"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Potrefenáhusa
38892 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 14:48

MP Marge a ta kniha je na tom odkazu celá

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 15:11

Potrefenáhusa Jeee, dekuju 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 15:34

rozarka ja mam jemne vlasy -)proto sem si dovolila ti doporucit ten krem. 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 15:56

Zarinya Fakt? Takhle na fotkách to vypadá na silné vlasy.  A o to víc mě teda zajímá tvá péče. Doporučíš mi něco konkrétního?

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 16:04

MP Marge je to slozitejsi a ja ted uz nemam cas. Ve zkratce jde o to, ze ty vyhledavace pouzivaji dost robustni analytiky, aby ti predhodili to, co pravdepodobne hledas na zaklade geograficke lokalizace, tvych predeslych searchu, reklamy toho provozovatele, klicovych slov atp.. Funguje to vyborne u beznych veci, ale u nejakych speku uz ne. Nedela to treba duckduckgo.com, tak si muzete zkusit, jak to vypada ( pro zivot dost nepouzitelne, ale takto by se to seradilo, kdyby tam ta logikabyla,hodne omezena).  Muzu dat nekdy  nejake hinty, jak vyhledavat, google umi ty dotazy dost specifikovat a zpresnovat, ale bohuzel nekdy priste. Kdyz tak se pripomen.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 16:05

rozarka toho sem se trochu bala, protoze nevim co je v prodeji v cesku. 

Sampon pouzivam na blond vlasy John frieda 

Po kazdem umyti masku fialovou, gühl 

A ten krem Bonding plex 

Fotky mi ted na tlf nejdou nahrat, ale bojim se ze nic z toho nekoupis v cesku. Ja bych zasla do kadernickych potreb. 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 16:22

Zarinya Vlastně,to mě mělo taky napadnout . Musím se do problematiky trochu ponořit a projet internet. I tak děkuju,je povzbudivé vědět,že i jemné vlasy mohou vypadat jako ty tvoje.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 16:47

rozarka dekuju. :-) da to trochu praci, ale jde to. Taky to zvladnes .hydratovat hydratovat hydratovat 

Jeste moc pomaha pokud se chodis barvit do kadernictvi olaplex nebo welaplex,posledni zminovany mi ted zachranil vlasy, bez prehaneni uz to vypadalo, ze budu muset strihat.....

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 17:32

Hele, tady je dnes minus 23 Celsia. To je dost, ze jo? 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 17:35

MP Marge Nez dost bych rekla bych, ze malo:-D

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 17:39

MP Marge Brrrrrr

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 17:54

Karja Sweet Potato No tak to jsou uplne zmatecne reakce 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 17:57
Reakce na Karja:

MP Marge Nez dost bych rekla bych, ze malo:-D

​Jo aha, ted mi to doslo  Ja jsem dnes rano nemela dostatecne mnozstvi kafe!

Ja myslela jako "to uz je dost mraz" 

Na kazdy pad, a s tim bych mela jit do stiznosti, psisko uz se zase nechce vencit  Co s nim, kdyz boticky tvrdosijne odmita!?

To jsou starosti...

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 18:20

MP Marge hele.. z vas dvou musí jeden velet a druhý plnit rozkazy. Jde jen o to, rozhodnout kdo bude kdo a pak na tom trvat  

Ale jasně, kdyz je velká zima, procházky zrychlit a zkrátit 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 18:23

MP Marge No jasne, delam si legraci. Hele, a chodej deti ven, asi nechodej co? Ja jsem se nedavno divala na nejakej dokument, kde takovej peknej klucik z Francie, kterej vo prirode vi kulovy, ale je vopravdu moc peknej, jezdi po svete zkoumat zvirata. No a jel zkoumat sobi/nebo losi do Ruska. A rika aaa dneska je opravdu extremni pocasi, dnes vyrazili ven na zavody opravdu jen nadsenci a hle tam profrcel kocarek:-D.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 18:24
Reakce na continuity:

MP Marge je to slozitejsi a ja ted uz nemam cas. Ve zkratce jde o to, ze ty vyhledavace pouzivaji dost robustni analytiky, aby ti predhodili to, co pravdepodobne hledas na zaklade geograficke lokalizace, tvych predeslych searchu, reklamy toho provozovatele, klicovych slov atp.. Funguje to vyborne u beznych veci, ale u nejakych speku uz ne. Nedela to treba duckduckgo.com, tak si muzete zkusit, jak to vypada ( pro zivot dost nepouzitelne, ale takto by se to seradilo, kdyby tam ta logikabyla,hodne omezena).  Muzu dat nekdy  nejake hinty, jak vyhledavat, google umi ty dotazy dost specifikovat a zpresnovat, ale bohuzel nekdy priste. Kdyz tak se pripomen.

​No nazdar, tak o necem takovem jsem nemela ani tuseni! Cemuz se, s mym vztahem k technologii, vlastne nelze divit  V anglictine mi vyhledavani jde lip, to vetsinou najdu, co chci/potrebuju, ale jakmile zacnu patrat po necem v Cesku, tak nenajdu nikdy nic 

Ted ale aspon vidim, ze  to muze mit i jiny duvod, nez ze jsem uplne blba 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 18:28
Reakce na Dadoo:

MP Marge hele.. z vas dvou musí jeden velet a druhý plnit rozkazy. Jde jen o to, rozhodnout kdo bude kdo a pak na tom trvat  

Ale jasně, kdyz je velká zima, procházky zrychlit a zkrátit 

​Ja klidne zavelim, ale kdyz vidim, ze ho ty tlapky fakt pali, tak ho prece nebudu nutit!? Normalne to nedela, rad si ve snehu hraje, takze je celkem jasne, ze to nedela schvalne. Povelu "tak se proboha aspon vycurej" zrejme nerozumi...

Mistni kamradi, co maji male bytove pejsky, s nimi nechodi vubec a pouzivaji takove ty podlozky na curani, kdyz teplota klesne pod nulu. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 18:29
Reakce na Karja:

MP Marge No jasne, delam si legraci. Hele, a chodej deti ven, asi nechodej co? Ja jsem se nedavno divala na nejakej dokument, kde takovej peknej klucik z Francie, kterej vo prirode vi kulovy, ale je vopravdu moc peknej, jezdi po svete zkoumat zvirata. No a jel zkoumat sobi/nebo losi do Ruska. A rika aaa dneska je opravdu extremni pocasi, dnes vyrazili ven na zavody opravdu jen nadsenci a hle tam profrcel kocarek:-D.

​No vidis, a tady deti nemaji ani skolu, aby v mrazech nemusely cekat na skolni autobus 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 18:35

Jinak abych tady Chica porad jen nepomlouvala - kamaradcina fenka, ktera je jinak dost vycepovana, boticky taky nesnese. Sice si je necha nasadit, ale v minute, kdy je volna, je okamzite strha a zacne kousat. Nepomohlo nikdy nic. 

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 18:44

Karja Kamrádka žije v Chabarovsku (aktuálně je tam -18), zvykla si prý tak za dva roky...do -15 chodí běhat  Má taky malé dítě, pamatuju si, jak jsem vždycky omdlívala nad fotkama, kde má omrzlý řasy a chodí po venku  ale kočár má lemovanej kožešinou....