Ounz Ajo, já si to spletla s Quadriem ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska Uf, vím, že s váhou může zamávat, ale tohle je drsný.
Kokoska neva, tak snad tě tam neposílam marně. Ale fakt tam byl vystavenej, zaujalo mě to hned..
Ounz dík, kouknu tam
Sweet Potato njn, jenže předtím šílený problémy při menses, následkem čehož anemie jak prase...
ja s teliskem moc dobrou zkusenost nemam.Mela sem dvakrat a pokazdy kvuli problemum muselo brzy ven.![]()
Samantha odepisuju na povleceni ze lnu, mam a je super, ani jsem na zimu neprevlikla do 600 vlaknohustoty (nebo jak se to) bavlny co jinak miluju.
Mutziputzi Jak už někdo psal, 2 -3 měsíce než si to sedlo a pak 4 roky klid a po 5ti letech další a opět je pohoda..., ale je fakt, že děti už neee, to co mám doma mi stačí
.
Mam fakt hloupy dotaz, ale...Objednala jsem vcera nejake veci z Bonami, nicmene jeste dnes je tam sleva od nikolstibrove 15%, coz by mi ve vysledku udelalo vic jak 1000,- dolu. Jeste nepsali ze to odeslali, zrusily byste a objednali znova se slevou?
rasaNori ten shop neznám, ale co tak dotaz na zákaznické centrum jestli ti tam tu slevu neudělají dodatečně?
Pavlena tak jsem tam zavolala a slevu dodali:)
Liesel Já jsem stejně googlovala, jak mi bylo doporučeno a zjistila že se mám příliš ráda na to, abych to svinstvo do sebe cpala![]()
Mutziputzi Se ani nedivím. Navíc, když si psala, že výhledově plánuješ dítě, mi dotaz na prášky přišel celkem mimo. V tvém věku (pokud teda nebudeš mít extra kliku) to bude spíš chtít mít štěstí otěhotnět než těhotenství bránit
.
rasaNori Kde jsi k té slevě přišla prosím?
Sofi Tebe na mě snad poslala pharmalobby za trest, to neni možný jinak![]()
Mutziputzi Prostá zkušenost
Sofi ale přísahala bych, že o plánování dítěte jsem nikdy ani nepípla, střízlivá určitě ne![]()
Mutziputzi Fakt? Já měla pocit, že jsem to někde zahlídla, možná když se objevila ve VIP zjevech Kubovičová??? Tak to pak sorry...
Sofi Depak, ale nic se neděje![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.