Skrytí na zdi fungovalo dřív, taky jsem to párkrát využila, ale teď už to nejde.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita To vubec neres
. Kdyz da nekdo fotku po delsi dobe, tak je to prijemne zpestreni. Nejhorsi jsou tapetovaci, kteri postuji denne nekolik svych selficek
.
dzizisketa hm, škoda no :(
prosím vás, mám teda ještě jeden nepochybně hloupej FB dotaz (ale já ho fakt používám úplně minimálně, tak nemám zkušenost) - pokud napíšu někomu, koho nemám v přátelích, jen zprávu přes "message", aniž bych požádala o přátelství, vidí to i tak, žejo? (píše se tam, že nejsme spojeni přes FB).
Jiná Realita No, ten dotycny ma tu zpravu pak v sekci Message requests, a pak zalezi, jestli se tam obcas podiva. Ja takhle narazila na zpravu od spoluzacky po 4 letech
Ale jestli ma na mobilu Messenger, coz uz dnes hodne lidi ma, tak se mu upozorneni zobrazi.
Nejhorsi jsou tapetovaci, kteri postuji denne nekolik svych selficek
.
Ne. Nejhorší jsou ty zoufalci, který - s vidinou úspěchu - skáčou na ty debilní "soutěže" aka sdílejte a vyhrajte. To mě může čert vzít! Vidim novej příspěvek... a vono je to jakože nejlepší povlečení, výborná kosmetika... sdílí to milión lidí a k výhře je tam jeden polštář nebo jeden zubní kartáček
Tyhlety sockovský manýry bych trestala veřejným bičováním hergotfix. A ty firmy, který nutěj nebohý chudáky k reklamě zadarmo, pročež jsou ještě větší socky, bych nechala zavřít! ![]()
ziginka takže ji nevidí jako barevné upozornění nahoře na liště? ![]()
barbucha Jeste horsi jsou ti, co denne sdileji nejaka “zivotni moudra” s kycovitymi obrazky.
Jo, ty jsou taky dobrý ![]()
Jiná Realita Mne se tam upozorneni v takovych pripadech nezobrazuje (obcas neco prodavam nebo kupuju v nejakych bazarovych skupinach, tak to mam vyzkousene, ale nevylucuju, ze mam nejaky blby nastaveni).
Muzu dat diteti sirup na kasel prospan nebo stoptussin kdyz jdeme za tyden na vysetreni na alergologii a nemam mu davat zadne leky? Ovlivni to vysledky? Oboji je bez predpisu z lekarny. Kasle ted dost ze spani.
JankaM zavolala bych na alergologii
barbucha souteze a testy jsou strasna vec, ale vetsinu sdilecu uz jsem skryla. doufam, ze fb brzy zanikne
uz davno bych ho zrusila, ale potrebuju ho kvuli praci.
Ešte sú dobrí ti co sledujú a zdieľajú príspevky stránok ako Svet úspešných a bohatých
mysliac si, že to asi spravuje nejaký miliardár a sledovaním jeho rád určite zbohatnu ![]()
Jiná Realita Mně jednou psal kolega, kterýho nemám v přátelích, a zjistila jsem to, až když mi to řekl. Nic se mi nezobrazilo. Nevím, jestli se to dá někde nastavit, ale stejně to asi většinu lidí nenapadne.
JankaM myslím, že to sa týka predovšetkým antialergík. Takéto sirupy podľa mňa v poho. Ale najjednoduchšie je naozaj zavolať si tam.
ziginka Jo, zrovna ráno (po velmi ošklivě probdělé noci) mi přišlo moudro ve smyslu, že každé mé rozhodnutí je jen moje, že je to jen můj život a nikomu se nemusím omlouvat. No blééééé.... vzhledem k tomu, že můj život právě kurevsky ovlivňuje rozhodnutí lidí okolo mě, bych fakt řvala.
Je tohle nermální?
uf
...při návštěvě Osvětimi jsem viděla pořizovat selfie v plynové komoře...jako chápete to někdo???
řešila jste některá patní ostruhy? včera mi je diagnostikovali na obou patách :-(
zatím mi kolegové doporučili homeopatikum Hekla lava a od 3. 4. začínám chodit na fyzio (laser, vlna, cvičení zřejmě)
Magráta já to měla kdysi na jedné noze a chodila jsem s tím na nějaké záření/RTG? jo a pomohlo to!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí