Garfie takze se da cekat to zavreni Prahy![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 Sakra, muž odjel na Moravu pro trampolínu, ať máme zábavu aspoň na zahradě, tak doufám, že se stihne vrátit! ![]()
711990 Pak už bude jenom chybět odstřihnutí internetu, abychom si neměli kde stěžovat :o)
Tak to určitě ![]()
Nicméně to trochu zavání... jak se toho obchodníci hned chytli. To máš jak s těma rouškama.
Pinot Noir no, kdyztak aspon ma tu trampolinu a zabavi se on![]()
DruI jo! a hezky sedet doma budem a povidat si navzajem.
711990 Panikááá! Já teď nemůžu pořádně mluvit!
DruI jo! a hezky sedet doma budem a povidat si navzajem.
Nestraš, já už jsem v izolaci dva tydny a kape mi to na karbid. Uvidím, jestli mi v pondělí alespoň dovolí jít do ty práce ![]()
K tomu zahánění nudy .....asi mě tato situace /zavřené knihovny a knihkupectví/ dohnala k zakoupení čtečky....
Fiction ta knihovna mě pekne sere, starší tam měla rezervovanou knížku. Jsem si řekla, že ji ji dnes koupím v Luxoru. No tak ne.
Správně. Zrovna včera jsem si natáhla pět knížek... ani mě nenapadne ve volnejch chvílích smejčit kvartýr (a že by se důvodů našlo!) ![]()
Pinot Noir no, kdyztak aspon ma tu trampolinu a zabavi se on
Že by si ji sestavil před Čerňákem, nebo kde budou ty zátarasy? ![]()
Pane, moc si tady nevyskakujte! ![]()
Fiction pokrok! ![]()
Pinot Noir presne![]()
711990
Hele tak tohle mu zase věřím-buď všichni, nebo ani Praha!!!
Ale pokud chceš k rodičům, jeď rychle, návraty domů budou povoleny, pokud tedy kopírují Itálii. Pinot Noir
Garfie Boze ted sem akorat teda na nervy z toho:)
711990 Jejda, promiň, nějak vystresovat jsem tě nechtěla. Spíš uklidnit
Pokud máš strach, že by ses od rodičů nedostala domů, tak ho mít nemusíš, i kdyby přišla nějaká další (a horší) opatření.
Garfie no jako uklidbila jsi me, ale ted nevim jestli jet teda hned nebo jako cekat. Boze![]()
Garfie Nechci k rodičům, ani náhodou. Do středy jsme jezdili MHD, nechci být ten, kdo to dotáhne dvěma sedmdesátníkům, astmatikovi a kardiakovi. Trampolína je připravená u bráchy na zahradě, naloží ji a vysmahne, aniž by se s někým setkal. My jsme docela opatrní, já se té "lehčí chřipky" docela obávám ;)
Pinot Noir Já spíš myslela, jakože se ti muž stopro vrátí i kdyby uvízl až v Jeseníku ![]()
711990 To ti neporadím, ale já bych jela asi hned ![]()
Že by si ji sestavil před Čerňákem, nebo kde budou ty zátarasy?
To je taky nádherně absurdní představa! :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.