Je tohle nermální?

Zarinya fakt jsou pěkný no...cocoony mám stále v tašce![]()
Mutziputzi ty tam nech tyhle odnes ke svadlene.![]()
Mutziputzi většinou tam vlezu při výprodejích, ale odnesu si nezlevněné - mezitim to daji do slev, a já to mám furt v těch taškách i s cedulkama
velikosti seděj, tak jedině že bych to vyměnila za uplně jinej kus - prostě vyšší level toho tvýho vracení
RoSa Tohle jsem ale už udělala, myslím že v Mangu, moje šaty zlevnili hned druhý den potom, co jsem si je objednala, tak jsem si je rovnou objednala znovu.
RoSa To mi přijde, že seš úplně stejně pitomá jak já, jakej vyšší level?![]()
Můžu to samozřejmě vzít domu tramvají a uvidim, ale nebyl by mi někdo štonc říct už teď, jestli již půjčujou na Vltavě šlapadla? Víte já dohánim všechnu to romantiku teď na starý kolena![]()
Mutziputzi Ještě ne, tuším od dubna. A možná vydrž až nebude takový vody, byste se nadřeli proti proudu a romantika by byla trochu upocená :-)
andulka01 aaa, to mě mrzí, má bejt hezky zejtra a v sobotu, no jo vidiš, tu masu vody z hor jsem nedomyslela![]()
Mutziputzi půjč si kolo![]()
Mutziputzi Romantiky je všude okolo hafel :-) lodičky neutečou. Užijte si.
stes leda to pivní, než to Zdeněk vymýtí![]()
Mutziputzi no, jestli by to nebylo lepší mít v ruce studený pivo než pod sebou špinavou a studenou řeku
stes vidim to na Petřín
Mutziputzi a vemete i Fanouše? bysme se mohli potkat - to je zas muj a Ronýskův rajón ![]()
RoSa asi jo![]()
jde nějak dostat na FB fotku, aniž by se objevila na zdi? jen aby byla v oddílu "fotky"? asi ne, že? nechci to zkoušet, protože to je moje fotka, a úplně nepotřebuju, aby všichni moji přátelé po otevření čuměli na můj obří portrét
potřebuju, aby byla veřejně přístupná, ale kdyby to šlo, ráda bych obešla ten moment, kdy se všem objeví jako nový příspěvek ![]()
Jiná Realita že by sis v nastavení dala, že příspěvky vidíš jen ty, pak přidala fotku a zas to změnila? nevim jestli to funguje, jen nápad
Jiná Realita Vím, že na business fb lze antedatovat naplánovaný příspěvek. Zařadí se někam dozadu, třeba dva týdny zpět a krom upozornění, žes něco přidala se to nezobrazí jako nový příspěvek všem. Nevím, jestli to jde nějak i na normálním fb, zkus vygooglit.
žluťásek ice už jsem to prokaučovala ![]()
kdesi jsem vyčetla, že se dá nastavit "hidden on the wall", tak jsem to zkusila, leč nefungovalo to, takže můj zjev již komentuje polovina mých známých. no co už, jako skoro o nic nejde, tak se kamarádi podívají na portrét, stejně tam bude vidět, je mi jen trochu nepříjemný, abych se každému po otevření fb zjevila já.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.