Blbý dotaz na znace češtiny. Dítko dnes přišlo, že brali slova příbuzná, např. hrad - hradby, hradní, podhradí, ... A co zahrada? Prosazuju, že je taky příbuzná s hradem, protože to byl kus země za hradem, kde vysadili nějakou zeleninu. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr asi spis vsechno od ohradit, zahradit? Taky mi přijde pribuzny ogorod, gorod i garden, třeba je to nějaký indoevropský grd?
Potrefenáhusa Hrad je taky ohradit, ne?
Potrefenáhusa P.S.: A zrovna u garden bych hledala spíš spojení s jardin. Asi teda.
brrr jj, taky
treba to má něco spolecnyho i s latinskou hortus? Furt tam jsou ty podobný hlasky... a někdo tu určitě koukne do etymologického slovníku
Dobrý deň dámy, neviem kam tento dotaz vložiť, tak ho pridávam sem. Pomôže nám niekto znalejší identifikovať miniatúrku? Kamarátka je zberateľka a za posledné dni sme strávili niekoľko hodín hľadaním a nevieme to dostať z hlavy. Stretli ste sa už niekedy s týmto flakónikom, alebo logom značky ? 
slniecko Diky!![]()
Potrefenáhusa Jak si přejete, řeklo sluchátko.

Jdu na návštěvu do porodnice. Miminku přinesu soupravicku, ale co matce? Kytku, čokoládu?
Sweet Potato děkuji, tak i ta hortus je v jednom pytli
Tak Betty kornoutek sušeného ovoce a ořechů v čokoládě. Je to lepší než samotná čokoláda, dá se to jíst pohodlně jednou rukou a dodá to víc energie.![]()
Sairon děkuji, to je dobrý nápad.
Kočka_toulavá Ještě bych to vložila do blbých parfémových dotazů, tady . Některé dámy, které se zajímají o parfémy, tak neparfémová témata nesledují.
Sairon Já bych taky radši čokoládu. Mně největší radost udělala obyčejná tatranka :)
Pinot Noir Lamicka Koupím obojí, čokoládu i ovoce a ořechy v čokoládě.
Ať si vybere, děvče. ![]()
Tak Betty Čokoláda je super, v tomhle počasí se ani nebude roztékat a všechno ostatní taky
jen pozor na kytky, někde nesmí na pokoj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí