Jdou vám teď na COS dávat věci do košíku? Konečně naskladníli jedinou věc, kterou si chci koupit a nedaří se mi :-(.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pokud hodím batoh (Burton Tinder) do pračky, přežije to bez úhony?
Jdu si pro radu. Už xtý léto si chci koupit birkeny, ale vždycky mě odradí, že mi to - na základě příspěvků a diskuzí tady - přijde hrozně složitý
x typů, úzký, široký, u každého píšete, že ty velikosti sedí úplně jinak než u jiného...
jelikož nemůžu najít svoje loňský sandály a na příští týden něco nutně potřebuju, nemohl by mi to někdo PROSÍM stručně shrnout? Jsem teď pracovně úplně zasekaná (právě na pracovní týden v terénu je potřebuju) a potřebuji nákup co nejvíc zjednodušit. Díky moc!
A jéje, dalších deset stran o těch zdravotních papučích. ![]()
Pinot Noir pardon
(aspoň vidíš, že to s nima fakt není jednoduchý!)
Pinot Noir Taky bych vyhlasila Pokud nevíš - nekupuj to!
Ava bezte se je nekam normalne vyzkouset, treba i do humanicu
Ava pardon, ale k čemu asi bude shrnutí, když každému sedí jinak? Každý může sdělit svou zkušenost, ale pořád není jisté, jak sedne konkrétní bota na konkrétní nohu. Já jsem tady např. vyčetla, že by mi měly být gizehy v mém čísle v užší verzi, ale po vyzkoušení mi vůbec neseděla ta "šťopka" mezi prsty. Potřebovala bych ji víc vpředu, aby noha dosedla jak má.
Chtěla jsem objednat online, protoze nemam cas chodit po obchodech, jak jsem psala vyse. Asi mi nic jineho nezbyde. Dekuji za reakce.
Zas tak dramatický to nebude. Kupuju svoji běžnou velikost, gizeh jsou dělaný hodně úzký, na běžnou nohu je potřeba normální střih, ten má na stélce vedle čísla boty obrys chodidla, ostatní modely vybrat podle uvážení buď normální šířku nebo úzké, ty mají plné chodidlo na stélce. Hodně štěstí při výběru. Já je taky brala online, mám tak malou nohu, že v obchodech k vyzkoušení nejsou.
Ava hele mam jedny Mayari aka hadi kuze, ty jsou siroke a velikost 37. Tak jsem objednala siroke kozene Mayari ve velikosti 37 a ty byly o cm delsi nez ty stare...
rasaNori mne je furt divny, ze by sekali ty placky pod nohu jinak, Vzdycky jsem si myslela, ze je to jedno identicky kopyto, mám teda čtvery různý a jsou všechny stejný, akorát se liší šířkou (dvoje a dvoje)
misto 38 kupuju 37, je mi lip
Potrefenáhusa ne ja si myslim ze nekdo na 38 namaloval 37
999 včera mi to normálně šlo vkládat, vše proběhlo ok
Magráta U mě bylo blbý, že se mi to dělo na IPhonu i na IPadu. Než mi došlo, že je mám propojený a restartovala jsem je, tak mi šaty vyprodali :-(.
Ava ja bych sla do obchodu a vyzkousela si je, to mi prijde jednodussi nez kvuli pantoflim studovat manualy a provadet mereni;) maj je vsude, ja je mam treba z humanicu. Je super, ze maji tvarovanou stelku, ale prave proto bych je nekupovala na blind.
Ava Abebo počkat na x+1 tý léto, až bude čas na to zajít do obchodů.
Kupovat boty on-line (zvláště boty, o kterých nemám ponětí, jak mi sednou....) se právě časově může nevyplatit, posílání balíku zpět taky dost zdržuje ![]()
Vydrží celý meloun 2 dny v kufru auta při současných teplotách? Auto by bylo normálně venku, částečně na slunci.
JankaM ne
ježiš, ale to tu kdysi někdo psal, myslim dzizisketa - jak někomu v autě vybuchla montážní pěna? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje