"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 05. března 2017 22:00
Reakce na evik77:

Fakt? Kolik jí je? Nebo vám nebo tomu, kdo nemůže udržet tu rovnováhu? Já jsem na dvojřadých jezdila jako malá, po někom jsem je zdědila a přišly mi horší než jednořadé. 

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 05. března 2017 22:13

Jí je 11, mně o dost víc. No já se asi bojím, u ní je mi to divné, na ledu bruslí... 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 05. března 2017 22:19
Reakce na Jiná Realita:

ach jo, ani nevim, co rict, drzim palce. spis bych rekla, ze nez recidiva, ze zvolena terapie nezabrala.

mozna bych se skusila preptat na second opinion a biologickou lecbu, jestli to diagnoza umoznuje. 

Offline jerry
11269 příspěvků moje polička 06. března 2017 07:18
Reakce na Ronna:

Nejlepší je vyzkoušet - z jedné strany je vždycky zrcadlo normální, z druhé zvětšovací. Když jsem si ho kupovala, tak jsem míru zvětšení vybírala podle toho, jestli jsem se u toho konkrétního zvětšení schopná namalovat.

Případně vyzkoušej zvětšovací zrcadlo s podsvícením - to je pro nás slepejše ještě lepší varianta.

Samozřejmě to zvýrazní nedokonalosti, ale pořád lepší, když se na ně zblízka podívám já, než být blbě namalovaná.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 06. března 2017 08:26
Reakce na evik77:

Mně to na těch dvojřadých přijde nebezpečnější, jako rovnováha se jednodušeji udrží, ale pak při těch pohybech je to na rozbití.....Moje spolužačka na nich teda jezdila dost, ale ona na těch dvojřadých dělala nějaké triky ve skateparcích a tak. Já osobně bych zkusila ještě chvíli vydržet, ono to nejde hned. Hlavně si berte helmy.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 06. března 2017 09:03
Reakce na Karja:

No my to zkoušíme už asi třetí rok a nedaří se nám. Je to trochu frustrující vidět ostatní, jak na tom sviští a básní jako o báječném sportu i pro ty méně sportovně nadané. My nejsme schopny jiného pohybu než rozjezd a držkopád, rozjezd a držkopád...

Offline Sweet Potato
40489 příspěvků moje polička 06. března 2017 09:36
Reakce na evik77:

U nás v DDM mají kroužky bruslení nejen pro děti, ale i děti a rodiče. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. března 2017 11:30

mate prosim nekdo zkusenosti s Kiehl´s Ultra facial overnight masque?

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 06. března 2017 17:59
Reakce na evik77:

Ty dvouřadé si nekupujte, pokud nejste šikovné na jednořadé bruslení.

Na dvouřadých už to chce něco umět, a hlavně nezastavíte jen tak. Ten pohyb je úplně jiný a o dost složitější. Mám je a je to fuška, žádná lehká zábava....nejlepší jsou tak někam do tělocvičny, ne na cyklostezku.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 06. března 2017 18:36
Reakce na jerry:

Právě o ty nedokonalosti mi jde. Namaluju se i po paměti u normálního. Ale že jsem si lehce čmrkla řasenkou o nos, to vidím až při kontrole lupou. 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 06. března 2017 19:12
Reakce na evik77:

Já bych rozhodně neřekla, že brusle jsou pro méně sportovně nadané. Připadá mi to docela náročné na koordinaci těla, na nějakou tu svalovou hmotu atd. Jistěže jsou dámy s nadváhou, které kloužou na bruslích od pangejtu k pangejtu odrážením, ale to není bruslení (a nemyslím ani druhý extrém s nějakými salty). Já se naučila bruslit díky bruslení na ledě, známá díky znalosti lyžování, tak nevím, možná uplatnit nějak tyhle znalosti. A nemít strach se rozjet.

Offline Oknel
65 příspěvků moje polička 06. března 2017 20:16

Co nutně potřebuji vědět? Máte někdo již nějakou zkušenost s estetickou medicínou? je mi sice teprve 49 let, ale mám hodně suchou pleť a spoustu vrásek. Uvažuji o nějakém zákroku - tedy spíše z oblasti pomoci regeneraci pleti. Nemám ale žádnou zkušenost a stále váhám co podstoupit a hlavně kde. Přivítám tedy jakékoli typy, rady nebo poznatky, které máte. Klidně i do SZ pokud nechcete psát sem. Všem moc děkuji 

Offline Sweet Potato
40489 příspěvků moje polička 06. března 2017 20:44
Reakce na Oknel:

Ha, jsem na tom podobně, přemýšlím o tom už chvíli (chem.peeling?mezoterapie?fototerapie?...?), před pár dny jsem udělala zásadní pokrok - objednala se na konzultaci.

Offline Oknel
65 příspěvků moje polička 06. března 2017 21:33
Reakce na Sweet Potato:

Já ještě přemýšlím o bioregeneraci kolagenem, našla jsem to u Formositas (klinika estet medicíny). Kam jsi se objednala?

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 06. března 2017 21:59
Reakce na Oknel:

Moje máma ( 63 ) chodí už tak dva roky na proceduru, kdy jí doktorka jezdí po obličeji válečkem s minijehličkami, díky kterým se do kůže lépe vstřebávají přípravky na omlazení pleti a zároveň to stimuluje tvorbu kolagenu. Maminka měla teda pleť celkem bez vrásek i bez válečku, ale změna je vidět i tak. 

Offline Oknel
65 příspěvků moje polička 06. března 2017 22:03
Reakce na Emerald:

To bude asi ta mezoterapie nebo něco podobného. Jak to tak pročítám, tak s jehličkami je toho více - asi dobrá metoda - jak něco vpravit do pokožky. Možná, jak se to těmi jehličkami jakoby rozbije, tak pak se pokožka regeneruje asi lépe. Alespoň to tak chápu. Ale největší dilema mám kam jít - abych nenarazila na nějaké šarlatány, kteří budou z člověka jen tahat peníze a skutek utek 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 06. března 2017 22:10
Reakce na Oknel:

Jo, možná to bude něco takového, já se v tom nevyznám. Kam jít bohužel neporadím, protože maminka slouží jako "pokusný králík" kamarádce kožní lékařce, která se chce v budoucnu estetické medicíně věnovat naplno.

Offline Sweet Potato
40489 příspěvků moje polička 06. března 2017 22:19
Reakce na Oknel:

Na průzkum jdu do LaserMed, před časem jsem tam řešila nějaké zdravotní problémy, tak jsem si řekla, že začnu zjišťovat tam. Těch možností (procedur) je strašně moc. Na mne až moc, kdo se v tom může orientovat?