Janulik03 Moji historku o elektrické sekačce ale opravdu nechceš slyšet!!! ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Garfie chcem!!!!![]()
MP Marge Ale v pohode to bylo, kdybych to vyhodila pri prvnim smradu, tak je to v cajku, ale tak setrilek setrilek, jsem nejak doufala ze se to vzpamatuje a nic no. Jako sporak je urcite horsi;-)
Hlavne ze som vcera zapla elektricku kosacku aby som po muzovom koseni upravila okraje travnika kym ma nevidi a smrdrlo nieco. No sama sa vypla, vyhorela jej pripojka. Nieee nezisti ze som chcela kosit, nieeee
Tak mlč a nech ho ať to zkusí zapnout... pak ho můžeš seřvat že ji zničil...
Janulik03 Ani ne, je vážně smutná a skončila tragicky, ale se sekačkou opatrně!!!
barbucha in pouziva motorovu velku, tou malou pohrda
ale nebude dvor vyzerat podla mojich predstav ![]()
Mam teraz zakaz takej cinnosti tak saani nemozem priznat![]()
MP Marge teda story s vysavačem a tvým pejskem je srandovní![]()
Můj kocour se bojí,když začnu rozkládat zehlicí prkno-jak ta kovová konstrukce cvakne,tak prchá...
Maureen to se boji i nas pes
Maureen Kez by se toho balo moje dite, zehlickou a prknem je uplne fascinovana a zehlit se pred ni vubec neda. No co no, sama na to doplaci, protoze po vecerech si zehlim jen to svoje:-D
Náš pes vysavač nesnáší jen o něco míň než sekačku. Obojí je nepřítel, kterého je nutno s velkým řevem zamordovat.
Ked sme nali fenku jazvecika dlhosrstu, tak ked sme zapli vysavac hned pribehla a museli sme ju celu povysavat.
Elzickaked vidi ze idem vysavat, odfrkne znechutene a odsuva sa tam kde uz je povysavane, okato dava najavo znechutenie
Při preventivní kontrole mi doktorka řekla, že mám v krvi borelie. Za čas se mi to rozleželo a ted mě zajímá jestli mám tím pádem v sobě protilátky proti borelioze.
Vím měla jsem se zeptat doktorky.
Tak Betty vzhledem k tomu ze “v krvi borelieˇ nepozna, tak bych predpokladala ze myslela ty protilatky
viktorka_od splavu aha, takže to je dobrá zpráva. A pochopila jsem to správně, že jsem v minulosti měla boreliozu? To jsou věci.
Samá nástraha.
Tak Betty to nevim jestli dobra.. rika to akorat, ze jsi zrejme chytla boreliozu. jestli se citis fajn tak bych si toho nevsimala.. ale v tom pripade ti zadne testy nemela delat![]()
viktorka_od splavu nemám a něměla jsem žádné problémy, to bylo v rámci preventivní proh.
Tak jestli jsi neměla žádné problémy, tak si to pochval a hodně nahlas.
Protože borelie umějí být pěkné svině. Případ z blízkého okolí - roční deprese, která nakonec končila měsíčním pobytem na psychiatrii.
Kokoska - mám to horší, můj pes to rozšířil na traktor, kolečko, televizi a jakýkoliv přístroj v kuchyni. Je to boj a když mi dojde trpělivost tak nasazuju elektrický obojek, protože si s tím jinak nevím rady.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje