ja vas taky chapu, jen nevim, jak to zjistit
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já bych se bála, že by to mohl být zánět žil :-(
Nejaky genialni napad na darek tchyni k 70. narozeninam? Meli jsme vymysleny vikend v Parizi, ale tchan to odmitnul, ze ted se stehovali a chteji trochu klidu
počkaj, počkaj....ONI chcú mať kľud, alebo ON chce mať kľud? Si si istá, že svokra by to v skutočnosti neocenila? Lebo sú to jej narodky, nie? A poprípade nech nechá svokra doma, Paríž si aj tak viac užije bez chlapa, nech vezme kamošku/dcéru/kohokoľvek, prípadne, ak je samostatný typ, taksi možno najlepšie užije sama.
Á už vidím, že som s krížikom po funuse...
tak hlasim, ze jste mely pravdu, nechce se jen tchanovi, takze tchyne pojede s dcerou ![]()
![]()
Perfektní dárek! ![]()
tak hlasim, ze jste mely pravdu, nechce se jen tchanovi, takze tchyne pojede s dcerou ![]()
Tak to je ta nejlepší varianta
Já beru příští víkend maminku ( také dárek k narozeninám) do Prahy na ten koncert do Rudolfína.
A potřebovala bych vymyslet ještě nějakou zastávku někde v neděli tak na půl dne. Prahu máme celkem už projitou, tak případně něco kolem Prahy- ideálně ve směru na Brno, nebo po cestě z Prahy do Brna. Má být pěkně, tak klidně nějaký kratší výlet do přírody nebo zámek/hrad.
Nedávno se tady něco doporučovalo a já si nemůžu vzpomenout a ani to najít.
Nějaké tipy? Případně je teď v Praze nějaká zajímavá výstava?
Děkuji
V Praze je výstava Skály ve Valdštejnské jízdárně, krásná, ale poněkud netradiční... Jinak doporučuju na fb stránky člověka, který se jmenuje Martin Fryč a každý den přidává fotky ze všech výstav v Praze, třeba tě tam něco zaujme.
já můžu doporučit vlašimský zámecký park (uvnitř v zámku jsem nebyla) a tamní restauraci:-)
Je tu někdo vysoký s velmi ženkou postavou? Kde kupujete šaty aby pas nebyl moc vysoko a nekončily pod zadkem?
Právě jsem si na ZOOT objednala šaty, 11 ks
. Předpokládám, že po vyzkoušení na výdejně mi budou jedny, max. dvoje, ach jo.
Kousek od Průhonického parku je ještě dendrologická zahrada, ale nevím, kolik tam toho už touto dobou kvete a co všechno je k vidění.
Nemáte tip na program ve stulu Malování, který by byl pro iPad? Stačí mi něco úplně jednoduchého, jde mi hlavně o to, aby se dala upravit velikost obrázku podle pixelů.
Je i detske obleceni z Tchiba vetsi nez odpovida velikost?
Trochu jo, pokud ho chci "na teď", beru menší velikost.
V Dendrologické zahradě je hodně cibulovin, ta na jaře určitě stojí za návštěvu. Já ji mám možná i radši než park.
V normálních obchodech 00 nic. Jedině pouzrovky, které nejsou přestřižené v pase, tam se ta disproporce ztratí. NEXT má šaty i pro vysokou postavu, ale ještě jsem neměla odvahu si objednat. ![]()
Je tu někde "tápající" vlákno?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí