baltikNěkde jsem o tom četla, že je to nevhodné. U dětí má corona prý tak lehký průběh, že se navenek nemusí vůbec projevit, ale infekční přitom jsou, a naopak prarodiče jsou nejohroženější skupina.
Leda by sis byla absolutně jistá..![]()
baltikNěkde jsem o tom četla, že je to nevhodné. U dětí má corona prý tak lehký průběh, že se navenek nemusí vůbec projevit, ale infekční přitom jsou, a naopak prarodiče jsou nejohroženější skupina.
Leda by sis byla absolutně jistá..![]()
Neumí tady někdo latinsky? Potrebuju pomoct s jednou větou :-).
999 Zaujímalo by ma, na čom poslednú dobu pracujes.:)
999 můžeš zkusit poslat, ale nic neslibuju, jsou to už leta a člověk latinu moc aktivně nepoužívá ![]()
paktofonika Odhalilas mě :-). Je to projekt v oblasti umění, na který se snažím získat grant. A dost mě tlačí čas, tak tady občas hodím dotaz do pléna a CML mi pomáhá. Je tady tolik super bab, že bychom měly uvažovat o založení firmy :-). A jestli ten grant dostanu, všechny, které mi pomohly, samozřejmě zvu do hospody :-).
Ava Díky
baltik ja vcera volala nasim, at radsi nejezdi na navstevu a oni, ze rozhodne prijedou, ze nebudou cekat mesic nez uvidi vnoucata, ze se tesi. Aspon jeli autem a ne mhd. Jako kecat jim do toho nemuzu. Tchyne se navstevy boji.
999 Sakra, latinsky neviem, držím si palce, aby som na dalsi dotaz vedela odpovedať: )
999 mizerne a už dávno som ju nepoužívala. Ale skúsiť môžem. Akurát nič radšej nesľubujem
.
999 nepomaham latinsky som zabudla umelecky zalozena nie som. Druim ti palce s grantom. Mam narok?
paktofonika Janulik03 Vy dvě máte samozřejmě nárok kdykoliv :-).
999 pani to bola rychlost
beriem ta zaslovo ![]()
teda pokkal do juna nezatvoria hranice u nas teraz je to az sranda. Ludia vykupuju vsetko
999 ja teda taky moc drzim palce, bez naroku na cokoliv ![]()
Lamicka :-) Tak my měli jet tento víkend ke tchánům na Slovensko (podotýkám že z města, kde není zatím žádný případ), dlouho domluvená akce, mají se rodit kůzlata
a minulý týden volali, že to ruší, protože mají strach z nákazy, tchán s prvním případem na Slovensku okamžitě přestal chodit do práce. Chápu, že mají obavy, ale musím říct, že já na jejich místě bych se spíš ubezpečila, že opravdu přijedeme, protože je to třeba poslední šance na delší dobu se potkat...:-)
baltik Hlídat bych, aspoň v Praze asi nedala, leda kdyby nebyla jiná možnost a prarodiče zdraví.
999 Držím pěsti a doufám, že dáš vědět, jak to dopadlo!
bram Děkuju :-).
Garfie no ted jsem cetla, ze SK vyhlašuje od zítřka mimoradny stav a krome zavreni skol vazne zvazuji karantenu pro všechny, kdo prijedou ze zahraničí. Tak uvidime, jak to dopadne.
tak hlasim v praze na letisti nejake letaky a stojany s desinfekci. kontrola zadna natoz mereni teploty. letela s nami (s CSA) skupina italu. kdyz jsme odletali francie mela nejakych 100 nakazenych ted je na tom asi jako italie pred tydnem. sms od mzv prikazuje zusta v karantene, pokud se vracim z italie. tak nevim no![]()
viktorka_od splavu Letadla jsou vždycky průšvih, tam to vzduchotechnika pěkně vcucne a rovnoměrně rozprskne![]()
Sweet Potato no my se pohybovali na turisticky exponovanych mistech a hodne jezdili metrem takze ten letneberu nejak dramaticky, teda celkove neplasim, bud budeme mit stesti nebo snad jako relativne mladi a zdravi lehky prubeh, spis ze ted se tedy necitim dvakrat informovana co delat. decka do skoly nechodi ale na brigadu (v macdonaldu) ano. za tyden prileti dcera z londyna na oslavu babicky, kde bude spousta starsich lidi. babicka nevypada ze by to chtela rusit. pres sto nas nebude. a tak. a to jsme jeste relativne pecivalove, v jinych rodinach je ten cvrkot daleko rozsahlejsi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.