No ale stejně ..... tohle jste četli v dětství?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ginevra Ne
Totiz ja jsem byla predcasne vyspele dite a cetla jsem bezne knizky urcene pro mnohem starsi ctenare, takze kdyby se mi to byvalo dostalo do ruky, tak bych to asi dala, ale nepamatuju se, ze bych to nekdy cetla. Ono se tam ale pise, ze v hostinci zpivali pisnicku o krokodylovi na Vltave, takze ta moje vzpominka, to jsou slova z te pisnicky, a o te jsem se mozna docetla nekde jinde. Dokonce mam ted neodbytny pocit, ze jsem to vlastne necetla, ale ze mi tu pisnicku zpival dedecek ![]()
rozarka vyzkousela bych bezsulfatovy sampon, mel by odmastit vlasy setrneji nez ten se sulfaty. A pak nejaky ten krem ci lehky olej do koncu vlasu. Ten olej na mokre vlasy. Snad to pomuze :)
bosibori já to dělám podobně, jen si začnu sestavovat v hlavě nákup běžných potavin. Tedy nic, co by mě nějak stresovalo, přemýšlím, co tak se bude hodit, co je třeba doplnit - no zkrátka taková nuda, že radši usnu :-)
VeronikK Tak tohle na mě vůbec nefunguje, protože plynule přejdu k nákupu surovin neobvyklých a k velkolepým plánům co všechno uvařím a upeču :-) A to mě většinou probudí tak, že jdu číst nějakou kuchařku. Takže na víkend je naplánován skořicový věnec pro přátele a thajská polívka a taky volská oháňka s polentou, což je výsledek včerejšího (ne)usnutí.
VeronikK Tohle mi nejde. Když už vytvořím pěkný seznam, začnu se strachovat, že až budu opravdu druhý den nakupovat, na půlku věcí z něj zapomenu, a z té obavy nemůžu usnout :-)
rozarka zkus ten krem na vlasy.Ja byla opravdu prekvapena,ty vlasy uplne ztezknou a uzavrou vevnitr tu vlhkost.Na hodne suche vlasy ideal.Taky se to vmasiruje po umyti a pak uz jen vysusit.
Ja mam ted "uzdraveny"vlasy welaplexem od kadernice tak uz staci jen lehce olej,ale predtim,obvzlast po dovoleny me zachranil jen krem
olej na vlasy vysusuje? no potes koste a ja si koupila takovej ten olejicek na vlasy, jak je budu mit leskle a misto toho mam seno a furt patram, jestli to nemuze byt nezsilikonovy kondicioner a pod. a nevim proc.
rozarka Olej mi taky vysušuje vlasy ještě víc. Ale dost se mi osvědčilo navlhčit ruce, rozetřít do dlaně tročišku běžnýho kondicionéru a vetřít do vlasů. Krém jsem kdysi měla též, tuším alverde - a bylo to taky fajn, ale zase tak velkej rozdíl oproti tomu kondicionéru to nebyl. Ale samozřejmě záleží na složení a konzistenci (já používám kondicionéry docela hutný, takže jsou v podstatě samy o sobě "krémovitý") .
continuity rekl mi to kadernik,coz neznamena,ze ma pravdu,ale nevim no......
taky tu mam plnou lahvicku.![]()
Ad olejíčková debata: používám Orofluido olej když jdu z bazénu, vetřu pár kapek do umytých mokrých vlasů a na moje vlasy to uhlazující efekt má.
Máte někdo zkušenosti s černou semišovou taškou nebo batohem? Neotírá se to moc o oblečení (žmolky+ušpinění světlých věcí)? Tomu špinění se dá zabránit nějakou impregnací?
Zarinya Nojo,ale mé vlasy a tvé je nebe a dudy. Ty budeš mít pevné,silné. Moje jsou jak dětské,jemné.
. Bojím se,že by pak lehly úplně. Nějaký účes z toho vytvořit musím.
Ginevra MP Marge podle zbeznyho googleni je to nějaká stará vodrhovacka, kterou nazpivalo i Šlapeto
Ty jo, ja fakt vubec neumim googlovat!!!
Kdyz jsem to zkusila, tak jsem nasla akorat clanek o krokodylech v prazske ZOO, o vycviku lvu, a o tom, jak se detem v Cechach nasilim vymyva mozek multikulti ![]()
MP Marge to muze byt tim, ze to googlujes z Ameriky.
continuity No ale vyhledavala jsem i pres Seznam a to samy
To by snad melo byt jedno, kde jsem?
No, to je jedno. Koneckoncu kdyz mi v Cesku neco nepujde vyhledat, tak se proste prijdu zeptat sem
Tady se vi fakt vsechno
Mne to "zvire zurive" uz dohanelo k uplne k silenstvi...
Ted musim vypatrat, jak se dostat k te knizce z odkazu od Ginevry, protoze me zajima, jak to s tou Pavlinkou dopadlo.
MP Marge no já na mobilu vygooglila, že by se mělo jednat o píseň od Karla Hašlera Po řece Vltavě, plave krokodýl, ale teda taky to teď nemuzu vygůglit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.