Ukládám, díky.. Snad něco časem přidají..
Ale řvala bych vzteky, když vidím, kolik modelů je v "normálních" velikostech a já najdu pár, navíc posledních několik let pořád stejných ![]()
Ukládám, díky.. Snad něco časem přidají..
Ale řvala bych vzteky, když vidím, kolik modelů je v "normálních" velikostech a já najdu pár, navíc posledních několik let pořád stejných ![]()
No, tak ta je anorganická
ta je z ropy - stoprocentne prirodni:D
Tak určitě ![]()
![]()
![]()
To jsem zkoušela na sestru, ale vykrucovala se, že by mě doktor měl vidět, že mi samozřejmě nemůže bránit jít do práce, ale bla bla bla... No nakonec jsem to vzala jako znamení, že mám ještě odpočívat. Zdraví je jen jedno, v práci to nějak zvládnou a peníze jsou holt taky jen peníze.
to je rozhodne lepsi volba:-)
Nemáte někdo prosím na doporučení nějakého ortodontistu v Praze? Přijde mi, že mám jedničky nahoře příliš vpřed než zbytek zubů. Zuby mám jinak rovné, z profilu to taky není asi vidět, tohle je jen drobná kosmetická vada, navíc možná vymyšlená u mě v hlavě, ty zuby jsou trochu větší, tak se to tak může zdát. Moje zubařka by mi určitě řekla, ať to neřešim, jdu k ní v květnu.
Nicméně hodil by se mi někdo, na koho se fakt dá spolehnout a řekne mi, že se to dá spravit a výsledek bude vypadat líp nebo že jsem uplně blbá a mám být ráda za ty zuby, co mám.:-D
Nejlepší (i nejdražší) býval MUDr. Jiří Petr, ten má svou praxi. Chce to ale dostat se přímo k němu, což je dost problém. A pak je prý hodně dobrá MUDr. Olga Kolesová, teď myslím pracuje na Brandeis clinik. Nejlepší je jít na konzultaci a pak se rozhodnout.
Díky. Tím, že ten můj problém není tak očividný, tak mi jde právě o to, abych nenarazila na někoho, komu na konzultaci zasvítí oči a řekne si, jéé prachy, nacpu jí ty rovnátka, i když to ve výsledku k ničemu nebude:-D.
Ha, k tomu Petrovi jsme chodili s dětma! Byl teda fakt drahej jak sviň, ale zuby jim srovnal špičkově.
To vám zaručit nemůžu. Dřív bylo ortodontistů málo, tak spíš nestíhali. Před více jak deseti lety u doktora Petra stála kompletní téměř dvouletá léčba obou čelistí plus kontroly cca 50tisíc. Na té Brandeis clinik mají někdy konzultace zdarma - mají webovky, tak se podívejte.
Jo, jo, byl a možná je nejlepší. Blbý je, že teď prý většinu pacientů nechává dělat své kolegy a doktorandy samozřejmě za stejné ceny. Sám dělá jen na doporučení nebo VIP. Syn chodil tehdy přímo k němu a práce teda opravdu špičková.
Uf, takhle to asi funguje všude.
Např. jsem musela opustit už několik veterinářů, protože v průběhu let postupovali podle stejného schématu: udělali si nejdřív jméno, a pak Tě v jeho klinice za stejný peníze ošetřoval vyjukanej čerstvej absolvent. To ať si zkoušej na jiný hejly - ne se mnou!
Přijde mi, že tento postup je zvlášť oblíbený u zubařů a veterinářů
. Nesnáším to. Jedna známá kadeřnice má svůj salon a tam má každý její zaměstnanec svou cenu práce a to mi přijde fér.
Jo, my jsme měli doporučení už tehdy. Ani jsem ho neznala, ale spolehla jsem se... ze zoufalství, protože rodinný prokletí příliš úzkýho patra a velkejch zubů u nás vede k tomu, že neošetřené dítko vypadá jako kříženec žraloka s divočákem ![]()
Kde prosím sehnat slušné kufry za příčetnou cenu? Nepotřebuju vyloženě ultralehké cabin size..
Já bych stejně ty ultralehké nedoporučovala, aspoň ne do letadla. Ty mají totiž zip a zámek na zipu a moc to nevydrží. Buď se uvolní zip nebo přestane fungovat zámek. Nejlepší jsou skořepinové s rámem, se zámkem vpředu a po stranách, ty jsou takřka nezničitelné. I když i u těch se kvalita roky zhoršila, pozoruju to už delší dobu. Ten poslední jsem koupila přes Amazon.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.