Zarinya ono se tady bohuzel vetsinou nic jinyho nesezene
kdysi jsem nekde cetla poucku, ze drogerie a kosmetika s popisky v cj/slovenstine, madarstine a polstine jsou vyrobky urcene pro vychodni trh s upravenym slozenim, tak jsem se tomu snazila vyhybat. dneska uz jsem to musela prestat resit, protoze u nas nic jinyho nekoupim.. musela nych pro vsechno do rakouska (hodne lidi to tak dela)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Bledule viktorka_od splavu mamina pouziva strasne moc let lacalut,a jednou taky koupila sensodyne a stejny priznak,bolest ,paleni....
To se mi nikdy nestalo s pastou z nemecka.Je to fakt na ho....,tohle me tak dokaze vytocit.![]()
Pinot Noir ten sem asi jeste nemela.![]()
stes Doufám, že si to pro příště zapamatuju.
Bledule ty mas opravdu senZodyne,ne senSodyne??![]()
Bledule Dobrá pasta na citlivý zuby je ještě zelenej Elmex (Elmex sensitive).
Dělaj to hlavně bělící pasty, i Sensodyne má takový. No ale jde vo zvyk.
barbucha me to nedela ani belici,nevyrobena v Polsku![]()
Elmex Gelee má bejt na to nejlepší.
Zarinya Chybička. ![]()
Bledule tak to jo,ja uz myslela,ze se fejkuje i pasta
Asi bych se byt tebou vybodla na sensodyne a zkusila ten elmex jak tu radi.:-)
Bledule to není třeba..já chtěla poukázat na to, že jedna věc je dvojí kvality a ty jsi mi na to nechtěně změnou názvu přihrála ![]()
Mutziputzi Tak Elmex gelee ale není pasta na čištění, to je spíš kůra na mineralizaci zubů a prevence kazů. Ale je to dobrá věc.
Tak Elmex gelee ale není pasta na čištění, to je spíš kůra na mineralizaci zubů a prevence kazů.
Přesně tak. Pužívá se dle návodu 1x týdně.
Mutziputzi Tak pokud si budeš dvakrát, třikrát denně dávat do huby pastu, která ti rozryje dásně a rozbolí zuby, těžko pomůže dát si na to jednou týdně želé ;) Ono je fajn, ale doporučovat ho v této debatě tak trochu mimo.
Pinot Noir Mineralizuje to sklovinu a s tím citlivost souvisí, nevim co je na tom mimo, mimo je dávat si pastu co mi nesvědčí 3x denně do huby, ale já jsem liberál, nechť si každej dělá co uzná za vhodný, škoda vyhodit, jasný...
Mutziputzi Tvoje odpověď mi tak právě vyzněla, dej si jednou týdně želé a máš po problému ;)
Pinot Noir Ale prd, mně to zubařka doporučila po bělení zubů, který mi citlivost způsobuje, že to prostě nějak tu sklovinu utemuje a hotovo vyřízeno, koukam ale tady je cesta do pekla dobrejma skutkama dlážděná!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí