"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 19:24

Karja na Vyšehradě je takavarna, ale koukni, jak maj o vikendu, to nevim

edit: koukám, ze o vikendu maj zavřeno, tak nic

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 19:29

Jimik Tam je krásná zahrada, když je hezky. Ale často dost hrozná obsluha.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 19:31

Karja Nebo spoj kafe s parfémy a stav se ve Štěpánské 58.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 19:32

Karja Na Vyšehradě je to dost bída.

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 19:42

Potrefenáhusa Joo, kolem te jsem chodila okolo a bohuzel oni maji zavreno I navecer uz.

Sweet Potato No, tak to jsem rada, ze jsem neco neprehledla;-). Ja si obcas kupovala kafe hned tam u hradeb, ale vevnitr nikdy nebyla no,asi obycejna hospoda. A PS.: Ja se ani nevonim a nenaucite me na to! (To je docela dobry, me nepada, ze kdyz mi doma reknou, ze utracim, tak reknu, coze jaaa? vzdyt se ani nevonim!)

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 19:48

Karja ta hospoda na vysehrade ma fantasticky vyhled, ale chce to lepsi pocasi. super je to tam v lete, na zahradce. Zadna vysoka kuchyne, ale na pivo s necim malym na grilu je to v lete fajn. A byva tam dost narvano.

Kavarna je cestou, ale takovy horsi prumer. Kvuli tomu bych tam nesla.

Jeste byvala jedna kavarna uplne v opacnem rohu v hradbach, ale to vazne nevim jestli je tam otevreno a kdo to provozuje. 

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 19:53

continuity Jo,, tam uvnitr hradeb,, jsou jeste tri dalsi ,,podniky,,, #ale nic kam bych sla, dela to na me dojem, ze je tam porad pustoprazdno. Spis jsem myslela, jestli neni neco cestou z metra nebo tak, ale tak vymeteno vsude;-).

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 19:57

Karja to je letni hospoda, v lete tam nesezenes kolikrat misto ani na lavicce. A kazdy rok mam pocit, ze tam griluje nekdo jinej.  V zime je to o nicem. 

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 20:02

continuity Jo ja vim, ta je v lete nacpana, myslela jsem ty dalsi tri hospudky nebo co to je;-), ale treba tam chodi turisti, fakt nevim.

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 20:26

Karja a co Ipak? Treba Sweet&peper days, to by mohlo byt o vikendu po obede trosku volnejsi. Nebo na Vaclavaku vyuzivam hodne Ikea point, maji nahore kavarnu a da se tam zasit kdekoliv v tom hornim patre, tj. i mimo tu zjevne kavarnovou cast. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 12. dubna 2019 21:39

Sweet Potato Já tam zatím nikdy problémy s obsluhou neměla, ale je fakt, že nejsem zase pravidelným návštěvníkem. Každopádně ta zahrada je fakt úžasná. Já to objevila když začínali a nebylo to tam ještě zdaleka tak učesáné jako teď a měla jsem pocit, jako bych objevila Trnkovu zahradu, jen pár kroků od davů.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 21:51
Reakce na Jimik:

Sweet Potato Já tam zatím nikdy problémy s obsluhou neměla, ale je fakt, že nejsem zase pravidelným návštěvníkem. Každopádně ta zahrada je fakt úžasná. Já to objevila když začínali a nebylo to tam ještě zdaleka tak učesáné jako teď a měla jsem pocit, jako bych objevila Trnkovu zahradu, jen pár kroků od davů.

​Tak to je přesné. Úplný zázrak to svého času byl.

Podobně kouzelnou zahrádku má Alchymista. Ale tahle byla větší překvapení.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 21:52

Jimik taky se mi tam moc libilo.Obsluha co pamatuju byla fajn.

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 22:09

711990 Ou ou, ja jsem uplne zapomnela, ze je tam ta Ikea, jsem to jeste nevidela;-). No ztratime se nekde z vaclavaku, jdu do mapy zachytit vsechny typy;-)

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 23:36

Karja na Vyšehradě je Fine Cafe, v okoli asi nejlepší místo na kávu (i jídlo je OK)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 06:14
Reakce na Potrefenáhusa:

Karja cafe langhans - to je hned ve vodickově a má to tak nenápadnej vstup (dá se tam vlezt i skrz foto skoda), ze o tom nikdo neví 

nebo je kavarna naproti v 1.patre knihkupectví academia, ale ta je taková slabší 

​V Langhans som bola raz na základe recenzií na Google, ale káva a obsluha nestáli podľa mňa za nič. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 08:39

Jiná Realita ty ses ptala na korres? Kdysi jsem mela nejaky denni a nocni krem, nebylo to spatne, ale mam to mezi vecma, ktere uz nekoupim (korres, khiels, origins, ...) 

Offline Garfie
28023 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 10:11

711990 Prosím tě, ještě k té Olomouci, Konvikt je opět otevřený, takže se omlouvám za mystifikaci. Tam je to taky fajn, hlavně hezké prostředí. Je to na nádvoří univerzity a dá se sejít po schodech dolů, do zahrady na hradbách-jsou tam fontány a trochu zeleně a krásný výhled dolů do parku. 

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 10:43

Garfie je, diky:)) ono tezko rict, jak to bude behem festivalu. Ale uz se moc tesim!!:)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 11:02

jinx ano, já. díky za reakci. jsem na tom jako mutzi, jak vidím nějaké zázraky, hned to musím zkusit tak korres teda asi nezkusím. současná péče mi vyhovovala v zimě, ale jak se mění počasí, nějak to není ono, a přemýšlím, co bych zkusila.