Nevíte někdo jak je to s vrácením zboží na prodejně v HM ? Koupila jsem si na prodejně sukni a doma na světle zjistila, že je průhledná. Chtěla bych pokud možno vrátit ,nevím jestli si tam na výměnu něco vyberu, je to možné? Díky
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
jitřenka když nevybereš, nevrátěj ti hotovost, ale daj ti penize na jejich kartu, která má platnost cca 5 let (těch 5 nevím určitě, ale je to dost dlouho)
moora - díky, do té doby tam zvládnu ty peníze utratit, ta sukně mě mrzí, líbila se mi, ale vypadá to jak lady Di před školkou, celý nohy jsou vidět.
moora čistě laicky to vidím tak, že z vlnitejch se stanou krepatý, pokud se lámou přes koleno, barvením, žehlením, zbytečnou péčí, kdybych to měla shrnout, krepatý vlasy přírodní jsem neviděla
eee, by ses divila. přírodní krepaté měl můj bývalý, vlasů na tři hlavy, super barva, která ladila s několika málo šedinama, ale krepatý. Pak už přišel jak na to, trocha oleje a namačkat do vln. Nejraděj to dělal s olivovým
(ale vypadalo to dobře)
Pavlena To musel být k nakousnutí ![]()
Samantha mno byl.. ![]()
Potřebuju něco vrátit do Zalando a nejde mi vytisknout adresní štítek. Všechno mám vyplněný správně, dle mého. Poradíte někdo, děkuju.
Když má látka UV ochranu (např na slunečníku), je to ochrana té látky, aby se rychle sluncem nezničila, nebo je to jako nějaký lepší stín, že s UV ochranou chrání víc a pokud to ta látka nemá, tak bych se po ní stejně měla namazat?
Sairon zajímavá otázka. Nevím o tom vůbec nic, ale v Asii se běžně prodávají bolerka nebo rukavice s UV jako ochrana proti slunci, takže soudím, že s UV chrání víc.
Sairon Nemaž se, nebudeš trpět nedostatkem vitamínu D.
Samantha jde mi hlavně o 10m prtě, pokud bude fototyp po mě, tak půjde ze zelené kůže rovnou do červené, tak přemýšlím jestli má nějak význam koukat po té UV látce nebo ne
@garfie díky
Sairon treba ty uv oblecky funguji, pod nimi se deti neopali, ale nasim jsem je nikdy nedavala, mne prislo, ze v nich musi byt horko, radsi jsem je mazala. U toho slunecniku bych ohlidala spis odraz slunce svetlo, treba od vody. To nas varovala detska, ze muze byt dite ve stinu, ale spalit se muze.
Lamicka nejde mi o oblečení, ale vybírám teď na zahradu slunečník/pergolu, tak si říkám, že už asi vezmu tu s UV, jsem hrozně líná mazat sebe, natož tu hemžící se ještěrku. Dík ale za tip s tou vodou, to by mě nenapadlo.
Listová kabelka znamená slovensky psaníčko - malá kabelka třeba do divadla? Děkuji
JankaM ano
A pod normálním oblečením se opálí? Se asi ptám jako blbec, ale nedochází mi přidaná hodnota UV oblečků. Nebo jsou to ty na plavání?
dynda Ja myslim, ze jde o ty plavaci? Podle me to ma vyznam spis nekde u more na jihu...jinak ja se uplne nejbrutalneji spalila v Japonsku v dubnu!! pri teplote cca 22 stupnu a pod mrakem, normalne jsem mela na rameni vypaleny flek az do masa, hnusne to bylo, ale tam je obrovska ozonova dira, u nas to az tak nehrotim.
Garfie ja presne stejne v Kolumbii, pod mrakem v nejakych 2500 m. n.m. a nic moc teplo a na krku jsem si vypalila podle trika rudej bryndak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje