Potrefenáhusa to je za trest, fakt:(
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 Tak zejtra, má to čas ....
aspon se ještě konečně rozhodnu, jestli potrebuju i ty skládací židle se stolkem, co malem vzteky rozslapala barbucha :-))
Potrefenáhusa které židle to jsou, prosím? Nějaké potřebuju...
Pinot Noir Mne furt doma tvrdí, ze jsou hrozne nepohodlny, ale já bych je chtěla na přenášení po zahradě, když k nám na lavičku ještě nesviti slunce (teď se tam dá sedět až po obede), případně se tam už naopak kvůli vedru nedá sedět. Přijde mi, ze jdou složit fakt do placky

Potrefenáhusa nevim, jestli je mas ozkousene, ale jsou fakt celkem za trest.
Potrefenáhusa jsou docels nepohodlny
ja je na balkone mam a vlastne tam moc nesedime. Ale pro malyho cloveka dobry, vysokej uz si na nich teda fakt moc neposedi.
Potrefenáhusa aha, díky, tak ty ne, ty by nám zadrhávaly o dřevěnou podlahu.
Potrefenáhusa od pohledu nepohodlné, tak na rychlý kafe a nazdar.
jinx Catherinne Pinot Noir 711990 Díky, já je prave chtěla na to rychly posezení, my jinak trvaly sezení máme. Asi je teda nepotrebuju
a teda blbej dotaz - čím zastinit sezení za domem - výhledově by tam teoreticky bylo něco napevno, takže teď by stačilo něco docasnyho a ne moc drahyho- asi nejakej ten velkej naklapeci slunečník? Plachta od domu nebo nějaká markýza by asi musela byt dost dlouhá
Potrefenáhusa hlavně ty židle nejsou na trávu. Zapichnou se, nakloní. Ty jsou jen na pevnou podlahu. Rovnou.
Najdeš lepší.
Potrefenáhusa Nepotřebuješ, máme je na balkóně a pohodlnost fkt nic moc. Spodsedákem lepší, ale zase hnusný. Výhodou je fakt hlavně ten rozměr.
Potrefenáhusa my je mame na nasem pidi balkone a znovu bych je nekoupila
Prosim vas, bylo to tady uz xkrat, ale nikdy jsem nedavala pozor. Jake ty leky si davate na zablokovany/ztuhly krk, sambo uz to ma nekolikaty den za sebou, tak by uz pry prikrocil k necemu tvrdsimu.
Karja co zkusit namazat silne gelem napr.voltaren,zavazat a nahrat nahrivacim polstarkem??ja to ted praktikuju na vsechny tyhle bolesti a zabira to dost.Urcite lepsi nez se ladovat praskama.![]()
Hele, mně je ta židle pohodlná! Ale jsem malá! Taky jsem se bála než jsem ji vyzkoušela, líbily se mi ty krámy vizuálně, víc než celodřevěný... a úplně v pohodě.
Ale možná jsem jen zocelená - doteď jsem tam měla jen tyhlety lavice, což už vůbec neni žádnej komfort na sezení.
barbucha Mne prave docela taky, taky sem malá....ale nechci tu poslouchat, jak je to úplně blby a k nicemu a nedá se na tom vypít ani kafe a já to zabořeny pul metru do hlíny, tak na ne kašlu
Zabořený ne, to by asi fakt nedělalo dobrotu. Na dlaždicích dobrý, ale na trávu bych to asi nedala.
Zarinya Dobre zkusi to. On se prave nikdy neladuje, a ma nejaky svy soft postupy co ted nefungujou ale ted uz jsem ho presvedcila, ze je mozna na case si neco dat:-D
Karja Guajacuran, volně prodejný.. neco silnejsiho pak predepise lekar, ale na to se asi neptas :)
jinak ja taky, kdyz to jde, preferuju nahřátý polstářek, něčím na uvolnění namazat, ale někdy to prostě nestačí.. taky límec může pomoct
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.