tak ja prej snadno navazuju kontakty. heh, to me autor horoskopu nevidel :D se spoustou lidi jsem schopna smysluplne komunikovat az tak po pul roce, co je znam :D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
a co teprv já..
Citliví, vnímaví lidé, soucitní k problémům druhých. Tato vibrace s sebou nese duchovní zaměření, spirituální povahu, hluboký zájem ve filosofii, alternativních směrech.
tak určitě :D
Dotaz, koupila jsem si v ikee sadu talířů Arv a nehodí se mi (jsou drobet větší a do mojí pronájmový linky se prostě nevejdou) a chtěla bych je udat ( že by se jich někdo ujal) jsou úplně nepoužitý jen bez toho vrchního obalu..znáte místo na netu, kde je to bezpečný a bez připadnejch blbejch dotazů?
Zkuste je vrátit.
Z webu IKEA:
7. Mohu zakoupené zboží vrátit?
V IKEA nabízíme speciální záruku – možnost vrácení zboží do 365 dnů bez udání důvodu. Detailní informace o ní získáte buď v katalogu nebo dotazem přímo v obchodním domě.Podstatné je, aby zboží nebylo použité nebo poškozené a abyste si uschovali doklad o zakoupení zboží. Zboží splňující tyto podmínky vezmeme zpět a peníze vám vrátíme.
Způsob vrácení zboží zakoupeného prostřednictvím internetu je definován ve Všeobecných obchodních podmínkách služby.
Vrátit už nejdou?
Jinak mé okolí má vcelku dobrou zkušenost s bazos.cz nebo sbazar.cz ... ale že nebudou blbý dotazy Ti nikdo garantovat nedokáže - blbec se najde vždycky...
No a co tady založit bazárkový vlákno? ![]()
Se obávam, že účet nenajdu..
No garantovat to nechci, spíš mě zajímaly zkušenosti..se ještě poptám mezi známýma..snad se někdo najde, kdo se nechá podarovat.
Zkusila bych to i tak. Maximálně řeknou ne. Ještě můžeš zkusit výpis z karty jako doklad o zakoupení v daném dni v konkrétní IKEA.
a takovou tu ikea family kartu nemas? z ni by se dal ucet vyjet
Jo mám, to mě nenapadlo toto, díky za tip, se tam zeptám ![]()
Díky, zkusím to s tou ikea kartou
+ice,slniecko díky,to jsem si přála slyšet
,ted' jen vybrat tu pravou.
mám takový dost drastický dotaz, ale momentálně jsem tím hluboce zasažena.
znáte někoho, komu se vrátila rakovina prsu po pár měsících od chemoterapie a zvládl to a "vyléčil se" (= je pár let bez recidivy)? dotyčná teprve nedávno odložila paruku a má nový nález.
Je normální pátý den u chřipky mít stále teplotu na střídačku se zimnicí?
Mam znamou, ktera mela rakovinu prsu, za par let znovu a ted nedavno ji nasli neco na krku. Zatim je vylecena, ale rikala, ze je kdyz vi do ceho jde, tak ztraci silu. Navic o tom nechce moc mluvit.
díky za reakci, tohle je návrat po asi 5 měsících od operace, je to velmi blízký člověk, jsem z toho naprosto zdrcená, první léčba byla velmi těžká. jako nečekala jsem vyléčení do smrti, protože to je ten nejvíc agresivní typ, ale aspoň rok dva...ne málem měsíc dva. a to ještě kdoví, co ukáží další vyšetření.
To me mrzi, takto rychle to nebylo. Drzim palce, preju hodne sil.
Potřebuji zvětšovací zrcadlo, abych se mohla lépe malovat bez brýlí. Nevím zda vybrat 3x zvětšující, 5x nebo 7x. Nevím co si představit. Jako že moje rty budou 7x tak velké? Tak to by asi bylo moc.
Nenašla jsem vhodné vlákno na sport, tak to zkusím tady.
Jaké byste doporučili kolečkové brusle? Musí být dvouřadé. Na internetu je jich tolik.... (Nedaří se nám s dcerou udržet rovnováhu na jednořadých.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí