"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 04. března 2020 21:14

dynda To jsou i na tohle šmejdi? no ty bláho

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 04. března 2020 21:35

brrr treba byl jenom omyl. Zkus si vyhledat to číslo na internetu, pokud je podvodné, občas to vyjede. 

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 04. března 2020 21:46

brrr stalo se mi něco podobnýho, taky jsem nechápala o co jde - ale u mě se to nepřerušilo, oznámili mi že "aaaaa nachytali jsme vás!" To si můžeš někde objednat, dáš jim číslo dotyčného a oni mu zavolají a sehrají scénku. A ty dostaneš záznam toho hovoru. Kamarádovi to holt přišlo vtipný..

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 04. března 2020 21:52

continuity Číslo bylo neznámé.

SunEclipse Jestli to je vtip, tak teda hrozně blbý.

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 04. března 2020 22:05

brrr v tom pripade bych to ingnorovala. policajti nebo mesto poslou normalni obsilku, pojistovny taky, rozhodne nevolaji a jeste vecer. umis si predstavit urednika, ktery bude pracovat vecer?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 04. března 2020 22:10

Už jste některá reklamovala oblečení v Zaře a pokud ano, s jakým výsledkem?

Online jerry
11041 příspěvků moje polička 04. března 2020 22:19

brrr 

Jsou tu 2 možnosti - buď omyl nebo šmejdi. Na šmejdy to ale bylo moc konkrétní - pokud volající uvedl typ auta, SPZ, druh přestupku a typ postihu, tak co by tím dosáhl? Pouze informace, že to není tvůj případ. Já to vidím spíš na omyl v čísle.

Možná to byl případ, kdy to klient nahlásil pojišťovně jako škodní událost a požadoval plnění z pojištění obecné odpovědnosti v občanském životě (tzv. pojistka na blbost).

Takže zachovej klid. Na hlodajícího červíka je dobrá slivovice

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 04. března 2020 22:34

brrr tak jsem to dohledala, je to aplikace

Online jerry
11041 příspěvků moje polička 04. března 2020 22:41

SunEclipse 

Tak to je tedy pěkně debilní "vtip"

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 04. března 2020 22:44

jerry

to naprosto souhlasím. Ale aspoň teď brrr ví, že nemusí řešit.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 04. března 2020 23:25

SunEclipse Ježíš, dík. Teda, ale kdo to vymyslel je hrozný debil (pardon).

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. března 2020 00:42

SunEclipse 

Tak to koukám!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. března 2020 04:46
Reakce na wendulka:

Už jste některá reklamovala oblečení v Zaře a pokud ano, s jakým výsledkem?

​Uplne bez problémov. Vrátila som priuhované šaty, ktoré pustili do svetlých pruhov farbu. Komunikoval som s reklamačným cez fb(nemala som vtedy po ruke predajňu) , chceli pár fotiek, poslali mi kuriéra na vyzdvihnutie a potom prišli do pár dní peniaze. Raz som vrátila deravé rifle na predajni, pretože som si to pri nákupe nevšimla a ani sa na to nepozreli a na účte  som mala peniaze do 3 dní (iným firmám to trvá oveľa dlhšie)

Offline Kora
příspěvků moje polička 05. března 2020 06:13

brrr Pojišťovny rozhodně neřeší překročení rychlosti a nevolaji po osmé  večer.  Pusť to z hlavy.  Podle mě nějaký pokus vydělat.  Já bych dotyčného poslala do pr......

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 05. března 2020 09:02

paktofonika 

No já bohužel vracet nemůžu. Už jen reklamovat. Koupila jsem tam na konci října tento kabát https://www.zara.com/cz/cs/kabát-pánského-stylu-p07944744.html?v1=42488922&v2=1445646 .

Jestli jsem ho za těch 5 ěsíců měla dohromady tak 15? Ale až včera jsem si najednou všimla, že se mi na vnitřní straně pravého rukávu udělalo tahle "polodíra".

Podle místa, kde se udělala, to tipuju na vadu materiálu, že jak jdu a máchám rukou, tak se to ošoupalo a nekvalitní chatrná vlákna popraskala. 

Na prodejnu se dostanu v pohodě. No je to snad prvně v životě, co se mi něco takového s jakýmkoliv oblečením stalo, takže jsem za ty peníze dost nakrnutá, tak mě zajímalo, co očekávat.

Dík za info.

Offline lemon29
181 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:08

wendulka ja som im vratila koselu s dierou (asi do dvoch mesiacov od kupy), tiez bola zoslabena na mieste, kde sa prederavila. Vymenili mi za druhy kus, kedze este bola na predajni. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:33

lemon29 

Díky za info, to zní rovněž nadějně. Na prodejně už kabát sice nemají, ale online stále ano. S výměnou problém nemám.

Tak snad nedopadnu jako v Elektro Expert, kde jsem se dozvěděla, že na výměnu prasklého náramku od chytrých hodinek, nemám nárok, natož na vrácení peněz, neboť tím, že jsem ho nosila na ruce a sundavala jen, když jsem šla do sprchy nebo je dávala nabít, jsem jej mechanicky poškodila.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:47

brrr to je nějaká blbost, normálně chodí úřední papír s oznámením a nikdy to není na konkrétní osobu, ale na provozovatele vozidla a SPZ. Nebo majitele? Teď přesně nevím ten rozdíl, ale určitě to není na osobu, která to auto řídila v momentě přestupku. A pojišťovna s tím nemá vůbec co dělat.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. března 2020 16:13

Mám dotaz, protože moc necestuju vlakem. Zrušila jízdenku u RegioJet, kterou jsem platila přes PayU a peníze se mi uložily jako kredit. Vrátí se mi nějak automaticky na účet? Je to vedené jako otevřená jízdenka, ne kreditová. Vůbec nechápu, jak můžu mít kredit někde, kde nemám žádný založený účet.

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 05. března 2020 16:19

Renusatko uzto myslím nevracejí, budeš to mít na té jízdence ( účet nepotřebuješ, je to číslo té jízdenky). Až budete nakupovat priste, tak se prihlas na tuto jízdenku ( kliknutím z emailu, ktery ti přišel jako potvrzení). 

Dokonce si myslím, že jde  z te jízdenky udělat normální účet s heslem.