne shora. malá motyčka je podle mě moc málo ostrá a málo silná, aby se zasekla. led má tak 15+ centimetrů tloušťku. tím kladivem shora zasekávám a on odpadává ve svislých kusech, takže nehrozí, že bych něco poškodila, 15 cm ledu neproseknu skrz. ale to kladívko je dost malé, a větší by už zas bylo moc tlusté, a nezaseklo by se
no půjdu prostě na blind asi do železářství nebo někam a třeba něco najdu.
Jiná Realita Gelogické kladívko nebo zednické? Ale bacha, ty celokovév bývají dost těžké, možná by bylo lepší s dřevěnou násadou.
brrr to vypadá dobře! škoda, že se to asi dá jen někde objednat, v marketu jsem to neviděla prodávat :) ale děkuji za tip.
edit: ha, zednické mají v obi, to zkusím!
Jiná Realita Hele, zednické seženeš všude, OBI, Hornbach. Neboj. Akorát se docela pronese. My jsme loni oťukávali zdi na výzkumu a teda ručičky bolely.
999 do tématu "spisovatelé idioti" ?
brrr dík moc, už jsem nalezla v tom obi. aspoň to zkusím a dám pak vědět :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.