Tak Erbena by u nás taky snad pobralo 9 lidí z deseti, ne? Aspoň doufám... ![]()
Slogan mi leze na nervy, protože ho pokládám za značně nepovedenej, a teď už aspoň vim proč.
Tak Erbena by u nás taky snad pobralo 9 lidí z deseti, ne? Aspoň doufám... ![]()
Slogan mi leze na nervy, protože ho pokládám za značně nepovedenej, a teď už aspoň vim proč.
barbucha No já bych to nepřeceňovala, občas hodně koukám, že něco, co považuju za všeobecnou znalost, jaksi není. Ale v tomhle případě asi stačí, že to v němčině zní lidem povědomě, autora znát není potřeba.
Vyhlašuji anketu: Čím by se to tak u nás tak dalo nahradit?
Sweet Potato v souvislosti s drogistickým zbožím mě napadá akorát Birhanzlova mast, na lysinu past!
Mně se líbil ten slogan "“Byl pozdní večer, v DM ráj" z diskuze.
Samantha To je ale spíš pro nějakou večerku![]()
Sweet Potato Podle mě to byla rekce na vysvětlení k článku, kde psal autor :... kdybychom v transkreaci uplatnili něco od K.H.Máchy ....
mě na tom fascinuje, že si dm hraje na nóbl firmu, která odkazuje na literaturu a pomrkává na vzdělané zákazníky...a pro všechny ostatní trhy to přeloží slovo od slova jak pro idioty
myšlenka pryč.
Hele fakt blbej jo, berete někdo antikoncepci nepřetržitě, čili bez menstruace? Jakou značku případně?
...moje kolegyně v práci ano(46), a sice nevím, jakou značku, ale chválí si to.
Prosím, koupím někde v kamenném obchodě Chanel No.5 Red Edition?
Mutziputzi zkoušela Yaz, nešlo to, místo menzes 14 dní špinit není výhra... pak už jsem jiné značky nezkoušela.
Mutziputzi Pavlena stejna zkusenost s Yadine (ktera je o malinko silnejsi nez Yaz). Chce to asi nejaky vetsi dryjak, pripane kombinaci s norethisteronem.
Moje mi takto fungovala, ale já si nikdy nebyla schopná zapamatovat její název. Má krabičku bílotyrkysovou a pilulky jen jedné barvy.
Už jsem to vygooglila, Sylviane se jmenuje.
Mutziputzi ja beru lamuna(nevim zda maji v cechach)prerusovala sem si to jen v lete...no po lonskym totalnim rozharaseni hormonu,kdy se mi i ztratil pas a trvalo tri mesice nez se vse uklidnilo uz to delat nebudu.
Mne vubec prerusovani nedelalo nikdy dobrou sluzbu,dvojnasobny bricho,blba nalada,ale ty si specialni tobe to urcite neudela nic.![]()
Zarinya já to nechci přerušovat, já to nechci právě nikdy a budu brát dryjáky par exeláns klidně
Mutziputzi no,ja chapu jak to myslis,ale to sem mela nekdy kolem tricitky?nejaky injekce co mi pichala doktorka a neni menstruace,ale me to vadilo nemenstruovat.asi tak,ale vyzkousej,no.
Zarinya vadilo v čem?
Mutziputzi Řešila jsem to Mirenou. Pravidelné polykání čehokoli mi nejde.
Mutziputzi no bricho jak balon,blba nalada asi jako pms pernamentne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.