"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 28. února 2017 20:21
Reakce na pecka:

dělaj a viděla jsem je v rebel dogu, na psovi naživo ještě ne, ale tak proč ne. Spíš jestli není Lily moc malá nebo tak něco. A navyknout jdou psi postupně s trochou trpělivosti podle mě na všechno, spíš aby jí seděly. Ale třeba v Americe nebo v Kanadě je právě docela na tom sněhu na horách nosej, ale to jsou takový jak lyžařský za spoustu tisíc.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 28. února 2017 20:33

nemas alespon vyplatnice? udelala bych to podle nich, kdyz to jinak nepujde. a zasla s DP na financak osobne a vysvetlila situaci, at si na nej poslu kontrolu

edit: jinak, kdyz dela takoveto ofuky, tak je velice pochybne jestli ti spravne nahlasil socialni pojisteni, kontaktovala bych pro sichr i zdravotni pojistovnu. to jsou veci tohleto.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 28. února 2017 21:48
Reakce na continuity:

Tu posledni za zari jsem z nej prave ani nedostala. Nereaguje od te doby, co se na me pri ukonceni DPP a prebirani prodejny pokusil hodit manko a ja si to nedala libit.  Asi utrpelo jeho ego, kdyz byl donuceny omluvit se mi. Tak mi to asi dava sezrat takhle.

Pracovala jsem u nej na DPP jako privydelek k pracaku, to vis, ze si pohlidal, aby pojisteni nemusel platit. To byl taky hlavni duvod, proc jsem skoncila - dosla mi trpelivost, slibil mi pracovni pomer a nic se nedelo. Ocekaval, ze se odhlasim z pracaku a pojisteni si budu platit sama... 

Na financak zajdu znovu, az se mi vrati dodejka - nedoruceno. A az/jestli z nej ty prijmy dostanu a uz s nim nebudu mit nic spolecneho, poslu na nej vsechny mozne kontroly :-)

Zlatej muj nynejsi zamestnavatel... :-)

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 28. února 2017 21:58
Reakce na Potrefenáhusa:

To bola len taka uletena myslienka po 'skvelom' dni v praci. Viem si zivo predstavit Lily,ako sebou mata a packami sa ich snazi dat dole.Nedokaze mat dlhsie na hlave ani tu malu maslu,ked sa z nej pokusa po strihani pani urobit naozajstnu nacancanu yorkshirku  

PS:googlovala som 

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 28. února 2017 22:47

Neměl by nějaké potvrzení pracák? My jsme museli dávat uklízečce každý měsíc pro ÚP papír, kolik si vydělala hrubého. Pak zmizela bez papíru a ozvala se mi paní z pracáku, abych to dodala, takže tam to možná nějak hlásit museli.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 01. března 2017 08:11
Reakce na Kokoska:

Jo, to mas vlastne pravdu, to mi tehdy dal a na pracak jsem odevzdavala. Na dane to sice nestaci, ale budu mit aspon neco pro financak. Zajdu tam, at mam aspon neco v ruce, dik.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 01. března 2017 09:43
Reakce na pecka:

ten top coat od essence mi taky přijde zatím nejlepší z těch, co jsem měla, ale nemáte někdo nějakej tip protí otěru? Hlavně v práci mě to štve, jak mám poškrtaný věci a papíry od laku :-/

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 01. března 2017 10:12
Reakce na Potrefenáhusa:

v praci me to nestve vubec, ale na dvirkach kuchynske linky:-/

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 01. března 2017 10:13
Reakce na Potrefenáhusa:

Ten otěr mě taky hodně štve. Teď dokonce tak, že jsem přešla na výrazně světlejší barvy než jsou mé oblíbené. Nehty si lakuju celý život a přijde mi, že dřív jsem ten problém neměla. Staré acetonové laky to nedělaly určitě. Zřejmě došlo k nějakému vylepšení receptury co se týká pružnosti laku a to bude asi ten problém. 

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 01. března 2017 11:38
Reakce na pecka:

a slniecko  Díky za tipy, určitě vyzkouším. Essence mě teda nenapadl, zrovna včera jsem na něj koukala, ale potom jsem ho zavrhla, že za ty peníze určitě nebude fungovat.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. března 2017 12:02

dá se zúžit koženková sukně v pase? moje švadlena to bohužel nedělá :( kdyby to šlo a věděli jste o někom ze zlínského kraje, budu vděčná.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 01. března 2017 13:05

v praci me to nestve vubec, ale na dvirkach kuchynske linky:-/

Co teprve na autě .

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. března 2017 15:47

veríte na partnerské horoskopy a veríte, že partneri narodení v znameniach, ktoré sa k sebe nehodia, nemajú šancu? Ja som zistila, že v mojom okolí to všade platí. Vzťahy, ktoré sa rozpadli, alebo ktoré sú nešťastné, sú naozaj nekompatibilné z hľadiska znamení, a naopak.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 01. března 2017 15:56
Reakce na betsey:

ne, na horoskopy nevěřím, ale docela mi přijde, že jsou víc kompatibilní lidi narozený v zimě/na podzim a pak lidi narozený v létě/na jaře :-D

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 01. března 2017 16:01
Reakce na betsey:

Nevěřím, ale muže ve znamení Lva bych nikdy nechtěla .   

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. března 2017 16:05
Reakce na Lamicka:

haha, ja by som zasa nikdy nechcela muža škorpióna alebo raka

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 01. března 2017 16:06
Reakce na Lamicka:

A ja už by som nechcela muža kozorožca

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. března 2017 16:07
Reakce na Potrefenáhusa:

ja som narodená v zime, a všimla som si, že si najlepšie rozumiem s baranmi, ale to môže byť aj tým, že ich mám okolo seba veľa, a už som si za tie roky zvykla s nimi vychádzať

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. března 2017 16:09

ja som vodnár a po mojich skúsenostiach je to takto - baran paráda, rak ani za zlaté prasa, a moji rodičia sú spojenie vodnár - škorpión, a tí sa polovicu roka hádajú a druhú polovicu majú tichú domácnosť

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 01. března 2017 16:10
Reakce na betsey:

no já myslím, že na každým se dá najít něco, co vás fakt se*e a přisoudit to danýmu znamení...