JankaM to asi fakt ne....leda strcit pod auto,jestli se vejde.![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
JankaM Zaparkovaného auta? ![]()
Potrefenáhusa sousedka si takhle nechala v kufru auta nějakej sprej na komáry, aby ho nezapomněla vzít na chalupu. No a parkovala celej den na slunci
. Docela jí to ten kufr zničilo.
JankaM já jsem ve středu strčila do kufru velkou bonbonieru. V autě klima, v kufru ne no. Ujela jsem domů cca tři kilometry a bonbonieru jsme vypili.
Máte někdo klasický Timberlandy, prosím? Potřebuju boty na dovolenou na Islandu, nemám žádný pohorky ani nic podobnýho a všechny outdoorový boty mi přijdou děsně drahý a hnusný. Tyhle bych aspoň potom mohla nosit i běžně po městě. Váhám ale, jestli jsou vážně nepromokavý a zářijový/říjnový islandský počasí zvládnou?
MilitantníEskapistka mám a testovány jen v pražské zimní slotě, která stejně nikdy netrvá moc dlouho, se mi jeví jako dokonale impregnované a nepromokavé. mám je čtvrtý rok a vypadají stále jako nové
jak sem vložit video? ![]()
Jiná Realita předělat do gifu, uložit na Pinterest a vložit odkaz (lip to neumim)
Zarinya Sweet Potato Kora meloun tedy koupim cestou. Ale uz v aute mam trvanliva mleka a dzus. Mam se bat? To snad vydrzi. ![]()
JankaM tak to pochybuju,tedy.Vsak si dej do kufru teplomer.
crazydaisy no a pak to jeste strcit do lednice...![]()
Vraceli jste někdo do Massimo dutti? Má tam být přiložená jakási červená ochranná nálepka a já nic takového nemám...
JankaM a to se ty věci nedají koupit na místě?
Prosím vás, jak sedí velikosti těch věcí Heine na AY? Nějak jsem nenašla tabulku.. nebo blbě koukám. Díky
Jak sedi UGG? Ty co bych chtela maji uz jen ve 36 a ja mam 37 vetsinou, obcas 38. Ma to smysl?
rasaNori Ne.
Mulen Vracela jsem. Přikládala jsem kopii faktury, nálepku přivezl kurýr, který balíček vyzvedával.
prďola Děkuju. Asi je objednám a budu doufat, že budou použitelný i po návratu.
Chtela bych se zeptat, takove piknikove deky s hlinikovou folii jsou vhodne I ted v lete k vode? Nenahriva se treba ten ,,alobal,, nebo tak?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje