"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 14:41

Jiná Realita ja te od toho nechci zrazovat, jen ty me dojmy byly takove neurazi/nenadchne. Ale v kosmetickem vlakne doporucuji od chanelu 10 solution, moc moc prijemny krem

Offline Gatita
8481 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 15:03

Jiná Realita Já taky pořád ještě hledám. Ale přijde mi, že ať si na ten ksicht namažu cokoli, je to čím dál víc stejné, tak se řídím spíš jen konzistencí, vůní a pocitem:) Mám takovou tu pitomou pleť - suché tváře, ale čelo jako zrcátko, ojediněle pupínek. Teď už docela dlouho používám nějakou medovou řadu od Nuxe a ta je natolik příjemná, že jsem koupila i opakovaně. Zkusila jsem i ten jejich "zázračný olej" a taky spokojenost. Je to vše ale dost navoňené, tak to asi taky není pro každého.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 15:09

Gatita já moc navoněné věci spíš nemám ráda (přijde mi, že ta vůně tam je jedna ze zbytečných složek, co si člověk dává na kůži - ani tělové věci nemusím navoněné, tam se to navíc bije s parfémem). ne že by mi nevoněly, to zas jo, ale když mám na výběr neparfémovaný, beru radši ten.

jinx jdu se na něj podívat, dík.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 15:55

Jiná Realita mmch ten chanel je uplne bez parfemace

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 17:58

jinx Kiehls je podľa mňa fakt predražená kozmetika na úrovni kozmetiky z drogérie. Par veci som vyskúšala, v podstate ani po jednom produkte som nezaznamenala zmenu a zloženie nič moc. A nechcela by si skúsiť Tata Harper. Páčia sa mi ich obaly, filozofia značky a par produktov som aj vyskúšala a mať na to tak kúpim všetko :D

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 18:27

paktofonika na tom me brzdi jen to, ze se mi zrovna jejich obaly moc nelibi. Vim, blby duvod, ale kdyz proste roli to hraje no a to v koupelne je viditelne uplne minimum veci, vse je schovano....:-) ale nekdy vyzkousim

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 18:46

paktofonika od Kiehls mi desne vyhovuje jejich rozjasnovaci serum. Kdyz jsem opalena, pouzivam ho misto makeupu a bohate to staci. Ale jinak je to takova drogerka a navic jsem vzdycky narazila na protivnou prodavacku, ze jsem mela sto chuti odejit. Takovy ten pristup "my sme luxusni obchod a takovy socky jako ses ty tady beztak nic nekupujou". 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 18:55

711990 tak já sem tam naopak dycky měla štěstí na moc milou prodavačku, akorát mi to přestalo vyhovovat. to jejich hydratační serum bylo ale svýho času fajn. Teď sem spokojená s aesop, doufam, že mi to zas chvíli vydrží.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 18:58

paktofonika od Kiehls bol skvelý krém na ruky

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 21:22

711990 Viem ktoré sérum myslíš, pôvodne som chcela kúpiť rovno celé balenie ale vzala som nakoniec iba vzorku a mne je to sérum hrozne nepríjemné, cítim ho na pleti, je to nepríjemný pocit. Predavačka bola super, ochotná a tak ale keď som doma zistila, že skoro všetky veci obsahujú alkohol, a to som ju prosila o produkty bez (moja chyba, že som si tobpred nákupom nezistila), bola som dosť otrávená. Jediná vec ktorá stojí za reč je podľa mňa avocado eye cream.

A ináč objavila som pre seba dokonalý makeup. Kryje minimálne, zjednotí pleť, nesmrdi, nezvýrazňuje suché miesta, vydrží tak 12h, produkty na ňom vyzerajú dobre, nevysušuje ani nemastí, neupcháva póry. Na jar, leto, jeseň ideál. (dior backstage) 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 21:26

když jste tu zmínily prodavačky, tak mimo téma já musím pochválit prodavačky z jo malone na chodově.

já se tam vždycky cítím jako princezna, a to jsem pokaždé narazila na nějakou jinou. jsou navíc všecky moc pěkné, fakt milé a příjemné.

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 21:37

Potrefenáhusa Tak ta kavarna langhans je opravdu prijemna, moc klidna, je to skutecne uplne zasity;-). Diky za doporuceni, obsluha byla taky fajn;-:

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 22:13

Karja Tam je to vždycky příjemné.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 08:48

jinx No to je pravda, že na výstavku v kúpelni to nie je. Mňa sa to netýka pretože skoro všetko mám schované, ale bola by mi škoda odpísať značky ktoré sú dobre len na základe obalu. Tých kvalitných s pekným instafriendly obalom je málo. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 08:58

paktofonika mas nejaky tip na dobrou hydratacni masku? jak rikam, ja to vystavene nikde nemam, spis jde o to, ze spoustu veci prehlidnu, protoze to me proste nezaujme obal. A ten prodava, ja jsem toho dukaz :-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 10:06

jinx No práve nemám a taktiež by som potrebovala. Agentka tu chválila Aqua mask od Guerlain ale mne hrozne vadí parfemácia kozmetiky Guerlain a nechcem riskovať, že kúpim drahé masky a nebudem ich môcť použiť. No a uprednostňujem klasické masky, tie bavlnené používam iba občas. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 10:24

paktofonika to jsou ty sheets, co se polozi na tvar? vidis, na ty jsem uplne zapomnela, mne by parfemace asi nevadila... jen jsou myslim celkem pekelne drahe. Ja mam prave v tube zbytek clarinds, ta je prima, jen bych chtela zkusit neco noveho. 

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 10:38

paktofonika 

...a jaký ten makeup máš, prosím, na mysli.?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 11:07

jinxPresnie tie sheet mám na mysli, no na to že sú to sheet masky tak sú fakt drahé. Čítala som vo svojej múdrej knižke o kórejskej kozmetike (odtiaľ v podstate tie sheet masky pochádzajú) že aby bol efekt dobry a trvalý mali by sa sheet masky používať denne, teda aspoň tam to tak robia, ale to sa týka asi lacnejších masiek. 

No a potom som čítala samú chválu na masky od Tatcha, tam je cena ešte horšia, ale keby si mala rozmarnú chvíľku...:D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 11:07

Miru Je to Dior Backstage face and body