prosím je tvar "stipendijí" správně? měla jsem za to, že pouze stipendií - viděla jsem teď poprvé stipendijí a očividně se to používá
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
mitford sister to je od prvního pádu stipendija :-)))
Ounz u nás maj ve výtvarnejch potřebách, i různě barevný (myslim 50,- režná a 60,- barevný)
paktofonika díky :)
Potrefenáhusa Jimik Díky za tipy..to by bylo, abych nesehnala..
Ounz Ve výtvarných potřebách.
(Ehm, pardon, koukám, že jsem asi padesátá)
Sweet Potato Děkuju :)
mitford sister Pokud je stipendijum podle vzoru muzejum, tak jistě.
Blby dotaz: jako je to s podporou Huawei a Google? Chci dceri koupit mobil a manzel neco zminil, ze do 3 mesicu skonci podpora.
Candance o podpore Huawei si myslim, ze neni dobry ho podporovat;-)
a mam taky dotaz, asi na continuity
jsem dnes dostala tuhle sms (nemusim zduraznovat ze u monety nemam a nikdy jsem nemela ucet) co si o tom myslis/te?

viktorka_od splavu zítra bych tam zavolala. Myslím do Monety, ne na to číslo, i když to vypadá, že skutečně patří Money Bank.
Dadoo ja uz tam volala, stejne mi to vrta hlavou
viktorka_od splavu Pokud to telefonní číslo nemá skrytou africkou předvolbu, tak možná někdo zadal chybně telefonní číslo k účtu? Pokud se ti "smaž a zapomeň" zdá málo, můžeš zkusit zavolat na jejich call centrum.
Edit: koukám, že jdu s křížkem po pohřbu, no ale co ti teda řekli?
viktorka_od splavu no a co ti řekli? Není to chyba v čísle? Omyl?
viktorka_od splavu Tak je tam cislo uctu, pokud neni tvoje, tak bych se tim nezabyvala, proste omyl, pokud bych byla aktivni, tak bych tam zavolala a upozornila je. A co ti teda rekli?
viktorka_od splavu muzou mit spatne zadane kontaktni údaje k účtu, je to častější nez vy člověk myslel, zavolala bych tam a oznamila jim to.
Ale volala bych na call centrum, ne to číslo v SMS.
žluťásek Sweet Potato našla jsem to na webech škol, institucí, programu Erasmus atd. - normálně bych to označila jako chybu - mám dát názor na nějaký web a tohle mě tam praštilo do oka. ale co já vím, teď se kodifikují různé patvary jen proto, že se to zaužívá. proto se ptám.
viktorka_od splavu tak co ti řekli?
mitford sister já jsem z toho tvaru lehce v šoku, to je tedy ostuda, kodifikováno nebylo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje