Varšava je skvělá! Stejně jako Ounz doporučuju Stare miasto a Krolewski park. Pokud budete mít cestu kolem, vyzkoušejte Chopinovu hrací lavičku.:) Super je také Green café Nero, což je sice řetězec, ale mají tam moc dobré kafe (i zákusky teda). Jinak z jídla ještě doporučuju pirohy (nejradši mám masové) a chlodnik (který je litevský, ale v Polsku se jí všude). Kdybyste se do Varšavy chystala na delší dobu, tak jednoznačně doporučuju Muzeum varšavského povstání. Já na něj měla jen asi hodinu a půl a zadaleka mi to nestačilo.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Daji se na instagram přidat fotky v PC? Zatím to umím jen v mobilu. Do PC jsem si také stáhla aplikaci,jsem přihlášená, svoje fotky tam vidím, ale chybí mně tam dole na liště to znaménko na přidání + co mám v mobilu a tím ty fotky přidávám. Na PC ho nemám. Mám tam jen domeček, lupu, srdce a pajduláka. Tak nevím, jestli je chyba u mě, nebo to jde jen v tom mobilu. Nechce se mně přetahovat fotky z PC. Děkuji
V tom muzeu jsem byla, taky na doporučení a vyjela jsem tam odsud jako namydlenej blesk:) bylo mi tam nepříjemně, ale asi na to měl vliv šilenej nátřesk turistů, naráz se natlačili tam, kde jsem byla, a málem mě ušlapali..děs..ale materiálu tam mají požehnaně, pro timhle směrem zaujatý lidi doporučuju..
Myslím, že to nejde. V PC můžete jen prohlížet a psát komentáře. ![]()
Přidávat fotky na Instagram z PC opravdu nejde.
Hmmm, tak to bude pěkná piplačka. Děkuji
Tady je návod, jak lze přidávat fotky i z počítače (ve spodní části článku)
to si nečtěte, nebo nebudu stíhat lajkovat, já bych si to i odpustila, ale ty fotky jsou fakt nádherný!
Dá se v Lidlu normálně koupit Kuskus?
Smolík
To si nastuduji.
Však klidně nelajkuj ( napsané to slovo vypadá strašně) , jen prohlížej .
to nejde právě....dostaly mě teda teď ty velký kočky a předtím Island (Afrika mě obecně až zas tak moc nebere, ale na Island bych se podívala strašně ráda.)
nojo, příbuzní Goliáška, to je jasný :-)
No vida, tak o aplikaci Gamblr jsem netušila. Když jsem Instagram zakládala, asi ještě neexistovala. Vývoj jde kupředu.
Teď už jsem si zvykla fotky vkládat výhradně z mobilu. Buď rovnou nebo stažením z PC nebo foťáku.
Viděla jsem tam bulgur, ale kuskus zatím ne.
Jé Vy ste na insta taky?
Viděla jsem tam bulgur, ale kuskus zatím ne.
Šmarjá, kuskus považuji za základní potravinu, to snad mají všude,ne? Jo celozrnný, jaký vyžaduje dcera, to už je horší sehnat.
jen krátce :-)
Máš na IG krásné fotky!
děkuji :-)
Už sem honašla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí