Nemáte prosím tip na nějaký dobrý vrchní lak? Mám teď top coat Rimmel, ale není to žádná sláva. Druhý den už se lak odlupuje.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Essence v čiernej fľaštičke, alebo ten nový Sally Hansen (tiež čierna fľaštička), tvrdia, že funguje len v kombinácii s lakmi z rovnakej rady, ale funguje na všetky.
V čem chodí cvičit tlustí? Konečně okolnosti dovolily a já jsem se na zítra přihlásila na cvičení, včera jsem chtěla koupit nějaké obyčejné (levné) kalhoty, volnější legíny na cvičení a nic. Všude vše malé a kráítké a po natažení průhledné
.
Jo! Zejména průsvitný vršky mě dost vytáčej. Já potřebuju, aby mě to tílko/tričko trošku vcuclo a ne aby se pod ním rýsoval každej špek.
Máte v dosahu m&s tam mívaj i sportovní oblečení ve všech velikostech
Bohužel nemám, včera jsem prošla HM, Takko, New Yorker, Tesco.
Obávám se že moje tvary by nevcuclo vůbec nic a na sportovní podrsenku si netroufám ani pomyslet, abych nebyla zklamaná.
Nojo, to jsou dost hadry v tomhle. Ten m&s má slušnou kvalitu a pak je chválený tchibo, že za příznivou cenu slušná kvalita, jenže ty to maj myslím jen do 46 a sportovní někdy do 44, tak záleží, co potřebujete.
A na sportovní podprsenku (nevím kolik chcete investovat) je dobrá Anita. A taky se chválí ta Panache, ale s tou já zkušenost nemám.
Jo a když už tu spamuju tak moira má v nabídce plnej rozsah velikostí, tak koukněte u nich na eshopu. Pokud to není ta úplně spodní vrstva, tak to průhledný není. A někdy ani ta spodní vrstva nijak neprosvítá (nesnáším prosvítání)
Děkuji děkuji. Myslím že ta 44 by stačila, ale jsem vysoká tak vše bývá krátké. S tou podprsenkou to byl jen takový povzdech, tu budu řešit a dokojím a velikostně se ustálím (snad se zmenším
).
já u toho cvičení nemám úplně ráda volný trička, nevím teda, kam se chystáte, ale když se to u různých předklonů, úklonů apod. vyhrnuje a odhaluje a člověk to tahá pořád dolu, je to naprd.
no jo, já se snad kvůli hadrům budu muset odhlásit
Děkuji, potřebovala jsem hlavně něco rychle - na zítřek.
Ten Lidl mne pobavil. Mají běžecké rukavice uzpůsobené na ovládání dotykových displejů.
Co všechno se člověk nedoví
a proč nejdete do obchodu se sportovním oblečením? Vždyť v každém centru bývá specializovaný obchod se sportem a dají se tam koupit i cenově přijatelná trička/tepláky.
Nemáte někde Sportissimo? Tam mívaji větší velikosti a velký výběr. V oblečení Tchibo běhám, chce to vybírat, ale s většinou věcí jsem spokojená.
Já mám hrozně ráda na levné sportovní oblečení Decathlon. Nemáte tam někde? Jinak ten Lidl, na základ. Kdybyste chtěla volné tepláky/turecké kalhoty a nějaká volnější trika z hrozně příjemného materiálu, tak to houfně kupuju v Drapsu.
mám opravdu pitomou otázku, ale nemůžu to tak úplně řešit samostatně, nejde o moje dítě: je běžné, že pediatr předepíše železo kvůli anemii (Tardyferon) aniž by proběhl nějaký odběr krve? pokud by to bylo fakt hodně problematický, tak se do toho vložit můžu, ale jestli to není žádný velký problém, raděj bych to nechala tak (pominu doporučení jíst špenát a celozrnné pečivo, to je sranda co neublíží)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí