Píšu nějaký grant a jedním z témat, která mám zahrnout je kulturní mobilita, nebo kulturní projev a mobilita. Nemůže mi to tady někdo prosím vysvětlit nebo dát nějaké odkazy na to, co bych si měla přečíst? Díky
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity No super. To mě teda netěší, protože v tom mám hodně peněz, které neprojedu ani za 5 let
.
Renusatko tak zkus ještě zavolat, jestli by to na zadost nevrátili.
999 Já teda o tomto tématu vím velký nic, ale našla jsem toto: Stephen Greenblatt - Cultural Mobility. Díky za rozšíření obzorů.
Kan Díky. Já taky velký nic, proto se tak blbě ptám
.
999 A nechces se zkusit optat nekoho, kdo se tematu profesne venuje? Napada me napr. doc. Soukup z Ustavu etnologie FFUK /popr. doc. Vrhel/, ti byli vzdy velmi vstricni, co pamatuji...
999 A co presne po tobe chteji RE kulturni mobilita, mas to zahrnout do nejakeho projektu jako jeho soucast abys dostala grant? Pripadne specifikovat, ktera cast toho projektu se te oblasti tyka?
Ja jsem neco z toho zahrnovala do business case na podzim, jenze je to specificky casto (pro me geograficky a kontextualne konkretne, castecne historicky a pak taky s ohledem na klimaticky podminky), tak nevim co by pomohlo. Nekdy tak oznacuji i moznost/schopnost umelcu se premistovat, jakoze je to velmi doslovne.
euridike Díky za tip, jen nevím, jestli s tím takový kapacity otravovat :-). Nejdřív jsem chtěla vyzkoušet zdejší CML :-).
0zero7 Je to přesně jak píšeš, projekt, grant. Podrobnosti ti napíšu později, jsem na večeři :-).
999 V pohode, nech si chutnat!
Jak dlouho vam vydrzi nabity Apple AirPods? ASI si je koupim.
Dá sa u nás kúpiť sušená bavlna alebo tráva?
Používate niekto eye gloss? Je to príjemné a vyzera to na oku dobre?
paktofonika bavlnnik kupis v kvetinarstve ak teda mas to na mysli

Janulik03 Ano, to je ono. :)
paktofonika Tak tráva se koupit dá
na Žižkově třeba...
paktofonika nebo v podobe sena treba ve zverimexu jako podestylka :)
paktofonika kolem poli a rybniku, na kraji lesa, na mezich... vyrazte do prirody!
Kokoska Teraz, v zime? Pre mna by bolo jednoduchšie, keby to mali v obchode, ale som si sama odpovedala, nie je asi sezóna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje