Zarinya břicho bych nerada, faktem je že posunování Norethisteronem mi úplně nesedělo, připadala jsem si oteklá...já už vidim jak zůstanu u těšení se na menopauzu![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi jezis ty se desim taky.![]()
Kokoska mám dojem, že sem ji viděla vystavenou v my? Šla sem okolo a zaujala mě ta rudá barva..
Zarinya no počkej, já ne, já se fakt těšim, mě tadyty věci hrozně obtěžujou, aplikaci nemam, každej měsíc mě to překvapí nepřipravenou, věčně mi to vychází na dovolenou, nechci už![]()
Mutziputzi no on ten cyklus ma taky neco do sebe, permanentni pms fakt nechces, potvrzuju co pise Zarinya a byt s uzivanim HAK jsem potiz nemela a brala jsem klido durch (nazev uz si nevzpomenu, je to davno) tak bez se citim proste lip a predevsim to ma velky vliv na apetenci, mozna na pocatku vztahu to prerazi novost a okouzleni, ale pozdej uz se hodi nebyt zbytecne vomrzela
Zarinya břicho bych nerada, faktem je že posunování Norethisteronem mi úplně nesedělo, připadala jsem si oteklá...já už vidim jak zůstanu u těšení se na menopauzu
Tak to máš za pár, ještě si dobu čekání zkrátíš těhotenstvím ![]()
viktorka_od splavu já PMS neznám, takže si můžeme vybrat, buď jsem nasraná a protivná furt, a nebo hormonálně netečná![]()
Isca Hele kdyby to mělo nastat, tak s mojí sebestředností byste se z toho tady zbláznily, nestraš!![]()
Mutziputzi Jedu tak 4 roky. První na Regulon, pak Cleosensa a teď Softine. Je to samozřejmě všechno jedno a to samý, jen ty první dva se už nevyrábí, myslím.
Netloustnu, PMS neznám, libido bez změny, prostě žádné vedlejší neduhy. Nepopírám, že ty to můžeš mít jinak. Jen sděluji svojí zkušenost.
ice díky![]()
Mutziputzi Jde to i s Nuvaringem :)
Sairon Tam se chce moc práce koukam![]()
Mutziputzi Já beru Diane bez přerušení. Asi 5 let, začala jsem kvůli šíleným migrénám během cyklu. Nemám žádný problém a též žádné vedlejší neduhy.
Renusatko to je zajimava informace...a jen to podporuje jak je naprosto kazdy clovek jiny.
Mne zacli migreny nuvaringem a pokracuji bohuzel dal i pri brani prasku,ne tak silny jako pri nuvaringu,ale nekdy me to sejme radne....
Já bych jen připodotkla, že na menopauzu se nemusí čekat. Pokud už žena neplánuje reprodukci a má nějaký problém, který by to indikoval, je dobrým řešením hyterektomie.
Já měla endometriozu, takže to bylo jasně indikováno, ale taky jsem netrpěla zbytečnou lítostí po orgánu, který svou funkci splnil. A musím říci, že už přes patnáct let mám naprostý klid a pohodu. Akorát netuším, jestli jsem už (určitě asi ano) prošla menopauzou, protože jsem žádné příznaky nezaregistrovala.
Takže nedávám doporučení udělat to bez jasného důvodu, ale pokud důvody jsou, opravdu se toho nebát. Orgán svou funkci splnil a nadále ho netřeba. Je to pohodlnější a v podstatě jsem zapomněla, co to ta menstruace vlastně je a jak je to otravné![]()
Mutziputzi nezbyde ti nic jineho nez to vyzkouset...100lidi....100 nazoru.:-)
Zarinya Já jsem na ně trpěla právě jen během menstruace a to opravdu tak, že jsem musela zůstávat doma. Takže teď je nemám. Záleží teda na důvodu, který u mě byl hormonální.
Renusatko jo chapu.mam je taky hormonalni,ale prave z uzivani antikoncepce....
Zarinya Aha. Tak jak píšeš, 100 lidí 100 názorů. ![]()
Mutziputzi nebylo by pak lepsi telisko?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.