dělaj a viděla jsem je v rebel dogu, na psovi naživo ještě ne, ale tak proč ne. Spíš jestli není Lily moc malá nebo tak něco. A navyknout jdou psi postupně s trochou trpělivosti podle mě na všechno, spíš aby jí seděly. Ale třeba v Americe nebo v Kanadě je právě docela na tom sněhu na horách nosej, ale to jsou takový jak lyžařský za spoustu tisíc.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
nemas alespon vyplatnice? udelala bych to podle nich, kdyz to jinak nepujde. a zasla s DP na financak osobne a vysvetlila situaci, at si na nej poslu kontrolu
edit: jinak, kdyz dela takoveto ofuky, tak je velice pochybne jestli ti spravne nahlasil socialni pojisteni, kontaktovala bych pro sichr i zdravotni pojistovnu. to jsou veci tohleto.
Tu posledni za zari jsem z nej prave ani nedostala. Nereaguje od te doby, co se na me pri ukonceni DPP a prebirani prodejny pokusil hodit manko a ja si to nedala libit. Asi utrpelo jeho ego, kdyz byl donuceny omluvit se mi. Tak mi to asi dava sezrat takhle.
Pracovala jsem u nej na DPP jako privydelek k pracaku, to vis, ze si pohlidal, aby pojisteni nemusel platit. To byl taky hlavni duvod, proc jsem skoncila - dosla mi trpelivost, slibil mi pracovni pomer a nic se nedelo. Ocekaval, ze se odhlasim z pracaku a pojisteni si budu platit sama...
Na financak zajdu znovu, az se mi vrati dodejka - nedoruceno. A az/jestli z nej ty prijmy dostanu a uz s nim nebudu mit nic spolecneho, poslu na nej vsechny mozne kontroly :-)
Zlatej muj nynejsi zamestnavatel... :-)
To bola len taka uletena myslienka po 'skvelom' dni v praci. Viem si zivo predstavit Lily,ako sebou mata a packami sa ich snazi dat dole.Nedokaze mat dlhsie na hlave ani tu malu maslu,ked sa z nej pokusa po strihani pani urobit naozajstnu nacancanu yorkshirku
PS:googlovala som ![]()

Neměl by nějaké potvrzení pracák? My jsme museli dávat uklízečce každý měsíc pro ÚP papír, kolik si vydělala hrubého. Pak zmizela bez papíru a ozvala se mi paní z pracáku, abych to dodala, takže tam to možná nějak hlásit museli.
Jo, to mas vlastne pravdu, to mi tehdy dal a na pracak jsem odevzdavala. Na dane to sice nestaci, ale budu mit aspon neco pro financak. Zajdu tam, at mam aspon neco v ruce, dik.
ten top coat od essence mi taky přijde zatím nejlepší z těch, co jsem měla, ale nemáte někdo nějakej tip protí otěru? Hlavně v práci mě to štve, jak mám poškrtaný věci a papíry od laku :-/
v praci me to nestve vubec, ale na dvirkach kuchynske linky:-/
Ten otěr mě taky hodně štve. Teď dokonce tak, že jsem přešla na výrazně světlejší barvy než jsou mé oblíbené. Nehty si lakuju celý život a přijde mi, že dřív jsem ten problém neměla. Staré acetonové laky to nedělaly určitě. Zřejmě došlo k nějakému vylepšení receptury co se týká pružnosti laku a to bude asi ten problém. ![]()
dá se zúžit koženková sukně v pase? moje švadlena to bohužel nedělá :( kdyby to šlo a věděli jste o někom ze zlínského kraje, budu vděčná.
v praci me to nestve vubec, ale na dvirkach kuchynske linky:-/
Co teprve na autě
.
veríte na partnerské horoskopy a veríte, že partneri narodení v znameniach, ktoré sa k sebe nehodia, nemajú šancu? Ja som zistila, že v mojom okolí to všade platí. Vzťahy, ktoré sa rozpadli, alebo ktoré sú nešťastné, sú naozaj nekompatibilné z hľadiska znamení, a naopak.
ne, na horoskopy nevěřím, ale docela mi přijde, že jsou víc kompatibilní lidi narozený v zimě/na podzim a pak lidi narozený v létě/na jaře :-D
Nevěřím, ale muže ve znamení Lva bych nikdy nechtěla
.
haha, ja by som zasa nikdy nechcela muža škorpióna alebo raka ![]()
A ja už by som nechcela muža kozorožca ![]()
ja som narodená v zime, a všimla som si, že si najlepšie rozumiem s baranmi, ale to môže byť aj tým, že ich mám okolo seba veľa, a už som si za tie roky zvykla s nimi vychádzať ![]()
ja som vodnár a po mojich skúsenostiach je to takto - baran paráda, rak ani za zlaté prasa, a moji rodičia sú spojenie vodnár - škorpión, a tí sa polovicu roka hádajú a druhú polovicu majú tichú domácnosť
no já myslím, že na každým se dá najít něco, co vás fakt se*e a přisoudit to danýmu znamení...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí