Fakt? Kolik jí je? Nebo vám nebo tomu, kdo nemůže udržet tu rovnováhu? Já jsem na dvojřadých jezdila jako malá, po někom jsem je zdědila a přišly mi horší než jednořadé.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jí je 11, mně o dost víc. No já se asi bojím, u ní je mi to divné, na ledu bruslí...
ach jo, ani nevim, co rict, drzim palce. spis bych rekla, ze nez recidiva, ze zvolena terapie nezabrala.
mozna bych se skusila preptat na second opinion a biologickou lecbu, jestli to diagnoza umoznuje.
Nejlepší je vyzkoušet - z jedné strany je vždycky zrcadlo normální, z druhé zvětšovací. Když jsem si ho kupovala, tak jsem míru zvětšení vybírala podle toho, jestli jsem se u toho konkrétního zvětšení schopná namalovat.
Případně vyzkoušej zvětšovací zrcadlo s podsvícením - to je pro nás slepejše ještě lepší varianta.
Samozřejmě to zvýrazní nedokonalosti, ale pořád lepší, když se na ně zblízka podívám já, než být blbě namalovaná.
Mně to na těch dvojřadých přijde nebezpečnější, jako rovnováha se jednodušeji udrží, ale pak při těch pohybech je to na rozbití.....Moje spolužačka na nich teda jezdila dost, ale ona na těch dvojřadých dělala nějaké triky ve skateparcích a tak. Já osobně bych zkusila ještě chvíli vydržet, ono to nejde hned. Hlavně si berte helmy.
No my to zkoušíme už asi třetí rok a nedaří se nám. Je to trochu frustrující vidět ostatní, jak na tom sviští a básní jako o báječném sportu i pro ty méně sportovně nadané. My nejsme schopny jiného pohybu než rozjezd a držkopád, rozjezd a držkopád...
U nás v DDM mají kroužky bruslení nejen pro děti, ale i děti a rodiče.
mate prosim nekdo zkusenosti s Kiehl´s Ultra facial overnight masque?
Ty dvouřadé si nekupujte, pokud nejste šikovné na jednořadé bruslení.
Na dvouřadých už to chce něco umět, a hlavně nezastavíte jen tak. Ten pohyb je úplně jiný a o dost složitější. Mám je a je to fuška, žádná lehká zábava....nejlepší jsou tak někam do tělocvičny, ne na cyklostezku.
Právě o ty nedokonalosti mi jde. Namaluju se i po paměti u normálního. Ale že jsem si lehce čmrkla řasenkou o nos, to vidím až při kontrole lupou. ![]()
Já bych rozhodně neřekla, že brusle jsou pro méně sportovně nadané. Připadá mi to docela náročné na koordinaci těla, na nějakou tu svalovou hmotu atd. Jistěže jsou dámy s nadváhou, které kloužou na bruslích od pangejtu k pangejtu odrážením, ale to není bruslení (a nemyslím ani druhý extrém s nějakými salty). Já se naučila bruslit díky bruslení na ledě, známá díky znalosti lyžování, tak nevím, možná uplatnit nějak tyhle znalosti. A nemít strach se rozjet.
Co nutně potřebuji vědět? Máte někdo již nějakou zkušenost s estetickou medicínou? je mi sice teprve 49 let, ale mám hodně suchou pleť a spoustu vrásek. Uvažuji o nějakém zákroku - tedy spíše z oblasti pomoci regeneraci pleti. Nemám ale žádnou zkušenost a stále váhám co podstoupit a hlavně kde. Přivítám tedy jakékoli typy, rady nebo poznatky, které máte. Klidně i do SZ pokud nechcete psát sem. Všem moc děkuji ![]()
Ha, jsem na tom podobně, přemýšlím o tom už chvíli (chem.peeling?mezoterapie?fototerapie?...?), před pár dny jsem udělala zásadní pokrok - objednala se na konzultaci.
Já ještě přemýšlím o bioregeneraci kolagenem, našla jsem to u Formositas (klinika estet medicíny). Kam jsi se objednala?
Moje máma ( 63 ) chodí už tak dva roky na proceduru, kdy jí doktorka jezdí po obličeji válečkem s minijehličkami, díky kterým se do kůže lépe vstřebávají přípravky na omlazení pleti a zároveň to stimuluje tvorbu kolagenu. Maminka měla teda pleť celkem bez vrásek i bez válečku, ale změna je vidět i tak.
To bude asi ta mezoterapie nebo něco podobného. Jak to tak pročítám, tak s jehličkami je toho více - asi dobrá metoda - jak něco vpravit do pokožky. Možná, jak se to těmi jehličkami jakoby rozbije, tak pak se pokožka regeneruje asi lépe. Alespoň to tak chápu. Ale největší dilema mám kam jít - abych nenarazila na nějaké šarlatány, kteří budou z člověka jen tahat peníze a skutek utek ![]()
Jo, možná to bude něco takového, já se v tom nevyznám. Kam jít bohužel neporadím, protože maminka slouží jako "pokusný králík" kamarádce kožní lékařce, která se chce v budoucnu estetické medicíně věnovat naplno.
Na průzkum jdu do LaserMed, před časem jsem tam řešila nějaké zdravotní problémy, tak jsem si řekla, že začnu zjišťovat tam. Těch možností (procedur) je strašně moc. Na mne až moc, kdo se v tom může orientovat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí