"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Friga já sem si vždycky myslela, že když potkám hada v přírodě, že omdlím, uteču nebo tak, ale ne, nakonec to není tak hrozný ... my jsme loni pořád někde lezli, nedostupný místa na Šumavě apod. a nikde ani slepýš a pak jsme jednoho hada (zřejmě užovka) potkali na chodníku ve Vyšším Brodě :-)
muž chová užovku, jako nakrmím jí, vyměním vodu, ale to je tak všechno :-)
...jj, já si právě pamatuji, jak jste sem právě některá dávala odkaz, také se mi líbí.
Ještě se mi líbí i styl
Miru ta má dobré vlasy, oblečení jak co, něco je dost na sílu, něco hezké....
Magráta jj okolo vyssiho brodu jsem jich videla dost a v kolejisti lipenske lokalky pod hrazi takovou skoro bilou jako Friga..
...jj, tak to vnímám i já...
Potrefenáhusa Ale tohle je moc pěkný... to proužkovaný triko s baletníma zádama asi strašně potřebuju. A ty proužkovaný šaty zezadu, ty jsou.
Magráta Ja hady zas tak taky nemusim, rada se podivam, ale nic vic. Doma bych uzovku nechtela :) Svagr ma cervenou, je pekna, ale segru jednou kousla! Jsem rada, ze muj muz hady ani jinou havet doma taky nechce ![]()
![]()
Friga muž má taky červenou (resp červeno-oranžovou), jmenuje se Apolenka
nolita Ty vlasy ![]()
Fiction Ta Susi? Ma nadherny vlasy i postavu...
Tulipe To taky, kolik jí může být? Obličej Italka, neodhadnu.
Fiction prý 56, Španělka.. v obličeji se mi moc nelíbí.. ale je zajímavá
...řekla bych, že jí bude před šedesátkou
...no, jak tak koukám na insta, frčí(jako mně se to líbí, ale je to někdy jak uniforma)
kombinace bílé, béžové, mikádo rovné nebo zvlněné, kabelky Bottega Veneta hlavně, Dior, pak šedá, černá, jednoduchost.
Mně se na těch starších dámách líbí, že o sebe dbaj´. Taky zastávám názor, že ženská může bejt krásná pořád. Nesmí se na to holt vykašlat
Tulipe je tedy velmi šik, ale 56? O 5 az 7 vic bych ji rekla, fakt. A nemluvi ze mě zavist, fakt ne![]()
stes Taky bych myslela 60+. Líbí se mi v nedžínových modelech. Za její vlasy bych vraždila.
Sweet Potato mně v dzinach ano, spis ty extra mini, ne. Nabizi se mi to lyceum, no. Coz nevylucuje to, ze bych tu figuru brala.
stes Tak k extramini jsem naštěstí nedošla, prohlédla jsem to jdn namátkově.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.