"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 21. března 2019 15:53

Jiná Realita 

Skrytí na zdi fungovalo dřív, taky jsem to párkrát využila, ale teď už to nejde.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 21. března 2019 17:27

Jiná Realita To vubec neres. Kdyz da nekdo fotku po delsi dobe, tak je to prijemne zpestreni. Nejhorsi jsou tapetovaci, kteri postuji denne nekolik svych selficek

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. března 2019 19:19

dzizisketa hm, škoda no :( 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. března 2019 19:21

prosím vás, mám teda ještě jeden nepochybně hloupej FB dotaz (ale já ho fakt používám úplně minimálně, tak nemám zkušenost) - pokud napíšu někomu, koho nemám v přátelích, jen zprávu přes "message", aniž bych požádala o přátelství, vidí to i tak, žejo? (píše se tam, že nejsme spojeni přes FB).

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 21. března 2019 19:31

Jiná Realita No, ten dotycny ma tu zpravu pak v sekci Message requests, a pak zalezi, jestli se tam obcas podiva. Ja takhle narazila na zpravu od spoluzacky po 4 letech  Ale jestli ma na mobilu Messenger, coz uz dnes hodne lidi ma, tak se mu upozorneni zobrazi.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 21. března 2019 19:31
Reakce na Lamicka:

Nejhorsi jsou tapetovaci, kteri postuji denne nekolik svych selficek

​Ne. Nejhorší jsou ty zoufalci, který - s vidinou úspěchu - skáčou na ty debilní "soutěže" aka sdílejte a vyhrajte. To mě může čert vzít! Vidim novej příspěvek... a vono je to jakože nejlepší povlečení, výborná kosmetika... sdílí to milión lidí a k výhře je tam jeden polštář nebo jeden zubní kartáček  Tyhlety sockovský manýry bych trestala veřejným bičováním hergotfix. A ty firmy, který nutěj nebohý chudáky k reklamě zadarmo, pročež jsou ještě větší socky, bych nechala zavřít! 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. března 2019 19:33

ziginka takže ji nevidí jako barevné upozornění nahoře na liště? 

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 21. března 2019 19:33

barbucha Jeste horsi jsou ti, co denne sdileji nejaka “zivotni moudra” s kycovitymi obrazky.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 21. března 2019 19:35

ziginka 

Jo, ty jsou taky dobrý 

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 21. března 2019 19:37

Jiná Realita Mne se tam upozorneni v takovych pripadech nezobrazuje (obcas neco prodavam nebo kupuju v nejakych bazarovych skupinach, tak to mam vyzkousene, ale nevylucuju, ze mam nejaky blby nastaveni).

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 21. března 2019 21:42

Muzu dat diteti sirup na kasel prospan nebo stoptussin kdyz jdeme za tyden na vysetreni na alergologii a nemam mu davat zadne leky? Ovlivni to vysledky? Oboji je bez predpisu z lekarny. Kasle ted dost ze spani. 

Online Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 21. března 2019 21:45

JankaM zavolala bych na alergologii

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 21. března 2019 21:49

barbucha souteze a testy jsou strasna vec, ale vetsinu sdilecu uz jsem skryla. doufam, ze fb brzy zanikne  uz davno bych ho zrusila, ale potrebuju ho kvuli praci.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. března 2019 22:05

Ešte sú dobrí ti co sledujú a zdieľajú príspevky stránok ako Svet úspešných a bohatých  mysliac si, že to asi spravuje nejaký miliardár a sledovaním jeho rád určite zbohatnu 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 22. března 2019 09:00

Jiná Realita Mně jednou psal kolega, kterýho nemám v přátelích, a zjistila jsem to, až když mi to řekl. Nic se mi nezobrazilo. Nevím, jestli se to dá někde nastavit, ale stejně to asi většinu lidí nenapadne.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 22. března 2019 12:52

JankaM myslím, že to sa týka predovšetkým antialergík. Takéto sirupy podľa mňa v poho. Ale najjednoduchšie je naozaj zavolať si tam.

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 22. března 2019 13:23

ziginka Jo, zrovna ráno (po velmi ošklivě probdělé noci) mi přišlo moudro ve smyslu, že každé mé rozhodnutí je jen moje, že je to jen můj život a nikomu se nemusím omlouvat. No blééééé.... vzhledem k tomu, že můj život právě kurevsky ovlivňuje rozhodnutí lidí okolo mě, bych fakt řvala.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 22. března 2019 14:14
Reakce na Mutziputzi:

Je tohle nermální?

https://www.lidovky.cz/svet/nebalancujte-na-kolejich-do-tabora-smrti-a-nefotte-se-u-toho-prosi-osvetimske-muzeum-turisty.A190321_113821_ln_zahranici_ceh

​uf...při návštěvě Osvětimi jsem viděla pořizovat selfie v plynové komoře...jako chápete to někdo???

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 22. března 2019 15:17

řešila jste některá patní ostruhy? včera mi je diagnostikovali na obou patách :-(

zatím mi kolegové doporučili homeopatikum Hekla lava a od 3. 4. začínám chodit na fyzio (laser, vlna, cvičení zřejmě)

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 22. března 2019 15:26

Magráta já to měla kdysi na jedné noze a chodila jsem s tím na nějaké záření/RTG? jo a pomohlo to!