Luna Ja to nastesti nemam uprostred, jen v koutech, ale pesinku nosim na strane, tak mi to v jednom vzdy vyleze. Uplacavam lakem, ale nic moc no...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Ja taky jen v koutech, pravej je lepsi o neco a prave taky nosim vlasy na stranu a musim uplacavat.![]()
Zarinya No vlasy bych na to mela a drzelo by to, coz o to. Ale vypadala bych jak debil.![]()
Luna ja myslim,ze ne.![]()
co si pamatuju ,mas hezke rty.
Zarinya jenomze tohle chce i pekny nos.
Mam ovalny oblicej i vlasy, ktere si o ofinu rikaji. Parkrat jsem ji mela (a kdyz mi bylo asi 15, mela jsem dokonce totez, co je na te fotce). A hrozny teda, mam velky nos, ktery pod ofinou tak nejak blbe vynikne.
Zarinya jenomze tohle chce i pekny nos.
Mam ovalny oblicej i vlasy, ktere si o ofinu rikaji. Parkrat jsem ji mela (a kdyz mi bylo asi 15, mela jsem dokonce totez, co je na te fotce). A hrozny teda, mam velky nos, ktery pod ofinou tak nejak blbe vynikne.
Jo presne! Taky mam hezky tvar obliceje, i hodne velke oci (se chvalim, to zirate...
), ale proste profil ala Pianista. V ofine vypadam daleko vic "chlapsky", takova ta underground manicka.
Zarinya No jasne, ale dalo by se to realizovat, matros na to mam.
Ale jinak minim obslehnout spis tvoje haro, uz netrpelive cekam, az to doroste do delky, ktera se da hromadne smiknout.![]()
MP Marge ja videla jen elekricky vyboj ze zkratovanyho fenu a ten byl asi 20 a vice let star, bylo to akorat na leknuti ale k podpaleni ne
zato jsem videla solidni vyslehnuti plamene z privodniho kabelu zehlicky, ktery za pomoci tluste vrstvy izolacky opravil muj desne sikovny bratricek
No vida, aspon jednoho problemu jsem usetrena - zehlicku nevlastnim ![]()
viktorka_od splavu mně jednou vybuchla žehlička v ruce. doslova. ozvala se rána, vyšlehl plamen
vyhodilo to pojistky. opravená jinak nebyla.
MP Marge jo, kdyz prestane fungovat motor - tj. nebude foukat, jen hrat. Ale videla jsem to jen jednou a byl to spatnej fen z vyroby a driv to smrdelo, nez ze by z toho slehaly plameny. No a taky to nedelalo ten foukaci zvuk:) takze zadny obavy bych nemela....i kdyz vim ze s tvoji zkusenosti to asi neni snadny
Neni ![]()
Ja jsem nekolikrat zahledla uvnitr sveho (starsiho) fenu preskakovat takove jiskricky nebo kyho certa - nevim, jestli je to normalni, ale od te doby se ho bojim...
Já se z vás zbláznim. Už jsem kvůli vám na starý kolena začala vypojovat varnou konvici
a vono to nestačí, eště strašíte žehličkou! ![]()
MP Marge přesně jak píše 711990
Přestane se točit motor a fén vydává jen teplo a spálí se. Stalo se mi to asi 2x, ale ten fén většinou hůř fouká nějakou dobu před tím. Určitě dny, týdny. Hůř se roztáčí při zapnutí. Ale plamen jsem ještě neviděla (klepu).
Mne prave taky prijde ze ten muj hur fouka, ale nevim, jestli jen nejsem paranoidni... Mozna bych proste mela koupit novej!?
MP Marge Nebala bych se toho, mne shorel fen dvakrat, vzdycky to hodne smrdelo a to I nejaky cas predtim a pak to smrdelo vic a vic, vevnitr to trochu zhavilo a bylo po;-)
No, ani tak to nezni jako neco, co bych musela zazit ![]()
A diky!
My jsme ted domacnost - ja se bojim fenu, pritel sporaku, pes vysavace (i kdyz toho podezrivam, ze si dela prdel, aby mel duvod litat po byte jako magor, schovavat se pod postel a predstirat, ze je v desnem nebezpeci)
viktorka_od splavu mně jednou vybuchla žehlička v ruce. doslova. ozvala se rána, vyšlehl plamen
vyhodilo to pojistky. opravená jinak nebyla.
Vida, jak je zehleni nebezpecne! Ja to rikam porad, ze by se melo zrusit....
Já se z vás zbláznim. Už jsem kvůli vám na starý kolena začala vypojovat varnou konvici
a vono to nestačí, eště strašíte žehličkou!
Nejvyšší čas přestat žehlit ![]()
To se lehko řekne... takový šaty, který sice nosím občas a jen v létě, vyžehlit musim, to se bez toho nedá
a prostýmu lidu je svěřit nelze (moc složitej zákrok!) ![]()
Vono je ale asi nebezpečný vůbec chodit domů, jak to tady tak tipuju!
barbucha co zehlickou, ale som si fukala vlasy a hladela par mi ut do fenu ci hadze iskry a cuchala ci nesmrdi.
Hlavne ze som vcera zapla elektricku kosacku aby som po muzovom koseni upravila okraje travnika kym ma nevidi a smrdrlo nieco. No sama sa vypla, vyhorela jej pripojka. Nieee nezisti ze som chcela kosit, nieeee ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje