Mutziputzi muzu doporucit Mirelle, nizkohormonalni, dala se brat bez preruseni a nepusobila nejak extra na migreny. Brala jsem asi 5 let a byla moje nejoblibenejsi. Kdybych nemela zakaz kvuli jinejm lekum, brala bych ji doted. Byla jsem moc spokojena. Ale podle me je to dost individualni....
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
teda co tady se jeden dozví, aniž by chtěl![]()
Dadoo zis ja sem zas chytra jako radio, ale neodpustim si to - hysterektomie na prechod vliv nema. Pokud ti zustala aspon cast aspon jednoho vajecniku, normalne menopauzou projdes, casto i se vsi paradou.
711990 No to já přece vím. Já jen že JÁ jsem nezaznamenala žádné příznaky přechodu. protože některé ženy to trápí hodně. Tudíž mám klid a pohodu už přes 15 let. U určitě jsem, vzhledem k věku, už projít musela, jenom o tom nevím.
Taky je rozdíl, jestli je odstraněna jenom děloha, nebo děloha včetně vaječníků.
Já se asi vyjádřila ne úplně jasně.. ![]()
Souhlasím a osobně lituju, že jsem do toho nešla o deset let dřív. Svatej klid a pokoj!
Na druhou stranu tak úplně nechápu to zdejší cpaní se antikoncepcí horem dolem a bez přestávky... doufám, že každej absolvoval vyšetření aspoň na Leidenskou mutaci.
Mutziputzi Za mě, rozhodně tělísko a je na několik let klid.
Liesel a s tim se nemenstruuje? jezis to jsou dotazy, se dneska vomlouvam![]()
Mutziputzi Někdo sem tam lehce, někdo vůbec.![]()
Sweet Potato Ď, pak to bude vonco![]()
Mutziputzi no..strašný...přitom by se to dalo najít jakože anonymně, páč je toho net plnej
stes mne nic lidskyho neni cizi, holka
Mutziputzi ani mně ne, naštěstí si to šoupla aspon do správnýho vlákna
Mutziputzi Píšu teda o tělísku hormonálním. Ale to je asi jasné.
barbucha Můj gynekolog je celkem obeznámen. Testy mi udělal komplet hematologii + ještě nějaké genetické testy jsem si platila. Mutziputzi Tělísko bylo to nejhorší, co jsem měla, protože to "trochu" bylo půl roku bez přestávky, potom jsem ho nechala vyndat.
Renusatko u me to taky trvalo, nez si to sedlo, ale ted super. Uz jedu druhe kolo. Navic mi zmensilo myomy, takze jsem navic utekla i kudle. Ale pokud jedna zvazuje tehotenstvi v horizontu 1-2 roky, je telisko podle me blbost.
Renusatko me dr upozornovala, ze ten pulrok az rok telisku musim dat, pak si to teprve vetsinou sedne. Sedlo si to za 3 mesice a od te doby jsem spokojena. Ono to je jako se vsim, v tomhle tezko radit. Kazde telo reaguje jinak.
Lamicka Jenže já měla vytrvalou a celkem silnou menstruaci, dál už jsem čekat nechtěla, půl roku mi stačilo na zbytek života. Věřím, že když to někomu sedne, tak je to pohoda a asi je víc lidí, kterým to sedí než naopak. Já to tak měla skoro se vším, náplasti i Provera injekce v době kojení.
Mutziputzi Mirena (hormonální tělísko) funguje skvěle, dokonce to eliminovalo veškeré projevy menopauzy, museli mi udělat krevní test, aby se zjistilo, jak na tom jsem. ALE během měsíce jsem měla 5 kg nahoře a vydrželo to i po úpravě jídelníčku a přidaném cvičení. Ale třeba to na každého tak nepůsobí.
Ounz v My v Sephoře?
Kokoska no tam dole v přízemí, je tam parfumerie, to asi není sephora, to je to jejich ne? Procházím tam občas pro kafe, nezastavila sem se tam u toho, ale mají tam takovou tu kruhovou soliterní polici a na tom jinak zbarvenej flakon 5 ve velkým, tak snad tam mají i ten parfem, bych předpokládalal..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.