No jo, takhle to vypadá super, tenhle typ se na zahradu fakt hodí, takový hezky staromódní to je
Tak pokud nemáš sto kilo, snad se to moc nezaboří
Kolik těch židlí chceš? Stolek je ideál tak pro dva - že kdybys to nakonec musela dát jinam, nebude to taková škoda ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja ja se prave musim dost ladovat,kvuli migrene tak u jinych bolestech zkousim nejdriv neco jineho a tohle me prekvapilo jak dost dobre funguje....hlavne nahrat!:-)
Karja Jo, hlavně nahřát suchým teplem, já jsem doporučovala konopný náplasti Thermolka (ale záleží na místě nalepení, aby se neshrnovaly). Taky mu to můžeš promasírovat nějakou zahřívací emulzí, nevadí, že nejsi masérka.
Guajacuran funguje, lépe tedy na noc, sambo asi nemá padesát kilo, ale nevím, jak se to shoduje třeba s řízením.
A žádný cukání, škubání, kroucení a tak.
Potrefenáhusa velmi teoreticky, ikea bere zpět i smontovaný věci, myslím rok od nákupu. případně i použitý a vrátí nějakou poměrnou část. Ale je to voser, asi bych je pak radši strčila do garáže.
A jsou fakt nepohodlný moc. V knihovně máme na akce tyhle, na těch se celkem už sedí dobře, ale zas jsou trochu hnusný.
žluťásek Tyhle znám...hnusny mi nepřijdou, ale nejsou už moc zahradní, aby se nemusely furt sklízet
jako my sezení máme, asi se na to vyprdnu a pujdu hledat ten naklapeci slunečník :-)))
Karja Kromě již zminovanyho (voltaren, nahrivaci had kolem krku, límec) se mi ještě osvědčil takovej ten ortopedickej polstar, ono to tomu krku docela odlehčí....ale chce to vyzkoušet, aby nebyl moc vysokej
Karja suché teplo, ja mám solux, a potom nejaké uvolnovacie lieky, bežne guajacuran, dorsiflex, tie nemôžem, som sa z nich plazila po byte, úplne ma oslabili
Potrefenáhusa hnusný v porovnání s těmi krásnými koutky, cos měla o pár příspěvků zpět. To je zahrada snů. (takhle já vybírám letní dovolenou, jééé, tam mají krásné zahradní posezení, pojedeme tam? co na tom že ve vsi není obchod a od vlaku tři kiláky pěšky, chci si číst na tý zahrádce
)
žluťásek Jojo a pak ti hamaku pod svestkou celou poserou špačci a na lavičku ti smaží slunicko...
Potrefenáhusa to je krása, ale na židličkách nikdo nesedí ![]()
Potrefenáhusa Fotky úžasný, taky o něčem takovým sním, ale vzhledem k tomu, že všechny maj ty tenky nožky, tak myslím, že je zdokumentovaný pouze stav "před prvním usednutím".
Potrefenáhusa jeden rok jsme měli krásnou verandu na chatě v Nový Bystřici. Bydleli tam sršni ![]()
Potom stačí málo a je z toho opravdu blízké sepětí s přírodou. A hlavně nezapomenutelné.![]()
Aranel Karja
Prohřívací emulze/krém je dobrá každopádně, akorát opatrně s masáží - je lepší jemně vtírat (platí to u čehokoliv zablokovaného).
Jo, jo, tak "opatlávat".
Karja Mne ještě pomáhá spát se složenou plinkou na krku. Hřeje a není tak tuhá jako límec,ale ten krk jako trochu zafixuje.
Prosím o tip, jak si v domácím prostředí strhnout knírek
Hrozně se toho bojím, že si akorát knír opatlám a nic nestrhnu ![]()
Nejlépe něco co koupím v Rossmann nebo DM??
a teda blbej dotaz - čím zastinit sezení za domem - výhledově by tam teoreticky bylo něco napevno, takže teď by stačilo něco docasnyho a ne moc drahyho- asi nejakej ten velkej naklapeci slunečník? Plachta od domu nebo nějaká markýza by asi musela byt dost dlouhá
máme na terase tento slunečník a je super, skvěle se naklápí a je hoodně veliký
Peetra1 Normalne ty voskov pasky, mne to vzdycky fungovalo, jakakoliv znacka a drzet se navodu;-)
No a jestli nechces nic kupovat, muzes upatlat cukrovou pastu, ale to je trochu vyzva;-)
Potrefenáhusa No hele, on na nicem nespi, uplne bez polstare, tak jestli to spis nevadi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.