"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. března 2017 18:03

tak ja prej snadno navazuju kontakty. heh, to me autor horoskopu nevidel :D se spoustou lidi jsem schopna smysluplne komunikovat az tak po pul roce, co je znam :D

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 02. března 2017 19:15

a co teprv já..

Citliví, vnímaví lidé, soucitní k problémům druhých. Tato vibrace s sebou nese duchovní zaměření, spirituální povahu, hluboký zájem ve filosofii, alternativních směrech. 

tak určitě :D

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 02. března 2017 19:18

Dotaz, koupila jsem si v ikee sadu talířů Arv a nehodí se mi (jsou drobet větší a do mojí pronájmový linky se prostě nevejdou) a chtěla bych je udat ( že by se jich někdo ujal) jsou úplně nepoužitý jen bez toho vrchního obalu..znáte místo na netu, kde je to bezpečný a bez připadnejch blbejch dotazů?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 02. března 2017 20:04
Reakce na Ounz:

Zkuste je vrátit.

Z webu IKEA:

7. Mohu zakoupené zboží vrátit? 
V IKEA nabízíme speciální záruku – možnost vrácení zboží do 365 dnů bez udání důvodu. Detailní informace o ní získáte buď v katalogu nebo dotazem přímo v obchodním domě.Podstatné je, aby zboží nebylo použité nebo poškozené a abyste si uschovali doklad o zakoupení zboží. Zboží splňující tyto podmínky vezmeme zpět a peníze vám vrátíme.
Způsob vrácení zboží zakoupeného prostřednictvím internetu je definován ve Všeobecných obchodních podmínkách služby.

Offline RoSa
10193 příspěvků moje polička 02. března 2017 20:06
Reakce na Ounz:

Vrátit už nejdou?

Jinak mé okolí má vcelku dobrou zkušenost s bazos.cz nebo sbazar.cz ... ale že nebudou blbý dotazy Ti nikdo garantovat nedokáže - blbec se najde vždycky...

No a co tady založit bazárkový vlákno?

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 02. března 2017 20:19
Reakce na Krehutka:

Se obávam, že účet nenajdu..

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 02. března 2017 20:21
Reakce na RoSa:

No garantovat to nechci, spíš mě zajímaly zkušenosti..se ještě poptám mezi známýma..snad se někdo najde, kdo se nechá podarovat.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 02. března 2017 20:25
Reakce na Ounz:

Zkusila bych to i tak. Maximálně řeknou ne. Ještě můžeš zkusit výpis z karty jako doklad o zakoupení v daném dni v konkrétní IKEA.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. března 2017 20:33
Reakce na Ounz:

a takovou tu ikea family kartu nemas? z ni by se dal ucet vyjet

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 02. března 2017 20:49
Reakce na razorblade:

Jo mám, to mě nenapadlo toto, díky za tip, se tam zeptám 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 02. března 2017 20:49
Reakce na Krehutka:

Díky, zkusím to s tou ikea kartou

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 03. března 2017 11:17
Reakce na quebrada:

+ice,slniecko díky,to jsem si přála slyšet ,ted' jen vybrat tu pravou.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. března 2017 19:48

mám takový dost drastický dotaz, ale momentálně jsem tím hluboce zasažena.

znáte někoho, komu se vrátila rakovina prsu po pár měsících od chemoterapie a zvládl to a "vyléčil se" (= je pár let bez recidivy)? dotyčná teprve nedávno odložila paruku a má nový nález. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 04. března 2017 15:30

Je normální pátý den u chřipky mít stále teplotu na střídačku se zimnicí?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. března 2017 17:47
Reakce na Jiná Realita:

Mam znamou, ktera mela rakovinu prsu, za par let znovu a ted nedavno ji nasli neco na krku. Zatim je vylecena, ale rikala, ze je kdyz vi do ceho jde, tak ztraci silu. Navic o tom nechce moc mluvit.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. března 2017 17:52
Reakce na Candance:

díky za reakci, tohle je návrat po asi 5 měsících od operace, je to velmi blízký člověk, jsem z toho naprosto zdrcená, první léčba byla velmi těžká. jako nečekala jsem vyléčení do smrti, protože to je ten nejvíc agresivní typ, ale aspoň rok dva...ne málem měsíc dva. a to ještě kdoví, co ukáží další vyšetření. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. března 2017 18:07
Reakce na Jiná Realita:

To me mrzi, takto rychle to nebylo. Drzim palce, preju hodne sil.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 05. března 2017 17:24

Potřebuji zvětšovací zrcadlo, abych se mohla lépe malovat bez brýlí. Nevím zda vybrat 3x zvětšující, 5x nebo 7x. Nevím co si představit. Jako že moje rty budou 7x tak velké? Tak to by asi bylo moc.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 05. března 2017 21:06

Nenašla jsem vhodné vlákno na sport, tak to zkusím tady.  

Jaké byste doporučili kolečkové brusle? Musí být dvouřadé. Na internetu je jich tolik....  (Nedaří se nám s dcerou udržet rovnováhu na jednořadých.)