...tyjo, děkuju!, to vypadá hustě, prostuduju!.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sedmá z devíti to vypadá dobře
ano, je to "blbý" dotaz/ a Nepotřebuji to nutně vědět ... modlíte se s dětmi?
Marielle Ano. Otčenáš a Andělíčku jsme syna naučili, zbytek nasál v kostele při ministrantování. Jako děti jsme to měli s mužem stejné.
Marielle ne, nejsem věřící ani vzdáleně
Sedmá z devíti To je dobrý tip na dárek!
Sedmá z devíti
To si uložím.
Přišly ty šaty, jsou mi velké.

Sweet Potato a nebyly mně?
Sweet Potato velký ti jsou,ale vypadají dost dobře
Sweet Potato dekujeme :) a vzala sis svou obvyklou velikost? a jsou asi i dlouhe, co? ty mas kolik cm?
Marielle ne, jsme neverici. Ja jsem pokrtena, moje mama je verici, ale ja nikdy neverila. Babicka me jako dite nutila k modleni, bylo mi to hrozne proti srsti, asi jsem uz tehdy vedela, ze neverim.
Muzu se zeptat, proc se ptas? Ale taky nemusis odpovidat.
Marielle My jsme nevěřící, ale v souvislosti s tím by mě zajímalo, jestli znáte nějakou rodinu, kde jeden partner je věřící a druhý ne, jestli to může fungovat.
Marbuša znám několik takových rodin a fungovat to může. Záleží, jak se k tomu oba rodiče postaví. I my nevěřící, dětem říkáme, že my v boha nevěříme, ale jestli je nebo není nemůžeme s jistotou říct. Když chtějí, vysvětluju jim co je mše, biskup, jak to vypadá v kostele,... Akorát teda narážím na svoje omezené vlastnosti. Z naší rodiny byla věřící akorát babička, nikdy nám víru nenutila, ona sama věřila spíš pro sebe, do kostela moc nechodila. Ale Andělíčku, můj strážníčku nás naučila.
Evaeva to je pravda, my taky hodne vysvetlujeme, i kdyz jsme neverici. hodne se treba ptaji, proc ma kazdy jine nabozenstvi a tak. Co me mile prekvapilo, ze na dovolene se sli jeste s kamarady podivat do kostela, aniz bychom si toho vsimli. Zrovna probihala mse a kdyz jsem tam nakoukla, tak vsichni sedeli tise, poslouchali a cepice dole.
Marbuša ano, muze to fungovat
Lamicka kluci do kostela taky vždycky chtějí, když jdeme okolo. Samozřejmě zatím nechápou rozdíl mezi kostelem a zámkem třeba, prostě stará stavba.
Marbuša Jasně, může. Někdy se nechá pokřtít druhý z partnerů, někdy ten věřící postupně z církevního spolecenstvi vycouvá. V okolí mám asi nejvíc případů "tolerantní pohan", tj. nebrání partnerovi/partnerce ani dětem v účasti na životě církve, pripadne se přidává. Ale sám/sama se členem církve nestane.
Řeč je o protestantech, ohledně katolické církve takový přehled nemám.
baltik Mám cca 169 a jsou mi dlouhé hlavně v těle, pas mám někde pod pupíkem.
EDITH4B Váhala jsem mezi 36/38, vzala 38. Bojím se, že 36 by mi táhly v průramcích.
Jinak by se mi líbily moc moc.
Pinot Noir Myslím, že jo.
Sweet Potatotak já bych se jich i ujala. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje