rozarka Mně docela funguje mokré vlasy pomačkat rukama, do kterých jsem rozetřela kapku oleje. Používám úplně obyč olej od Gliss Kur, je určený jako termoochrana při fénování a žehlení. Na nic jiného to nepoužívám, jen v mrazech právě proti elektrizování.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir To by mohlo jít. Zkusím. S jemnýma suchýma vlasama je to děs,stačí šála,nebo rolák a hned vypadám jak Rákosníček.
Tak Betty Ještě si občas pomáhám tak, že ty šaty vysoukám kousek nahoru, jakobych je chtěla vysvléct přes hlavu, ta látka se vám nahromadí kolem krku, kus rozepnete, potom šaty potáhnete zase dolů a pokračujete, pomocí tohoto se dá překonat "úzké" místo při rozepínání mezi lopatkami.
Wanda von Dunajew Prozradíte jaká kniha načtená Alanem Rickmanem to byla?
Černá kočka to delam taky
....nekdy je to fakt telocvik.![]()
Černá kočka The Return of the Native od Thomasa Hardyho. Slaďárna dosť teda, ale v tej krásnej angličtine sa to znesie. Som na to narazila úplnou náhodou, ale bohužiaľ od Rickmana toho viac už nie je.
Wanda von Dunajew Děkuji, Alan je moje srdcová záležitost.
Zarinya No někdy je to úplná jóga pro pokročilé
.
Černá kočka tam jeste nejsem,musim vic maknout.:-)
Černá kočka aha, vysoukat nahoru to zní logicky, vyzkouším, ale šaty jsou pevný materiál a fakt na tělo.
Tak Betty musis se nadechnout,tim jeste vic zhubenis a soukat.....i kousek pomuze.![]()
rozarka Už to přede mnou zmínila Pinot Noir, nejlepší je olej. Píšete, že máte suché vlasy, tak to olejem nic nezkazíte (já užívám tento). A určitě se zaměřit i na hydratační šampon+kondicioner.
zelene.oko Dík,já to vyzkouším. A porozhlédnu po novém šamponu.
rozarka taky sem pouzivala olej,ale pry vysusuje mi rekl kadernik...
ted mam krem na vlasy a ten je tedy super.
umíte někdo polsky? potřebuju přeložit "o veliké řepě"
Tak jsem si počkala až šel muž spát a vyzkoušela jsem ty šaty. Zapnutí tedy s tou nití a pak jsem požila radu Černá kočka šaty vysoukala co to šlo nahoru, no byly to centimetry a ROZEPLA jsem je. Nevěřila bych tomu.
A muž by se mi smál, proto jsem čekala, taky ty prostocviky u toho.![]()
Damy, mam opravdu neuveritelne blbej dotaz. Mne se v hlave casto periodicky objevuji utrzky z pohadek, pisnicek, nebo filmu meho detstvi. Nekdy proto, ze mi to neco pripomene; nekdy uplne bez duvodu. Protoze mam vybornou pamet (hlavne na blbosti), tak jsem vetsinou schopna urcit, do ktere pohadky, pisnicky, nebo filmu to patri. Ted se mi ale v hlave bez jakekoliv souvislosti objevuje neco, co jsem SNAD cetla v nejake pohadce, a nemuzu zaboha prijit na to, odkud to mam
Je to veta sice kraticka, ale zase takova specificka: "...Zvire zurive, co tu asi chce!?"
Nemate nekdo poneti, co to ma byt!? Ptala jsem se maminky, ta s nami v detstvi opravdu hodne cetla, a maminka pripustila, ze ji to zni povedome - ale taky si nemuze vzpomenout!
![]()
Ginevra Ty jo, vis, ze asi jo!? Ja si sice vubec nepamatuju, ze bych to kdy cetla, ale to musi byt ono, to by byla moc velka nahoda jinak!!!
Tady se vi fakt vsechno
Dekuju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.