"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline 0zero7
11894 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 19:05
Reakce na Zarinya:

rozarka toho sem se trochu bala, protoze nevim co je v prodeji v cesku. 

Sampon pouzivam na blond vlasy John frieda 

Po kazdem umyti masku fialovou, gühl 

A ten krem Bonding plex 

Fotky mi ted na tlf nejdou nahrat, ale bojim se ze nic z toho nekoupis v cesku. Ja bych zasla do kadernickych potreb. 

​Prodavaji u vas jeste porad ten Frieda na blond vlasy hydratacni? Tady mi ho zrusili!! Byl fakt dobrej, skoda.

A na GUHL vzpominam s laskou, kdyz jsem bydlela ve Vidni tak jsem ho kupovala porad! Ma i fajn sampony!

Bonding plex neznam, co to je prosim? 

Ja jedu hydratacni nebo fialovej sampon (micham i), ten fialovej je fakt hodne pigmentovanej, staci trochu, po x zkouseni jsem nakonec zakotvila u jednoho levnejsiho z dregerky, je daleko lepsi nez nejakej Kevin Murphy a spol

Na to dam hydratacni masku misto kondicioneru a po umyti bud nic nebo trochu salt spray a jako alternativu krem Redken Satinwear, je lehkej a asi teda podobnej efekt jak to co pouzivas ty. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 19:15

Garfie Jo, me to hrozne pobavilo, jak tady kazdej jak je minus zaleza, ale deti se prece rodej vsude stejny ne?:-D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 20:05

0zero7 tento byl primo na blond, tak ten uz nemaji 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 20:05

0zero7 ted pouzivam tento 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 20:14

0zero7 a hydratacni krem na mokre vlasy.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 20:15

Karja 

Říká se, že čím teplejší podnebí, tím řidší krev :-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 20:49

0zero7 a bez masky  Guhl si nedovedu predstavit zit.

obcas zkusim jinou,ale pokorne se vratim.

Offline 0zero7
11894 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 00:49

Zarinya Dik! Tohohle Friedu asi maj, prilezitostne zkusim. A ten OGX by meli mit normalne v drogerce, tak vyzkousim urcite. Super! Treba bude tak dobrej jak Redken, ten je fajn ridkej, akorat ho nemaj vsude a nerada se placam pres mesto kvuli jednomu produktu. 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 08:32

Dám to sem, prosím má někdo zkušenost s makeupem od too faced? Díky

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 09:29

0zero7 ja to trochu pomotala.

ten zluty maji furt.To je nahrada za drivejsi fialovou radu,tu uz nemaji a to me stve,tan byl vyborny.Ten si taky myslela?

Ale jinak sem s tema samponama spokojena,dost.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 10:12

Zarinya 

John Frieda Sheer Blonde Colour Renew

Tenhle myslíš?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 10:21

rozarka asi,ono uz je to dlouho co ho v obchode nemaji,tak uz si uplne nepamatuju tu tubu.

jestli mas moznost koupit,ber,opravdu dobre sampony i kondicionery.:-)

jj,je to on,fialovy....ted jje nahrazeny tim zlutym a to neni ono ohledne tonovani,jinak kvalita tez dobra.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 10:58

Ounz Používám teď  TOO FACED Born This Way. Dostala jsem od jedné dobré duše vzorky. Vyhovuje mi, protože je lehký, vůbec o něm nevím, přitom i celkem dobře kryje a vydrží do večera. Můj požadavek je spíš takové sjednocení pleti, zakrytí nějakých nedostatků po akné. Nedávám ho žádnou šílenou vrstvu. Spíš ho lehce natru, jak krém.

Jinak je tu i vlákno Makeup.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 12:12

Zarinya Díky

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 12:18

Renusatko já vim, že sou tu spešl vlákna, ale přijde mi, že tady to víc žije. Díky za info, přesně na ten sem koukala. Taky mi stačí sjednocení a potřebuju ho na obličeji necítit..

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 13:06

Renusatko 

Se taky zeptám tady, když už jste to nakously a navíc je to i blbej dotaz... hele koukám na ten Too Faced atd. a trochu mě mate, že u některejch je napsaná velikost 30ml a u některejch neuváděj žádnou - to je pak jako větší nebo menší balení (nebo stejný)??

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 13:29

barbucha Já ho mám ze Sephory a mám 30 ml. Jinde jsem ho na netu nehledala. Dostala jsem vzorečky tří barev a chtěla jsem si ještě vyzkoušet jiné odstíny. Jelikož mi nic většího nenabízeli, tak myslím, že je to jen jedna velikost. Stačí mi troška, ten vzorek jsem používala snad 3 týdny, nevím kolik v něm je. 

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 15:50

Nezkoušely jste ten krém na rty od Weledy z řady Skin food, té zelené?

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 15:56

Damy, nevite o nejakem makeup tutorialu na YouTube na tema jednoduche denni liceni? Ja jsem onehdy sla do sebe a rikala si, ze bych ty svoje cerne linky mozna mela prehodnotit. Ale ja jsem od prirody nesikovna, nanaset stiny, abych nevypadala jako Kung Fu panda, je pro me orisek. Tak jsem zkousela neco najit na YouTube, ale ac jsem do vyhledavace zadala "day eye makeup", tak vsechna videa, ktera jsem nasla, trvala na trpytivych stinech, "kocicich" linkach a umelych rasach (ne ze bych byla nejak zasadne proti, ale na den do prace to bylo prece jen moc).

A vubec, jak si licite oci VY? Kolik kombinujete stinu? Delate si linky? A jestli jo, jakou barvou? Zajima me vsechno - pro inspiraci 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 16:11

MP Marge ono je to hodne o zvyku. Driv jedine linky a nedovedla sem si predstavit bez linek a najednou se mi zdaly uz moc tvrde a uz mozna 5let si je nemaluju. 

Na denni liceni dam jen na pohyblive vicko a dolu pod oko hnedy,bezovy...stin a rasenku. 

Kupuju vetsinou bude barvy a do hneda.