@stes skuste se podívat na to patro- s nějakým malým zrcátkem. Pokud je ten výsev v jakoby v jedné řadě a nepřesahuje přes středovou linii, tak to muže být pásový opar, podél patroveho nervu. ( když píšete, ze vás na té straně bolí i zuby) Asi bych to raději ukázala zubaři.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Katrin_kouří_cigarety stes Herbadent pomáhá hodně v úplném začátku, občas se mi to povede "vypálit", ale pak už to nemá takový efekt.
Pilipala za predpokladu te to je opar-chodi se s tim opravdu k zubari?
Pilipala
mě to snad přestalo bolet - léčba šokem
viktorka_od splavu Já jsem jednou přišla k zubařce s oparem na dásni, aniž bych věděla, co to mám (opar mě vůbec nenapadl, myslela jsem, že je to poškrábané od jídla), a zubařka mě normálně ošetřila, i mi na to něco namazala, aby to tak nebolelo. Neříkala nic, že jsem s tím měla zůstat doma. Ale zase kdybych věděla, co to je, přeobjednala bych se sama. Takže vlastně nevím :-D
Myrtila jak se pozna (na dasni!) opar od aftu?
stes Fuuuj, to jsem mela a cim vic jsem to lecila, tim vic to bylo na prd a na ORL mi museli dat antibiotika. Pak se mi to udelalo jeste jednou, vyignorovala jsem to a dobry!
Jiná Realita zkuste knížky od Svena Hassela.
Kde je prosím v centru (václavák-staromák) nejblíž místo, kde mi vytisknou něco z mailu? Nemám tiskárnu doma a spěchá..
pokud je to na patře, tak ano, k zubaři.
Ounz Zkusila bych hlavní poštu, nějakou takovou službu by mohli mít, nebo poradí něco v okolí.
to je mi líto, neměla jsem v úmyslu vás vyděsit
, jen pokud je to opravdu pásový opar, tak je lepší to příliš nedrádždit různými vodičkami
Máte někdo zkušenosti s dredy? Je pravda, že strašně špatně schnou a pak jsou cítit zatuchlinou? Bych si tipla, že to pravda i může být, když je to taková hustá hmota. Koho s nimi znám, tak s ním nemám až tak důvěrné vztahy, abych se zeptala a nebylo by mi to hloupé.
A jen pro zajímavost, od kolika let cca byste je dítěti povolili?
Ounz Zkuste Copy General na Senovážném náměstí, tam dělají kdeco, tak by mohli i tohle (Možná to tam jde rovnou poslat přes internet a jenom přijít vyzvednout)
Pilipala ale ne..
. A nastesi to v puse nemam
notna Dcera nosila dlouhé roky, až do pasu je pak měla. Myla si hlavu normálně, samozřeejmě ne tak často, jen na to plánovala celý víkend, aby jí stačily proschnout. A žila s háčkem v ruce. Pořád zatahovala, upravovala.
Měla moc krásné, husté, tenké. Je s nima ale opravdu hodně práce, pokud mají vypadat dobře a pěstovaně.
Dadoo Právě ta údržba mě trochu děsí. Na druhou stranu bych to mohla tou náročnou údržbou jako argumentem rozmluvit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí