popruh asi problém nebude, ale má ta kabelka úchyty na popruh?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
No přesně, jako silnice mezi dvěma kopcema ![]()
popruh asi problém nebude, ale má ta kabelka úchyty na popruh?
A no tak copak jsem blbá nebo mladá, abych byla tak pitomá? ![]()
presne, naprosto nenositelna vec
ahaaa, takže zmíněné zcrossbodyzování má být jen kabelkový facelift a ne úplná transformace
doma mám odkazy na koželuhy a brašnáře, tak pokud nenabídne info někdo pohotovější, přidám ho sem večer.
Ani když má připínací popruh? ![]()
:-D :-D
barbucha tiez mam rada crossbody, ale nosim vacsinou male/stredne tasky, velka by mi asi bola nepohodlna - ale to vychadzam z toho, ze so sebou vlacim mini netbook a tablet. takze bud crossbody, ale shopper do ruky (resp. na rameno) alebo mestsky batoh.
paktofonika kupila som si vcera malu striebornu crossbody s vyraznym popruhom - je pestrofarebny, taky wannabe aztecky(?) vzor; vacsinou chodim v ciernej/sedej a k striebornym oxfordkam, sivym Toms alebo bielym kozenym converse vyzera perfektne!!! ten popruh sa da dat dolu, uz som ho nainstalovala na neonovozlty shopper a vyzera to tiez super, asi to vyskusam von...
Tahle jenom jiná barva, pámbu vám to kdyžtak voplatí ![]()

Já nemůžu žádnou cross body kabelku, popruh mně dělá velmi nepěkné věci s jinak samozřejmě nádherným poprsím ![]()
![]()
![]()
Samozřejmě svoje rovněž nádherný poprsí, resp. pohled na ně, si nechci ničit - vložím-li do tašky jednu-dvě sedmičky a půlku chleba, beru ji raději do ruky ![]()
Popruh (koženej) mi udělal švec.
Jsi na tom líp, mně stačí dát do kabelky papírové kapesníčky ... a je zle.![]()
Takže - brazilská depilace? Už jsem samozřejmě objednaná, teď bych ráda zjistila na co jdu ![]()
já bych to nechala jako překvapení! ![]()
Mě může překvapit pouze to, že to bude bolet míň než očekávám, z náznaků mám dojem, že teda překvapená nebudu?!![]()
s ohledem na to, že laserová depilace je popisována jako téměř bezbolestná a bolí jako prase, bych si na brazilku preventivně vzala hodně rumu ![]()
Plán je absolvovat to v během pauzy na oběd místo oběda, jako můžu hodně rumu, ale abych trefila zpátky do kanceláře
prekvapena asi nebudes, ale podruhy a potreti to uz boli min :)))
Mám naléhavý dotaz a tady se ví všechno Když budu dávat v práci výpověď dohodou, musí jí zaměstnavatel podepsat ještě do konce měsíce nebo je to jedno? Když jsme se domluvili na tom, že budu odcházet 14. dubna, stačí podepsat příští týden nebo to musím zvládnout ještě do konce března?
dohodou to je uplne jedno, pokud jsi si jista, ze nazor nezmeni. pokud cukne, budes muset cekat o mesic dele.
jinak to v tom pripade neni vypoved, ale dohoda o ukonceni pracovniho pomeru.
Díky moc! Já jsem si to myslela, ale potom mi to začalo vrtat hlavou, abych to ještě nějak nepokazila.
Teď se teda budu modlit, že necukne, ale věřím, že ne.
kiežby to platilo aj u mňa. Ja mám pocit, že ma to bolí čím ďalej tým viac ![]()
aha, tak asi to je ruzny .. ja toho nechalaa kvuli zarustani chloupku, coz teda byla fakt smula.. :/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí