Ja som asi z inej planéty.Keď som si prečítala svoj horoskop na vyššie spomínanej stránke, presvedčila som sa o tom,že horoskopy prenechám iným. Proste charakteristika na míle vzdialená od toho,aká som. Akurát som zistila,že partner je vraj ok (čo som doteraz netušila a ani neskúmala).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Proklikala jsem se k vlastnostem podle dne narození a jsem prostě úžasná! Děkuji! ![]()
kde to je? to jsem nenašla ![]()
Ktere znameni je nejhorsi?
Zajímá mě to samý (ač nevěrím na znamení) a 'bojím' se, že to moje ![]()
Hadonoš nehadonoš, mám furt stejný :-)
Haha já jsem se dočetla, že moje temná stránka je jídlo, jídlo a jídlo (ve zkratce, prý bych i tu kamasutru sežrala než bych se z ní učila nový věci) Tak já půjdu proti svému temnému já a o snídani se s někým podělím...

býk ![]()
jj, táto charakteristika ma neskutočne pobavila a ešte baran, no fakt som sa včera poriadne nasmiala ![]()
Tak jsem se dočetla, že mám povahu jako Barbra Streisand. A jestli ne povahu, tak nos určitě. ![]()
U mě to sedí na ženy, ale na chlapy vůbec.
Jsem střelec, všechny vlastnosti na mně sedí jak příslovečná p.del na hrnec, a podle NASA jsem hadonoš :D Co se člověk nedozví. Haha a ještě jsem narozená přesně o půlnoci a v roce draka podle čínského horoskopu. U mně se to teda sešlo.
Ta charakteristika me dost pobavila, nejvice tato veta:
Vibrace dvojky přináší éterický půvab a pětka kouzlo osobnosti. ![]()
Jsem proste puvabna a jeste k tomu mam okouzlujici osobnost!
![]()
Domácí nebo kupované? A co je to na nich za polevy? Díky
Já jsem velmi bystrá se schopností rychlého úsudku a mám smysl pro humor :)
Moje temné já je ale povrchní, marnivé a líné, celá já!
Ty jsou kupovaný, jsou to Rafael (kokosový), pak Bloody Dony (red lelvet drobky a vanilkový krém) a lipstick glaze (granátový jablko), jsou z Donter donuts, můžu doporučit.
Možná to tu někde je,ale nemám moc času hledat- má smysl kupovat pračku se sušičkou? Místo na dva kusy nemám,tak zvažuji tuhle kombinaci ![]()
Já mám a jsem spokojená. Možná by to zvlášť bylo lepší, nemohu posoudit, ale rozhodně je to lepší než bez ní ;)
Já to tak mám a jsem celkem spokojená, ale kdybych měla prostor tak mám radši každou zvlášť.
Prvú som mala tak a bolo to fajn, s rozrastajúcou rodinou to už nestačilo. Výhodou bolo, že som to ráno zapla a potom vybrala už suché. Nevýhodou, že tým pádom každý cyklus trval veľmi dlho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí