Friga
obdivuju tvůj klid, že si je ještě fotíš. Fobii nemám, ale rozhodně bych přemýšela víc nad odchodem než focením
.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Moje taky, potkat na procházce tři hady, to je stejne strašná představa, jako ten les, kde útočí ptáci!
prede mnou se jednou preplazil jeden v recku a prisaham,ze se mi zastavilo srdce.
Pak sem odmitala jit na plaz pesky.![]()
Ja jsem jednou hodila na zmiji krosnu ![]()
Zastavili jsme na svacu, hodila jsem batoh vedle lavicky, posvacila, zvedla ho a pad nim had...jsem letela jak namydlena tenkrat ![]()
Lamicka ne ne, ve Finsku, na kraji pole pobliz potoka prvniho a druhe dva na louce pobliz strouhy. Zas tak velky nebyli, tak kolem 40 cm vsichni tri.
Zarinya ja se bojim, aby nekousli psa, tak se vzdycky koukam, kdyz jdeme nekde na slunnem miste pobliz vody. Dneska bylo fakt teplo a svitilo slunce, takze jsem cekala, ze nejake hady potkam, ale tri jsou rekord :)
Renusatko odchod? Ja bych volila uprk, beh o zivot! Tlak 250/250!
Friga muzou byt i cerne. Takhle jsem v Jizerkach malem jednu hladila a hlasite u toho vykrikovala ze je to uzovka. Pak sel okolo nakej pan a rika:"tak ja tu zmiji nekam odklidim jo?"![]()
Renusatko Oni se boji vic nez ja :) Tu prostredni jsem skoro nestihla vyfotit, rychle se sycenim utekla, ta posledni se taky celkem rychle odplazila. Jen davam pozor na psa, aby k nim necuchal. A ty fotky jsem trochu orizla, fotila jsem je asi z neceleho metru.
Lama_z_Lana To bych asi taky utikala, podrazdeneho hada bych se bala. ![]()
711990 to je dobra historka
Dobre, ze te nekousla
Vosk je mastnej a lepí, jíl suchej. Mám asi něco jako ten jíl (teda na kelímku je "quicksand" = tekutej písek), je to taková pasta, ale na vlasech pak zaschne a nelepí. A drží to jak židovská víra, myslím účes...
Miru Taky myslim, ze jil je lepsi. Mam to ale jen zprostredkovane, pouziva manzel a jeho vlasy rozhodne nijak nelepi a vlasy mu drzi zcesane dozadu cely den.
barbucha A da se koupit v Čechách?
No asi jo. Vlasy se pak nelesknou mastnotou jak po vosku, neni to vidět.
Friga Ze školy si pamatuju, že zmije můžou být různě zbarvené od světlé po tmavou, dokonce prý nemusí mít ani tu vlnovku na zádech nebo nemusí být viditelná, od užovek se dají odlišit podle trojúhelníkovitého tvaru hlavy (v praxi jsem to ale naštěstí nikdy ověřovat nemusela).
Friga To ses klikar, já viděla jednu v roce 1993 v jižních Čechách a druhou asi prejetou od kola loni v luzickejch horách....furt doma tvrdím, ze jsou zmije fakt vzácný a narazit na ne s pejskama by byla hodně velká smůla.....
Černá kočka Diky, uz jsem taky dospela k zaveru, ze to byly opravdu zmije. Ja o tech svetlych variantach driv nevedela.
Potrefenáhusa Tady na tom poli a louce vedle jich pry zije hodne, od ty doby, co mame Frigu(skoro 7 let), nas na to ostatni pejskari upozornovali. Jen teda prvni zmiji jsme potkali az loni a jenom tu jednu. Letos jsem potkala jednu asi pred dvema tydny a dneska tyhle tri. Mozna jak bylo loni teple leto, tak se jim darilo a hodne se rozmnozily?
Podle googlu dá, v nějakým pánským shopu. Dokonce to inzerujou jako i suchej šampón v jednom, to jsem teda netušila... já si potom ty vlasy (když to jednou za půlrok použiju) myju normálně, nenapadlo mě že je mám jakože už i umytý
Asi to prostě i odmašťuje ![]()
Friga diky :) to tam mate slusnou urodu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.