"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 02. března 2020 19:20

brrr ja se vcel nikdy nebala, chodivala jsem s dedou rada do vcelina a ze tam to bzucelo. Ja uz si docela dlouho pohravam s myslenkou, ze bychom si poridili vcely. 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 02. března 2020 19:24
Reakce na brrr:

Hrabání v zrní je fajn, ale nejlepší bylo stavění domečků z balíků slámy. Teď máme z pole louku a děcka tráví dny zalezlé v kopkách sena (suší je na těch dřevěných konstrukcích, takže to dělá fakt stan).

​uh, já zažila svážení balíků, házení na auto a pak na půdu a skládání do šárů a bolestivě popíchaný zápěstí a děsný vedro a prach, černý sople, namožený svaly a ruce jak týraný děcko, takže seno a sláma ve mně žádný pozitivní vzpomínky nevzbuzují

Offline Allysa
884 příspěvků moje polička 02. března 2020 19:27

bram to je uplne přesný,jeste pridavam hrusky maslovky,houby suseny v troube a solvina na umyvadle  

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 02. března 2020 19:31

Allysa solvina!! Ta je taky bozi.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 02. března 2020 19:32

bram solvina smrdí

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. března 2020 20:33

bram . Mám to podobně, spoustu zážitků a vzpomínek spojených s vůní.  

Offline JankaM
3056 příspěvků moje polička 02. března 2020 20:59

Naše babička měla pod postelí plný KUFR knoflíků. Vždycky jsem tam hledala jeden určitý červený. A nějaké zbytky má pořád v krabici a hrají s s nimi teď i moje děti, ty zas hledají zelené. 

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 02. března 2020 21:07

viktorka_od splavu Jo, prach, vedro a píchající sláma byly taky, ale my měli malé pole, balíků bylo akorát na domeček, takže negativa nepřevážily pozitiva.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 02. března 2020 21:18

Ježiš, to se všechno tak krásně čte! Knoflíky jsem měla taky, babička dvě pixle-jednu s obyčejnejma a druhou s extra kouskama, tu jsem milovala. A těma sklářskýma zlomkama mi někdo připomněl štěstíčka z pouti v papírové krabičce...

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 02. března 2020 21:21

A kdysi na táboře, kdesi mezi Telčí a Dačicema jsme byli na exkurzi v knoflikárně, doteď si přesně pamatuju takovou  zvláštní vůni té teplé umělé hmoty. Mohli jsme si vzít nepodarků kolik jsme chtěli a ony tak zvláštně voněly...

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 02. března 2020 21:34

Rodiče některých mých spolužáků z gymplu pracovali v továrně na cukrovinky, tamní nepodarky byly taky super, občas se o ně s námi ostatními spolužáci podělili. 

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 02. března 2020 23:36

Prosím vás, jak skončí Goro bílý pes? Já ti viděla jen jednou kdysi velmi dávno, moc si z toho nepamatuji a nechci se traumatizovat tím, že bych se na to znovu dívala. Děkuji! 

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 02. března 2020 23:36

dzizisketa Pokud se nepletu, tak končí dobře.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 02. března 2020 23:43

dzizisketa Taky myslím, ze dobře 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 03. března 2020 00:34

dzizisketa skončí dobře. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. března 2020 00:56

Jeej vy mate krasne spomienky. Ja ako som ten negativista tak si pamätám skor tie nepekne zazitky ako kadibudku vedla prasacieho chlieva, kde som sa cely cel bala, ze mi to prasa prerazi hlavu cez tie lajbave dosky. A cestu tam cez kurin ked som sa snazila utiect kohutovi a slapnut pri tom tom na co najmenej kurincov

Ale z tych peknych mam najradsej spomienky na akcie, kde sa stretla cela nasa velka rodina..morzovanie kukurice, susenie tabaku, zabijacka, robenie burcaku..alebo ked sme chodili na pojd a pozerali stare zaprasene veci..ach kde im je koniec, nic z toho neostalo

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 03. března 2020 06:43

Deda stavel modely 'letadel, mival dilnicku na pude, kde se susivalo seno kralikum, byvaly tam veci po pradedovi jeste, chodivalo se po tramech a skakalo do sena, prouteny kos plny hracek, stare skrine plne pokladu, no a pak to sakumprask prodali a prestehovali se do panelaku

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 03. března 2020 18:53

CML, prosím, SOS ČASOVÁ RAZÍTKA: 

když je zakoupen balíček, zaplacen, je vytvořený účet - jak, hergot, to debilní razítko dostanu na ten pdf papír??? Je to za bludišťáka.. děkuju

Offline Kora
příspěvků moje polička 03. března 2020 21:19

Já mám taky jeden dotaz na CML.  Aktualizoval si mi software u telefonu a teď se nechce sparovat s autem. Auto píše furt cosi o A2DP.  Nějaká verze bluetooth? Samsung S10 a dva roky stará škodovka. 

Mám si kvůli telefonu koupit nový auto

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 03. března 2020 21:54

Kora a co to přesně píše?

Je to BT profil. Musís mít stejný na obou stranách, ale většina zařízení jich podporuje víc. Tou aktualizaci se pravděpodobně updatoval profil v telefonu a proto to zlobí. Hledala bych jak do tvého telefonu dostat to, co po tobě chce auto. Někde v poradne na žive, určitě nejsi první,kdo to řeší .