to ma tiež dalo dole a ďalej som už ani nepátrala....vidím, že som prišla o veľa, asi sa k tomu vrátim:)))
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Může mi poradit některá IT, proč při běžném používání internetu na notebooku, mně náhle zčerná displej a po chvilce se začne načítat, jako bych ho teprve zapnula. Děje se to poslední dobou několikrát denně. Notebook mám DELL a Windows 7. Omlouvám se za možná nesrozumitelný dotaz.
Podle mě to znamená, že brzo odejde do křemíkového nebe ;)
Mám blbý dotaz ohledně neschopenky. Dnes jsem měla mít kontrolu u doktora a počítala jsem s tím, že mě uschopní a od zítra půjdu do práce. Nicméně doktorka dnes nedorazila do práce (???) a záskok tam bude nejdříve v pondělí. Jenže já už bych do té práce opravdu dost potřebovala. Co jsem vyčetla, zpětně neschopenka oficiálně ukončit nejde (no vcelku logicky, no), nicméně - nemáte s tím přeci jen někdo zkušenost?
Nechat vyčistit větrák - taky se mi to kdysi u starýho NTB stalo a pomohlo to (přehřívala se základní deska - nebo jak se tomu říká).
Moje teta si neschopenku jednou ukončila sama, doktorka o tom vůbec nevěděla (ale to není rada) ![]()
Děkuji za povzbuzující zprávu.
ja by som ho teda odniesla do servisu, rovnako, ako to clovek urobi napriklad s prackou. ntb neni jeden kus hardware, a moze byt, ze staci len nieco vycistit, pripadne prestriekat kontakty. robit to moze z mnohych roznych dovodov, to takto na dialku nepozname. mozno sa oprava uz nevyplati, ale to by mali vediet povedat v tom servise.
v kazdom pripade je potreba predtym zazalohovat data (to by som urobila tak ako tak, pokial uz takto strajkuje) a pripadne citlive data (hanbate fotky, pracovne udaje atakpodobne) zmazat.
Potřebovala bych zjistit, ve kterém roce jsem se přidala k pinterestu a vytvořila si tam účet. Dá se to nějak zjistit, nevíte někdo, prosím?
Mozna podle registrace, ktera chodi do mailu.
Do servisu bych samozřejmě mohla, ale já hledám důvody proč si koupit nový. Abych si nepřipadala tak rozmařile. Takže rada MP Meri poslat do křemíkového nebe zní dobře.
A děkuji. Zálohovat samozřejmě budu.
POdporuju tvůj nápad koupit si novej, oni by v servisu mohli najít nějakou vadu, která se nevyplatí opravit a zaplatila bys diagnostiku, která je často dost drahá, ale kdyby přece jen, doporučuju Počítačovou pohotovost na Vinohradech, tam jsou celkem upřímný a netahaj z člověka zbytečně peníze.
A ještě jedna nevyždaná rada: Jestli máš účet na Aukru, tak tyhle rozbitý kompy se tam dají dost výhodně prodat, nedavno jsem tam prodala herní počítač u kterýho nebyla jistá závada, prostě nešel, vypínal se, hodila jsem ho tam za 500 se slzou v oku a vyšplhal se na 4ooo,- (je fakt, že jen case je za litr min), často to tam zkupujou IT, který si to zadara diagnostikuju a opraví z hubičku a pak to pošlou dál.
neschopenka jde kazdopadne ukoncit na vlastni zadost - takze kdybys prisla, resp i jen zavolala (tak bych to resila ja) ze od x.x. dne uz chodis do prace, nevidim v tom problem... stejne tak by ti mela doktorka neschopenku ukoncit, kdyz se nedostavis na kontrolu. takze neni nutny ten den dr. videt, zjevne:-)
Pokud by to byl opravdu jenom zaprášenej větrák, tak ten jsem si už několikrát čistila sama. Nejsem žádnej odborník a notebook stále žije. Akorát mi poprvé zbyl jeden šroubek, kterej nikam nepasoval ![]()
(Jasně, je to záminka koupit si novej, ale možná by si ho někdo z okolí vzal na doražení, třeba pro malý dítě. Přinejhorším čištění nepřežije a s tím už se počítá.)
mam dotaz na majitelky batohu herschel - jak je perete? mam to normalne hodit do pravky na ctyricet? nebo radsi do cistirny? zacinam ho mit jak prase
Budu si muset nutně koupit plavky. Nejradši asi vcelku, nebo tankini... dvoudílné nějak nevím.
Nemáte, prosím, tipy na nějaké plavkové eshopy ?? Ideálně britské, kvůli číslování, to mám ověřené. Ale s většíma velikostma!!! Potřebuji 34J. Znám jen Brastop a Bravissimo. Neznáte nějaké??
https://www.belle-lingerie.co.uk/
No, koukala jsem na stránky farmtrhů a jedna rybárna se tam chlubí, že prodává 'vše pouze organické'
nebo mi neco uteklo a jsou i anorganický ryby?
Tato je urcite organicka - naveky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí