MP Meri No myslím je to total nouzovka ve stylu lepší něco než nic

MP Meri No myslím je to total nouzovka ve stylu lepší něco než nic

barbucha Kora Jo, platí to pro všechny, teda podnikatele vlastně nevím
ale pro fyzické osoby ano. Byla to nejšťastnější chvíle v celé této mizérii, když jsem se to dozvěděla.
continuity Uzavíráme sázky, jestli to bude už v pondělí, nebo až od středy...
continuity Uzavíráme sázky, jestli to bude už v pondělí, nebo až od středy...
Tyjo nestraste, ja mam v planu jen na par dni k nasim a docela se bojim, abych se mohla vratit.
Garfie super, diky![]()
barbucha ne, právě pro nás obyčejné... Já už ho ale mám stejně odevzdané.
Tyjo nestraste, ja mam v planu jen na par dni k nasim a docela se bojim, abych se mohla vratit.
Tak kromě uvalení karantény na celou Prahu je zákaz vycházení to psolední opatřenís e kterým nevyrukovali ![]()
Jako fakt se někdo diví těm náletům na obchody s potravinama, když ty opatření jedou za sebou jak kdyby byly v ČR tisíce nakažených?
A666 mne ty opatreni neprijdou mimo, jen je blby ze clovek nevi co bude, no.
beru to tak, že to má právě těm tisícům nakažených zabránit, ale příjemný to není, o tom žádná...
A666 mne ty opatreni neprijdou mimo, jen je blby ze clovek nevi co bude, no.
Mimo nejsou v situaci, kdy nefunguje testování a nejsou ochranné pomůcky. Nicméně takhle tvrdá opatření nemá a neměla ani Jižní Korea, která měla silné epicentrum a vypadá to, že to zvládá bez ztráty kytičky. Ale oni testují a roušky tam mají k dispozici i běžná občané, no.........
Jinak když si musí nemocncie šít roušky látkové, aby vůbec něco měly, tak ten zákaz vycházení není zase tak nereálný. Stačí menší ohnisko klidně kolem tisíce nakažených a je průser jak vrata.....
Edit: Jinak že jsou opatření jak kdyby tu bylo už tisícovka nakažených je na ty různý teorie o vosahávání zboží a přenosu viru tímto způsobem anebo v jiné diskuzi bylo, že můžou být housky kontaminované apod....... teď zase jinde o hotovosti. Takhle silná opatření činěná každodenně vedou k panice (na úrovni jako dkyby tu ta tisícovka nakažených fakt byla), no
ten přístup lidí je pak pochopitelný......
711990 ja zavření obchodních center cekala. navic když to vcera rekl Prymula, tak to bylo ložený. Ale ty hobby markety, kde nakupují i živnostníci, jsem fakt nečekala. Kadeřnictví snad fungují i v Číně. Nevím, kdo to psal, že mu odstřelili zásilkovou, kam měl objednané desinfekce. No a tak podobně...
To co by opravdu pomohlo, roušky, respiratory a dostatek testu, to nefunguje, tak se dělá alespoň něco. Já navíc nemůžu vystát to Babišovo jajinkovstvi. Ve všech krizových plánech, které jsem kdy viděla ( a že jsem nějaké uz viděla i psala) se pravomoci nižších složek v čase krize posilnuji, někdy i zásadně, je to jedna ze základních pouček. zato Babiš, frajer, ocesal i pravomoce ministrů.
Hlavně me děsí, že každičký den vymyslí něco dalšího, to mi nepřijde že by to bylo podložené jakoukoliv analýzou. Podotýkám, ze jakekoliv opatření se projeví na počtu nakažených za 7-14 dní.
A666 No presne, pokud nejsou zakladni ochranne pomucky, je to problem. Naletum se uz ted v podstate nedivim, hlavne kdyz Babis dnes znovu vyslovne a bez dotazu ujistil, ze potravin je dost, zpanikarila jsem trochu i ja ![]()
Jinak to stovnani s Koreou mozna pokulhava v procentech, kolik ma Korea obyvatel? Nechce se mi to ted dohledavat a pocitat, ale pamatuju si, kdyz se muz vracel z Japonska, kde v te dobe bylo cca 100 nakazenych nekde daleko na severu, vsichni se ho tady bali, ale jen Tokyo ma stejny pocet obyvatel jako cela CR! To uz jsme je davno v poctu pravdepodobneho nakazeni predbehli.
barbucha já to pochopila tak, že například si nemůžu něco koupit přes e-shop a pak to zboží někde v provozovne vyzvednout.
Ano, presne tak.
Edit. Takhle silná opatření činěná každodenně vedou k panice (na úrovni jako dkyby tu ta tisícovka nakažených fakt byla), no
ten přístup lidí je pak pochopitelný......
Pod tohle se podepisuji, absolutně to ve mně nebudí dojem, že jsou věci pod kontrolou alespoň částečně.
MP Meri
Tohle postoval rektor ČVUT:

A666 No presne, pokud nejsou zakladni ochranne pomucky, je to problem. Naletum se uz ted v podstate nedivim, hlavne kdyz Babis dnes znovu vyslovne a bez dotazu ujistil, ze potravin je dost, zpanikarila jsem trochu i ja
Jinak to stovnani s Koreou mozna pokulhava v procentech, kolik ma Korea obyvatel? Nechce se mi to ted dohledavat a pocitat, ale pamatuju si, kdyz se muz vracel z Japonska, kde v te dobe bylo cca 100 nakazenych nekde daleko na severu, vsichni se ho tady bali, ale jen Tokyo ma stejny pocet obyvatel jako cela CR! To uz jsme je davno v poctu pravdepodobneho nakazeni predbehli.
Korea má momentálně 157 nakažených na milion obyvatel, Čr má 14, Japonsko 5.8 (ty jsme fakt předběhli a na to, že tam mají případy už víc jak dva měsíce klobouk dolů). Ono v Korei je hodně nakažených hlavně díky tomu plošnému testování, už otestovali přes 222 tisíc lidí.......
tyhle asijské země právě ukazují, že jEdiný způsob boje není totální ochromení země, jenže k tomu holt musí být podmínky a dostatek ochraných pomůcek a samozřejmě i disciplinovanost obyvatel. V situaci ČR jsou ty opatření fakt nezbytná, ale možná dkyby se nezaspalo, nutná by nebyla
Každopádně chápu, že to lidi děsí, když jeden den mimořádný stav a první zákazy cestování do 13 zemí, druhý den už zákaz cestování na vše, další den zavřené obchdy kromě potravina drogérií. Je logické, že se lidi bojí, co bude dál.....
Garfie Kórea mela na počet obyvatel nejvic testu na světě.
Mají ke dnešku 157 celkem nakažených na milion obyvatel, Německo 44 a my 14.
Jako fakt se někdo diví těm náletům na obchody s potravinama, když ty opatření jedou za sebou jak kdyby byly v ČR tisíce nakažených?
Zvlášť když Bureš ujišťuje obyvatelstvo, že potravin bude dost ![]()
Milostpán se teď vrátil z nákupu. Kromě toho, že v regálech se třásly prej akorát dva balíčky bůčku a z chleba zbyl jen Penam... tak prej ceny při tý příležitosti letěj nahoru. Já to nesleduju resp. ceny si nepamatuju, ovšem milostpán tady smutně dumá nad účtenkou...
Sweet Potato Ježíš
Pardon, doufám, ze na toto opravdu nedojde. Ale nápad dobrej #![]()
barbucha Zase lepsi, nez smutne dumat nad spajzem....![]()
Hele, ale zitra znovu zaseda vlada, Babis rikal, ze nektera ta narizeni mozna zreviduji nebo upravi...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.