Nevíte, náhodou, co se stalo s Chloe Love? Není v obchodech, na letištích, není v českých e-shopech ... BYla bYch moc ráda za tip na spolehlivý zahraniční e-shop...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Amy_Mee Uz se nevyrabi delsi dobu a pravdepodobne ji uz nesezenes. Zkus inzerci tady nebo na arome. ![]()
Amy_Mee skončila výroba.
Ak odoberáte novinky z Deciem, ako často niečo posielajú? Mám pocit, že v decembri som dala subscribe, ale nie som si istá, lebo stále nič neprišlo a zmeškala som zas narodeninovú akciu. ![]()
Prosím vás, netušíte někdo, co jsou to "vincentle"? Narazily jsme na to s dcerou při čtení Gabry a Málinky, zřejmě nějaká sladkost, ale vůbec se nechytám....
Jsem tam byla asi před 20 lety a mam blbej dotaz, jsou v Egyptě problémy s jídlem, resp. ta faraonova pomsta stihne každýho? Docela mě láká se na týden plácnout v Sharm Al Sheikhu, je to levnější než zůstat doma pomalu, ale toto bych nechtěla![]()
Garfie Větrové bonbóny myslím
Mutziputzi Já tam byla xkrat a nikdy nic. Myslím, ze je to většinou z kombinace led v nápojích + hromada exotickýho ovoce + nestridmost při konzumaci all inclusive. S trochou soudnosti si myslím, ze to bude OK.
Sweet Potato Děkuju
na tebe jsem tak trochu spoléhala ![]()
Mutziputzi Jasně že ne a kdyby náhodou, trochu zhubneš a nemusíš se týrat na páse, nebo kam že to chodíš....
MP Meri Diky![]()
Garfie Volim pas nez tento pritazlivy diskomfort![]()
Mutziputzi
Chápu
Potrebovala bych koupit jako dárek nějakou hezkou, moderní, asi kovovou, brož / jehlici . Cena tak okolo 1000 Kč
Nemáte nějaký tip?
Dneska ráno mě chytla strašná křeč do lýtka a pořád to v tom místě cítím, jak když mě rafl pes. Mám to nechat v klidu, nebo to můžu zkusit rozcvičit? :-) Vůbec na to netrpím, tak nevím, co s tím.
Garfie Ano, jsou to větrové bonbony. Tohle je super slovník:
https://www.databazeknih.cz/knihy/slovnik-nespisovneho-jazyka-valaskeho-105704
999 nerozumim tomu, ale z vlastní zkušenosti dokud to bolí, má to při pohybu tendenci se opakovat
999 jo a myslim, že se na to doporučuje pití magnésie
Potrefenáhusa Jj, hořčík prý pomáhá.
999 nebo i horcik v tabletach. Kdysi jsem ho chvili uzivala, podle doktora se tim prakticky nemuzes predavkovat a rychle to horcik v tele doplni.
jinx Díky, jdu si ho koupit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje