Aranel Někdy jsem tam lupla i kokos, když tu byl, ale nesmim to říkat.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
No rozdrobenýma piškotama, třeba Fanouš nějaký má :-). A je to tam asi kvůli vsáknutí tý šťávy z jablek, když jsou hodně šťavnatý?
Zina ježiš ale já jednou z nouze ochutnala psí piškoty, co jsem měla v kapse na venčení, fuj blééééééééé, bylo to jak z rozemletý rybí moučky, vydrželo to na jazyku několik hodin!!!![]()
Mutziputzi To jste ještě dopadla dobře se štrůdlem, ossobuco by asi bylo horší :-).
Potrefenáhusa Éééé, já nemyslela psí, my jim jako správný nezodpovědný kynologové kupujeme psům lidský. Ale zase třeba s těma psíma by ten štrůdl byl takovej víc osobitej :-].
Kdybys šla do toho vajíčka, tak to se maže až navrch ![]()
Friga ja som si vždy myslela, že je to z praktických dôvodov, ľudia sú prevažne praváci, tak prsteň bude na ľavej, aby nezavadzal.
slniecko password vaulty su v pohode. Keepass alebo lastpass sa da doporucit. Na tie extra citlive hesla nepouzivam cloudove verzie/ alebo mam zapnutu dvojfaktorovu autentizaciu, smsky maju bezpecnostne problemy, ale uprimne, je to vzdy lepsie ako len heslo. Mna certi beru, pokial chce eshop alebo nejaka ina nezaujimava sluzba heslo s velkou komplexitou ( velke, male pismena, cisla, vsetko naraz). Dost casto to nemaju prilis dobre zabezpecene, ludia tam v zufalstve naperu rovnake heslo ako na FB a nestasie je na svete.
Office neviem, co mate za licencie? Zavolala/ napisala by som normalne na podporu.
Presne, preeesneee!!!!
A vďaka!
Máme také asi najjednoduchšie, s mesačnou platbou, každá zvlášť. Do školy nám to obom stačí.
slniecko Říká se, že na levé, protože je blíž k srdci, ale může to být až nějaký druhotný výklad.
Friga Já mám pocit, že kvůli tomu, že levá je blíže srdci. Ale nikdy jsem to nijak nezkoumala.
Mam dotaz ohledne noseni snubniho prstenu. Z jakeho duvodu se u nas nosi na leve ruce? Vsimla jsem si v nemeckych detektivkach, ze ho herci maji na prave ruce. Take v jednom norskem dokumentu meli muzi (u zenskych mluvcich, jsem si prstenu nevsimla) snubni prsten na pravem prsteniku. Ve Finsku se prsten nosi na leve ruce. Zajimalo by me, z ceho to vychazi, proc se nosi prsten vzdy na prsteniku ale jine ruky v ruznych zemich.
odpověď neznám, ale minulý víkend dávali v tv Chlapce v pruhovaném pyžamu a v zajímavostech k filmu se psalo :
Lze si všimnout, že Vera Farmiga (Elsa) nosí ve snímku snubní prsten na pravé ruce. V Německu je to ale naprosto běžné a jedná se tak o znamenitě přesný detail.
Sweet Potato ja som zase raz romantika sama
...toto by ma ani nenapadlo.
slniecko ja mam nejak zafixovane, ze na leve jej nosi sezdani, na prave vdovy/vdovci. ale jestli to nebude jak s tim sudym poctem kvetu na pohreb...
Aranel no promiň...rozinky do štrůdlu????...bléééééééé...jo,jsem čuně nekulturní a vyďoubávám je(pokud by se tam proboha dostaly![]()
Krehutka a to tak nie je? S tými kvetmi...(aj keď teda, ta mi uniká zmysel, ale myslela som si, že je to zvykom, že výnimkou je len tucet a jeho násobky, alebo spešl príležitosti, ao 30 ruží na 30-tku a tak...)
slniecko s cim myslis? s tema kytkama? no je, ale mam mam pocit, ze to nejak zpropagoval Gut Jarkovský a drzi se to jen na uzemi CS a to jeste asi zalezi jak kde. v zahranici jsem se s tim nesetkala.
Maureen Jablka, rozinky, ořechy, skořice. Někdo ještě přislazuje. ![]()
Ještě víc než to vyloupávání rozinek mi vadí, když někdo říká "ble" a "fuj" o jídle
nechci nějak poučovat. Ale myslím, že by se to nemělo.
Krehutka Jsem si myslela, že lichý počet květů je z důvodů kompozice (ještě kór v době, kdy se na zeleň moc nehrálo a byla jen doplňková), aby se z nich daly sestavovat oku lahodící struktury s lichým počtem vrcholů. Při větším množství květů to teda ztrácí asi opodstatnění . Nebo někdo dopadne jak já , když květinářka, která už tou dobou ze mě byla po vybírání k barev karafiátů slušně nakrklá, a prohlásila, že už jich máme dvanáct, a mám jeden ubrat nebo jeden přidat, a tak jsem ve zmatku přidala, a pak doufala, že je máma nebude počítat.
Krehutka tohle jsem zase nikdy neslysela ja, to je zajimave
Aranel Máš pravdu, nemělo. O rozinkách to ale neplatí. Plus v diskuzi si můžeme dopřát leccos, čeho se ve skutečnosti nedopouštíme.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.