Já to asi radši nebudu komentovat. Na starý kolena mě asociálnost vytáčí víc než by bylo zdrávo.
myslíš asociálnost s těmi OSVČ, předpokládám.
Já to asi radši nebudu komentovat. Na starý kolena mě asociálnost vytáčí víc než by bylo zdrávo.
myslíš asociálnost s těmi OSVČ, předpokládám.
Mirka OSVČ jsou svého štěstí strůjci, rezervy na horší časy a případnou nemocenskou si musej rozmejšlet v těch časech lepších. Sociální cítění se může snad týkat pouze osob s nízkou mzdou co i se 100% žijou z ruky do huby.
Prosím vás, neznáte nějakou pověst, která by se vázala k nějakému ze sedmi římských kopců? Nejde mi o pověsti o Římu jako takovém, ale právě s ohledem na nějaký jednotlivý kopec.
Mutziputzi je i spousta osvč, co žijou z ruky do huby
mitford sister pak nemaj bejt OSVČ
Mutziputzi je i spousta osvč, co žijou z ruky do huby
haha - ti?? auto si odepíšou z daní, PHM dají do nákladů a zaměstnavatel jim automaticky nestrhává socku, zdravku a daně...(ehm a to je jen část nesmyslů) ![]()
Mutziputzi obvykle s tebou souhlasím..ale nevím co bys poradila třeba zedníkovi, kterého každý "zaměstná" většinou jen na živnostenský list, takže si zakázky shání sám a pokud si na štaflích zlomí nohu, tak ho komerční nemocenská moc nevytrhne...
Kammila Tak to nemyslim, ale maj si tvořit rezervu, když pak v případě nemoci nebo péče o člena rodiny maj výpadek příjmu.
Kammila Nemám bohužel ahnung jak to v zednický branži chodí, ale těžko volat po solidaritě se všemi OSVČ en bloc.
999 Něco málo je na Viki, když si rozklikneš ty jednotlivé pahorky: https://cs.wikipedia.org/wiki/Sedm_%C5%99%C3%ADmsk%C3%BDch_pahork%C5%AF
Mutziputzi to ano. Jen teda dost lidí má velmi zkreslenou představu o těch drobných živnostnících a velké oči
Mutziputzi spousta osvč nejsou osvč vlastní volbou, bez ŽL je nikdo nezaměstná. je spousta chudejch pracujících i chudejch osvč
999 Co třeba Esquilin a založení Panny Marie Sněžné?
P.S. Jak moc to spěchá? Naši mají docela pěknou knihu o Římu a je právě nrozdělená do kapitol podle pahorků, třeba by se tam něco našlo
Kammila Já ale nic v tom duchu jak jsi psala, tj. auto odepsat a ušetří na pojištění a krátí daně netvrdím. Teda to, že spousta z nich krátkozrace neplatí sociální pojištění a platí úplně minimální zdravotní, důchodový ani nápad, si tvrdit dovoluju, to je myslím dost obvyklý.
mitford sister já myslim, že jsou OSVČ vždy vlastní volbou, já taky vlastní volbou OSVČ nejsem
Mutziputzi duchodovy je povinny, dobrovolny je nemocensky, teda to, z ceho by mi platili neschopenku. To si neplatime, vic bychom zaplatili nez dostali. A pri internetovem pripojeni, skypu a telekonferencich se da fungovat porad, pokud clovek nelezi v mrakotach. A i tehdy, kdyz lidi cekaj na vyplaty a nekdo to musi dat dohromady a poslat penize.
Mutziputzi nepsala, však jsem reagovala na Mitford sister...
Mutziputzi no jasně, můžou volit mezi osvč a pracákem, že... ne všichni mají stejný možnosti v životě obecně, ne všichni mají stejnou (mentální a z hlediska informovanosti a přehledu) schopnost vyhodnotit svoji vlastní situaci v kontextu okolního světa se všemi důsledky. tenhle "svou vlastní volbou" komentář se dá šmahem aplikovat na cokoliv - uprchlíky, matky...
Kokoska důchodový je to sociální ne? jsem myslela to dobrovolný připojištění nebo jak se tomu, zkrátka že mám dojem, že mnoho OSVČ na zadní vrata nemyslí a rezervy netvoří a pak si na sebe pletou nepěkný bič
mitford sister já myslim, že jsou OSVČ vždy vlastní volbou, já taky vlastní volbou OSVČ nejsem
Tak jasně, že je to vždycky vlastní volbou, ale v některých oborech je na to prostě větší tlak a není nijak velký výběr míst, kde by člověk mohl nebýt OSVČ, tak se většina prostě přizpůsobí.
Mutziputzi jojo, duchodovy je jedna slozka socialniho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.