999 zkus projet poštu, jestli není zarazenej někde níž?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Máte některá prosím tento výrobník zmrzliny? https://eshop.eta.cz/prisl-k-robotum-nastavec-na-vyrobu-zmrzliny-eta-0028-98030-bile-eta002898030/p445939/
Vyrábíte v něm i smetanové zmrzliny? Píší u něj, že je převážně na zmrazené ovoce, případně jogurt či tvaroh, tak by mě zajímalo, jestli máte některá zkušenost s výrobou zmrzliny právě z toho jogurtu a podobně.
moora To už jsem udělala, tuším ale, že ten email bude součástí jednoho vlákna, už jsem ho desetkrát projela a nic :-(.
999 razeni do vlaken tohle nekdy dela hlavne na mobilu, zkusila bych zmenit nastaveni
999 a seradit je - nejdriv neprectene?
viktorka_od splavu Jsem na IPadu, co mám v nastavení změnit? ![]()
999 otevri si mail pres webovou stranku a ne v aplikaci:)
viktorka_od splavu Aha, tak to nepůjde a neptej se proč...
.
999 nevis heslo![]()
999
a zobrazit jen neprectene zvladnes zejo? pak otevres zas jen to inkriminovany vlakno cely.. ale v zahlavi vidis pocet/cislo kolik zprav obsahuje. a melo by se dat porozklikat.. popravde kdybych nemela gmail asi tak milion let s milionem zprav tak to davno rozslapu, zejmena jak furt delaji nejake uzasne redesigny
viktorka_od splavu Asi to fakt rozšlapu... Otevřela jsem vše, přepočítala zprávy ve vláknech, vše v pořádku, jen ta jedna někde visí ve vzduchopráznu
.
999 Označit vše jako přečtené?
999 a nemáš tam takový klikátko "důležité" (nebo tak podobně)? to se po nějakém redesignu nedávno stalo otcovi, že prej mu nechoděj žádný maily, a hle: měl to přepnutý, a ty "nedůležitý" maily (čili většina) nebyly vidět
Sweet Potato To tam nejde a RoSa důležité mám označené všechny :-).
999 Nejde? Mně to v gmailu jde![]()
Sweet Potato Už na to kašlu, zabila jsem tím půl dne...
999 Mně se jednou stalo něco podobného. Přišel email, potom náhle zmizel, ale gmail mi neustále hlásil, že mám jeden nepřečtený email. Prohledala jsem všechno možné a nic. Až potom jsem se dozvěděla od odesílatele, že mi email poslal, ale vzápětí ho zrušil a nějakou chybou to gmail stále vyhodnocoval jako nepřečtený email.
Černá kočka Tak to je hodně divný...
999 A ty víš, kdo ti píše? Třeba je to jen taková zpráva z meziprostoru nebo Jiného světa...![]()
Garfie to jí píšu já ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.