"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 24. března 2017 13:14

Zítra jedu služebně z Prahy do Prostějova a zpět přes Pelhřimov. Nevíte o čemkoliv zajímavém v okolí? Když už musím, ať taky něco vidím :-) Zajímají mě přírodní místa i zámky i třeba industriální památky. Ideálně tak hodinová procházka či prohlídka. Pojedu autem

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 24. března 2017 13:42
Reakce na andulka01:

krematorium v tom Pelhřimově prej vůbec neni...:-D

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 24. března 2017 13:47
Reakce na dost_bot:

Já jsem kdysi dávno nakopla holení kosu a měla jsem docela dost stehů (1. den prázdnin na skautským táboře, to se hodilo), zahojilo se to teda rychle, ale část nad jizvou měla divnou citlivost ještě několik let potom, cca jak to popisujete, bylo to takový polomrtvý, ale postupně se to zlepšovalo a teď je to úplně normální, masírovala jsem to sádlem, ale chtělo to fakt čas.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 24. března 2017 13:54
Reakce na dost_bot:

Mam zkusenost ze sekce. Okoli asi 10 cm jsem necitila vic nez pul roku. Jizvu jsem obcas citila rok, ale opravdu malicko. K doktorovi bych zasla kvuli tomu natekani. Masirovala jsem dle instrukci pul roku, tlakovou masazi. Mazala nesolenym sadlem. Pak mi fyzioterapeut rikal, ze jizva se ma masirovat az dva roky. Horke to nemivate? 

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 24. března 2017 15:01

Nejaky genialni napad na darek tchyni k 70. narozeninam? Meli jsme vymysleny vikend v Parizi, ale tchan to odmitnul, ze ted se stehovali a chteji trochu klidu

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. března 2017 15:05

nějaký zajímavý zážitek, třeba nějakou fine dine? projížďku ve ferrari? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. března 2017 15:06

kdo umíte s corelem a dal byste mi internetový rychlokurz pro idioty? nechci slevu zadarmo  

potřebovala bych hlavně umět na jeden obrázek položit jiný, ten vrchní oříznout (třeba na fotku auta dát fotku něčeho, co na něm chci jako polep) a nějak třeba olemovat, co potřebuju často.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 24. března 2017 15:17
Reakce na Jiná Realita:

kdyz prave to cestovani jsme meli pocit, ze jsou jedine zazitky, ktere si opravdu uzije

u fine dine by jen resila, kolik to stalo a zadny adrenalin (ferrari, balon, skok, potapeni...) nemam pocit, ze by ji lakal

navic neni ani na zenske serepeticky (drahy krem, kabelka, sminky...), takze to taky nic

relaxacni vikend jsme jim davali asi k 65. a po čase z nich vylezlo, ze z te cele péče je jen bolela hlava

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 24. března 2017 15:23
Reakce na baltik:

a co jen klidný pohodový pobyt někde v lázních nebo jiném příjemném místě, mimo sezónu a bez procedur nebo jen s něčím malým a zbytek by si mohli kdyžtak vybrat sami nebo nic

ono v tom věku už někteří lidi zrovna moc cestovat a extra zážitky si užívat moc nechtějí, což se teda nedivím... a co masážní křeslo nebo něco podobného, něco na hovění doma?

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 24. března 2017 15:32
Reakce na andulka01:

Já byla na podzim na zámku v Červené Řečici. Není moc známý a teď je ještě zavřený (oni mají sezónu jen červenec a srpen), ale zkus zavolat, jsou svolní i na domluvu. Jen upozorňuju, že to není žádný Český Krumlov, je v dost zanedbaném stavu, ale o to tam jdou vidět zajímavější věci.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 24. března 2017 15:46
Reakce na baltik:

Tak co nějaká zajímavá kultura? Popřípadě kurz? Třeba tchánovi jsme nadělili k šedesátinám kurz francouzské kuchyně, bylo to jen na jeden den, nebo víkend, už si přesně nepamatuju. V luxusní restauraci, naučili se připravit celé menu a na konci mohli někoho pozvat....jako nepředstavuji si pro tchýni zrovna tohle :-) ale možná něco podobného, co by odpovídalo jejím zájmům? 

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 24. března 2017 16:03
Reakce na Garfie:

hmm, mam trosku pocit, ze tchyne na vsechny ty kursy, co jsme ji v zivote uz dali, chodi spise kvuli nam, aby nam udelala radost :)

ala narazila jsem na toto, to se mi libi, zvlast jen ty jednodenni vychazky kolem Prahy

http://www.kytkykjidlu.cz/kurzy-o-jedlych-kytkach/otevrene-vyukove-kurzy/

a pak me napadla joga, nedoporucite nekdo kurs/studio v Praze na jogu pro starsi?

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 24. března 2017 16:05

diky, ale oni se ted prestehovali do mensiho bytu, takze na kreslo opravdu neni misto

ale jak maji ten novy byt, napadlo me nejake krasne zrcadlo do predsine, to jim tam jeste chybi, nejaky tip mimo bezne retezce?

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 24. března 2017 17:06
Reakce na baltik:

Ano, něco takového jsem mysela :-)

Jinak pokud chcete nějaké zajímavé zrcadlo, zkuste rámařství, znám firmy, které mají oboje zároveň-a pak Vám udělají zrcadlo plně na míru a podle Vašich představ.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. března 2017 18:09
Reakce na dost_bot:

Po operaci břicha (laparoskopicke, nijak invazivní) jsem asi po týdnu přestala cítit asi 20 cm čtverečních plochu nohy. Respektive na střídačku jsem necítila (přesně jak říkáte, takový divný pocit, jako si skrabat prelezelou nohu) a nebo mi v tom místě naopak jakoby cukalo a hrozně mě bolela žíla. Přísahám, že jsem cítila, jak mi v ní proudí krev :). Doktorka mi řekla, že to není možné, resp. s operací to nemůže mít souvislost. Jestli mě to trápí, mám si zajít k obvodnímu, ona tu není přes nervy. No, jsem přesvědčená,  že z operace to bylo. Po čase se to hodně zlepšilo, teď bych řekla, že skoro už i vrátilo do původního stavu. Ale nějaký měsíc to chtělo a ta bolest/nebolest mě někdy dohnala až k slzám. 

Online Ginevra
911 příspěvků moje polička 24. března 2017 18:13
Reakce na baltik:

Nejaky genialni napad na darek tchyni k 70. narozeninam? Meli jsme vymysleny vikend v Parizi, ale tchan to odmitnul, ze ted se stehovali a chteji trochu klidu

Ale tak ten dárek je pro ni, ne pro tchána, ne?

Ví on tak jistě, že i ona by chtěla "trochu klidu"?

Offline 999
19829 příspěvků moje polička 24. března 2017 18:17
Reakce na baltik:

Já bych řekla, že šperkem neurazíš :-). 

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 24. března 2017 18:22
Reakce na Ginevra:

kdyz ji primo jsme se ptat nechteli, aby to bylo prekvapeni

Online Ginevra
911 příspěvků moje polička 24. března 2017 18:38
Reakce na baltik:

Jasně, to chápu, jen mě napadlo, že by třeba ona mohla mít na to jiný názor než on. 

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 24. března 2017 19:25

Nevíte náhodou někdo, co to je za novou módu nebo challenge fotit selfie ve vagónu metra? Včera jsem pozorovala dvě slečny (každou zvlášť), any se fotí jak o život a dnes dokonce dva fousáče!