Karja My je k vodě bereme, v pohodě. Jsou super.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
katrin díky moc ![]()
Karja Nenahřívá a jsou daleko praktičtější. Líp se opráší písek, neprosákne vlhkost a nejdou tolik cítit kamínky. Za mě lepší než klasická deka.
nonemy Super
Prosim ako sedia velkosti nohavic v reserved? Mam od nich len tricka (s) a sukne dva roky dozadu na gumicku (m). Tak neviem aku velkost objednat. V HM kupujem takmer vsetko S (pre porovnanie).
Mrakoplas príde mi, že veľkosti posunuli. Predtým mi sedela perfektne 36 u šiat, nohavíc a sukní, poslednú dobu kupujem prevažne 34, tá 36 na mne plandá (a nie, neschudla som, tie staré veci sedia furt rovnako)
Wanda von Dunajew dakujem, tak skusim S (edit 36)
mám otázku. V piatok ideme do Prahy a rozmýšľam, či ísť autom alebo vlakom. Za normálnych okolností by to bolo autom rýchlejšie aj lacnejšie, ale neviem, ako to vyzerá s premávkou v piatok na diaľnici Brno - Praha? Cez Brno budeme prechádzať asi okolo obeda
betsey dobrej smer:-) plus prazdniny, ale skoro celou cestu pocitej 80 ve zuzeni
edit-tento patek je u nas svatek
viktorka_od splavu no veď aj u nás, čiže to znamená, že to bude ešte horšie ako obvykle?
To bude horší, spousta lidí jede na prodloužený víkend na Vysočinu. Já jsem tím "správným" směrem jela (teda spíš stála) minulý pátek, když začínaly prázdniny a byl to masakr.
Rozhodně bych jela vlakem. ![]()
Alena_In ale zas v pátek už je volno, tak třeba většina pojede už ve čtvrtek?
Potrefenáhusa presne. betsey nejhorsi smrt je z vydeseni;-)
Naše firma provozuje dva hotely, oba jsou přes víkend plné, ale naprostá většina příjezdů je až v pátek.
viktorka_od splavu To je snad přehnané. :-) No, je to můj názor, betsey se ptala, ale nemám potřebu nikoho přesvědčovat. ;-)
betseyvlakem
Prosím Vás, jsem přihlášená na COS stránkách, mám nastavenou ČR na odeslání a nejde mi rozkliknout žádné zboží, něco dělám blbě?
betsey spočítejte si CO2 a jeďte vlakem. Je to dražší, ale budete mít lepší pocit a spoustu času na čtení :-)
Alena_In ale zas v pátek už je volno, tak třeba většina pojede už ve čtvrtek?
Spíše ne. Podle nedávného průzkumu ohledně odjezdu na prázdniny bylo rozložení takovéto
Pátek vpodvečer: 30% , sobota dopoledne: 70%.
Se třemi volnými dny bych tipovala, že to bude podobné.
Vlakem ![]()
bosibori no čas na čítanie teda nebude, keďže pôjdeme aj s jedenásťmesačnou dcérou :-)
Prosím o radu, nemáte někdo tip na dobrého psychiatra v Brně? Třeba do SZ. Předem děkuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje