Sairon pod tu pergolu se ty paprsky klidne naodrazeji od okoli, mazat budes muset i tak. Tam by mela uv ochrana smysl kvuli latce, aby vydrzela dele nez 2 leta.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lamicka
A pod normálním oblečením se opálí? Se asi ptám jako blbec, ale nedochází mi přidaná hodnota UV oblečků. Nebo jsou to ty na plavání?
Pod oblečením se nikdo neopálí... kromě právě těch "sofistikovanejch" plavek, pod kterýma by ses naopak opálit měla taky - ale takový se asi pro malý děti nedělaj ![]()
999 Mutziputzi pro me jina varianta nez umela a sla nepripada v uvahu (neni cas a ochota se s tim delat), takze zakladni pozadavek na kadernici je ostrihat tak abych s tim nemusela nic delat. Umi to, striha hlavne za sucha teda a nedelam s tim vubec nic, akorat uvazuju ze bych hodne zkratila predek, patku na ofinu.
0zero7 To je ten ideální stav :-).
999 davas neco na objem? ja mam vlasu hodne, ale nejsou to uplne zine, vetsinou staci protrepat nebo prestriknout suchym samponem, ale zajima me zda jsou jine vychytavky
Ultrablby, ale dulezity (pro me) dotaz: Muze z fenu vyletet plamen a zazehnout vlasy!?
MP Marge jo, kdyz prestane fungovat motor - tj. nebude foukat, jen hrat. Ale videla jsem to jen jednou a byl to spatnej fen z vyroby a driv to smrdelo, nez ze by z toho slehaly plameny. No a taky to nedelalo ten foukaci zvuk:) takze zadny obavy bych nemela....i kdyz vim ze s tvoji zkusenosti to asi neni snadny
Catherinne Když už tě tu vidím, tak mám taky vlasový dotaz: Mám ve vlasech, hlavně v koutech, takové "antétnky", prostě podrosty a mám pocit, že fakt nerostou a vypadá to blbě, pořád to musím připlácávat k hlavě gelem nebo lakem...Jinak mám vlasů celkem dost, mám úplně rovné, ani chmýří ani silné dráty, taková normálka... Vyroste to někdy nebo mám smůlu? Případně co použít, aby ty anténky dorostly do délky trošku?![]()
0zero7 Na objem nic nedávám, ten můj se mi zdá tak akorát :-).
0zero7 já takový ty sea salt spreje maximálně
MP Marge ja videla jen elekricky vyboj ze zkratovanyho fenu a ten byl asi 20 a vice let star, bylo to akorat na leknuti ale k podpaleni ne
zato jsem videla solidni vyslehnuti plamene z privodniho kabelu zehlicky, ktery za pomoci tluste vrstvy izolacky opravil muj desne sikovny bratricek![]()
Luna ty většinou a bohužel dorostou jen do určité (malé) délky a vypadnou. A místo nich rostou další a další. Někdo je má celoživotně, někdo vůbec. Něco jiného jsou tyhle vlásky dorůstající po vypadání po porodu v rámci hormonů. Ty jednou dorostou, ale trvá to.
MP Marge Nebala bych se toho, mne shorel fen dvakrat, vzdycky to hodne smrdelo a to I nejaky cas predtim a pak to smrdelo vic a vic, vevnitr to trochu zhavilo a bylo po;-)
nevíte, jestli je nějaká aplikace s To do listem? Nemyslim obyč poznámky, ale fakt něco, kde by šly odškrtávat zadaný úkoly
Potrefenáhusa pouzivam Google Keep, je tam i odskrtavaci seznam
Catherinne Diky. Takze mam spis smulu...
Ale aspon uz nebudu zbytecne cekat.
Luna Jo to mam taky:-D. A kdyz si dam objemovy sampon tak to stoji dvakrat tolik;-)
Potrefenáhusa Wunderlist
Karja Tyjo, ale ja mam jako celou radu techhle potvor! A z obou stran, nepomuze prehodit pesinku, jsou tam zase!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje